Gasho 5 Napisano Januar 18, 2010 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih posao bez motora, ni u snu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6071 Napisano Januar 18, 2010 Drug član, 3018 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Ako hoces, mogu ja da ti je cuvam ;D ;D ;D Ima mesta i za nju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veve 180 Napisano Januar 18, 2010 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Afrika Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, puno hvala na odgovorima.. ali istvarno mi mnogo pomazete..... nisam se javljao jer sam jurio ceo dan danas po gradu, vadio novi pasos, medjunarodnu dozvolu... svasta nesto..... Sobzirom da moram sto pre da budem u Atini, a prognoza narednih 10 dana je ocajna odlucujem se polako za auto voz do Soluna. Hladnoca mi ne smeta, nju podnosim, ali me samo zabrinjava poledica u kombinaciji sa mojim Mitas gumama . Od soluna je vec toplije pa cu voziti do Atine. To ce me postedeti jurnjave oko svih tih grejacarucica, tela i ostalo... a i onako cu prolece da docekam tamo pa mi i nece biti potrebno za posle kad se budem vracao. Pablo zapisao sam broj telefona i javicu mu se svakako... Ovaj studio za koji idem da radim mi placa sve, put, hranu, stan za svo vreme mog boravka tamo... tako da sam zbrinut sto se tih stvari tice.. ali pozvacu ga bara da se vozimo tamo, ako nista drugo da odemo na pice Miso, da ja sam to bio.... svirao malo, cekao minut vidim nema vas i odoh.... ali nema veze i onako se nebih zadrzavao, samo sam mislio da vam se javim.. i uspeo sam u tome Gasho... u pravu si bez motora ne bih posao nikako, pre nebih otisao.... BusMane, razume ja tebe sve sta si mi pricao i odlucio sam se za najbolju varijantu.... preskocicu opiju sa snegom, poledicom i ostalim uzrocnicima nesrece pa cu voziti samo od Soluna do Atine, a kako prognoza kaze tamo je oko 10 celzijusa... sto je vise nego odlicno... sad, ako pada kisa to mi nije problem... mene samo led plasi i nista drugo.... jos jednom veliko vam hvala svima, kako na brizi i lepim zeljama tako i na korisnim savetima HVALA pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veve 180 Napisano Januar 18, 2010 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Afrika Prijavi odgovor kao problematičan ha ha ne mogu da verujem... sada sam zvao.. Auto voz postoji kao opcija samo preko sezone.... ali zena operater je bila dovoljno ljubazna da mi predlozi da pozovem sutra nesto sto se zove Drugi Magacin.... oni mozda mogu da mi upakuju Afriku negde.... videcemo sutra.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5931 Napisano Januar 18, 2010 Svakom po zasluzi, 12418 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Obično može da se ubaci motor u poštanski vagon, zajedno sa pismima i čestitkama Tako da ti je žena dobro rekla, još ako malo počastiš akcijaše... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Januar 18, 2010 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Ja samo da ti poželim srećan put. Polako i pun gas! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1925 Napisano Januar 18, 2010 Skuteras, 3694 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dacu ti ja moj motor. Bolje si zasticen od vetra, a ima i nove michelin (zimske) gume Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Januar 18, 2010 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Veve ! Ne bih da te "lozim" al' ja bih to iz komada ! Al' to sam ja ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5931 Napisano Januar 18, 2010 Svakom po zasluzi, 12418 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ...jeeeste, "u komadu" ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Januar 18, 2010 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan ...jeeeste, "u komadu" ;D oooo da ! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5931 Napisano Januar 18, 2010 Svakom po zasluzi, 12418 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Bogami kakav si, ne biH me čudilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Januar 18, 2010 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Bogami kakav si, ne biH me čudilo ehhh ! samo mi treba mali povod ! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Januar 18, 2010 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Bogami kakav si, ne biH me čudilo ehhh ! samo mi treba mali povod ! ;D Npr..Veve-tu ce da bude dosadno,pa `ajde da ne ide sam.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Januar 18, 2010 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Bogami kakav si, ne biH me čudilo ehhh ! samo mi treba mali povod ! ;D Npr..Veve-tu ce da bude dosadno,pa `ajde da ne ide sam.. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veve 180 Napisano Januar 18, 2010 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Afrika Prijavi odgovor kao problematičan nece meni biti dosadno, al ajde samnom ako hoces? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano Januar 18, 2010 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan Postanski vagon je majka. Nema tu nekih problema, ili ne bi trebalo da ih bude. Ja sam tako prebacio motor na servis do Beograda. Uglavnom taj postanski se puni ranije jos dok je u magacinu. Ubacis motor, lijepo ga privezes i miran si. Tamo ga isto skidas kasnije kada taj vagon dotjeraju do rampe... Srecno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Januar 18, 2010 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Evo opreme za Mikku ;D ;D ;D A za Veveta ne znam koje dimenzije tockova ima njegova mezimica... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Januar 18, 2010 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan alo ! ne palite se ! bice od 5-6 stepeni pa kad zadje u Makedoniju i oko 7-10 !!! jeste da nije perfektno al to moze da se izvoza ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Januar 18, 2010 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Ma kad se natronta, verujem da ce uzivati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Januar 18, 2010 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ma kad se natronta, verujem da ce uzivati. aha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Januar 18, 2010 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Ma kad se natronta, verujem da ce uzivati. aha Al' za malo! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Januar 18, 2010 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Veve, srecan tebi put i zelim ti extra provod u Atini sa tvojom Afrikom... Uzivajte i za nas dok se mi ovde budemo smrzavali... Poooozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Januar 18, 2010 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan E ova varijanta sa postanskim vagonom je OK. Sad nam je svima lakse. Ali, ako ide Mikka, ondaK ispeglajte u komadu... sta fali. ;D Javi cenu prevoza do Soluna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2005 Napisano Januar 19, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan E ova varijanta sa postanskim vagonom je OK. Sad nam je svima lakse. Ali, ako ide Mikka, ondaK ispeglajte u komadu... sta fali. ;D Javi cenu prevoza do Soluna. Ma cak i da nadje, to ima da stipa za oci. Ja bih to vozio pa makar dva dana putovao do grcke granice... Odatle je sigurno toplije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veve 180 Napisano Januar 19, 2010 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Afrika Prijavi odgovor kao problematičan pa i ja tako razmisljam Lalajko.... polazim na put subotu ili nedelju.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...