LukaJovanovic 221 Napisano Februar 27, 2010 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan Na ovoj slici je mf3 rezona,mnogo bolji od tog fabrickog de ima se uzme ovakva rezona ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Februar 27, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Tesko. Mozda negde polovnu... Nema ih vise,navodno je neko pravio kopije,bilo ih na buvljaku,mada nisam siguran Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steva 3 Napisano Februar 27, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan mf je tesko naci,najbolje napraviti..ako oces da pravis reci samo da postavim dimenzije auspuha pa seckaj i vari ;D Luka koliko kod tebe tamo kostaju te atx/ctx standardne rezone? jesi gledao cene vec? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Februar 27, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Za atx sam proletos uzimao u radnji tomosovih delova izaslo me oko 1000din Mene zanima dali neko ima onaj oreginalni za pod sediste auspuh za atx-a ili zna nekog ko moze da napravi ili pak ima mere za njega. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Februar 27, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Sutra pocinjem da armiram motor danas sam jurio alat sutra ima da se naradim saljem slike pa ako ima zainteresovanih nek se jave za mere. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano Februar 28, 2010 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan mf je tesko naci,najbolje napraviti..ako oces da pravis reci samo da postavim dimenzije auspuha pa seckaj i vari ;D Luka koliko kod tebe tamo kostaju te atx/ctx standardne rezone? jesi gledao cene vec? hehe ja sam moj neki laser uzo za 1300 din i vala sluzio me je dok ninsam dobio rucno pravljen iz slovenije za ctxa ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6410 Napisano Februar 28, 2010 Enduraš, 6387 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Za prve pare sto sam zaradio u zivotu, tadasnjih 300 maraka sam kupio Tomos t-15. Naravno, tada nisam imao auto, pa mi je petnejstica bila za sve, vozio sam je i leti i zimi, po kisi, snegu, blatu, vodi. Presao sam sa njom sigurno 20-30.000 km. NIKAD mi nije stala na putu, sem jednom kad mi je crkla bobina. Za to vreme tri puta menjao karike (nije bilo originala, pa sam stavljao malu privredu koje su bile loseg kvaliteta), i jednom uradio generalku - L klip 39,5, honovanje cilindra i zamena iglicastih lezajeva. Secam se da me je ta generalka kostala 50 maraka za delove, honovanje i izbijanje lezajeva na presi, a ostalo sam sklapao sam Petnaja je isla 75 km/h, meni tada u to vreme sasvim dovoljno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Februar 28, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam 5 sati proveo praveci onu zastitu za blok motora evo uspah da je napravim ostalo mi jas samo da uklopim auspiuh i da sve pokrijem aluminijumskim limom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Februar 28, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan U procesu izrade. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Februar 28, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steva 3 Napisano Februar 28, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan oho ;D odlicno majstore! svidja mi se ideja.Ja sam to skroz drugacije zamisljao..dobro apn ram je skroz drugaciji pa zato verovatno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Februar 28, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Sad jos koji flah popreko pa onda da nalazzim alu lim da zatvaram to. I ovo pase na apn posto se kaci na nogostupe i na vecanje motora a kako je kod skoro svih tomosa isto vesanje ne bi bio problem ali za apn moze i ledse resenje. Kod meen se sad ne primecuje mosto mi je leva dekla od apn-a tako da treb obratiti paznju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Februar 28, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Alu lim pop nitnama pricvrstis za to. Sredjivao sam i ja apena dans malo. Oprao ga,zicanom cetkom skinuo malo rdju(posledice soli i zime),napravio sajlu za kvacilo,gas,podmazao lanac,iscedio ulje iz rezone i malo je procistio. Motor pali uvek bukvalno na prvi zub kurble,rukom,a svecicu nisam menjao celu proslu godinu... Masina malo lupa,piksna gornje pesnice otisla,al tako slajaka celu zimu,mrzi me da menjam,cekam da se jos malo pojaca zvuk Ceka ga jos dosta kilometara,dok ne zavrsim mz-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Februar 28, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Sto ne napravis malu rupu na auspuhu ako koridtis ono najeftinije ulje tako je meni i tu uvek izbacuje ono nesagorelo ulje. Pre neki dan smo ortakovog bt-a dizali u mesu na zadnji i dosta je ulja iscurelo. Inace obojca koristimo ono najeftinije ulje duotaktol sto ne sagoreva staces kad je 170 pola litre ;D Da sad je i kod mene veliko sredjivanje treba lanac da se ocisti nisam ga podmazivao celu zimu pa je zardjo u toku je zamena ulja u menjacu treba da zakrpim blok motora i stosta jos da ga sredim za sezonu da sam miran do sledece zime. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano Februar 28, 2010 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan ooo somi varilo se danas ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Februar 28, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ima rupicu,ali gasovi nose ostatke ulja gore u prigusivac,rupica malo znaci... Sipam sta stignem u njega,samo da se zove ulje Mada u mz-a strogo ful sintetika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Mart 1, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Heheh za rupicu je jeako korisno u zimskom preiodu dok ga istavim da se zagreje pored njeg ase napravi barica od nesagorelog ulja leti se ne primecuje do motor ne pocne slabo da vuce. Da vario sam i brusio celih 5 sati kad nisam umro posle. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasamajstor 54 Napisano Mart 1, 2010 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1200ST Prijavi odgovor kao problematičan Nekad posedovao APN7 nije ih mnogo bilo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano Mart 1, 2010 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan Heheh za rupicu je jeako korisno u zimskom preiodu dok ga istavim da se zagreje pored njeg ase napravi barica od nesagorelog ulja leti se ne primecuje do motor ne pocne slabo da vuce. Da vario sam i brusio celih 5 sati kad nisam umro posle. hehe ja sam masinac pa vidi ti praksa kad dodje ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Mart 1, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Mogu misliti kako ti je ali istini za volju ja volim da pravim takve stvari a pogotovu da brusim varim i na kraju da se divim sam svom radu neprocenjiv osecaj tada se isplati sav onaj trud i rad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nick Blue 26 Napisano Mart 1, 2010 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam 5 sati proveo praveci onu zastitu za blok motora evo uspah da je napravim ostalo mi jas samo da uklopim auspiuh i da sve pokrijem aluminijumskim limom. T i se baš spremaš za žestok off Sada će ti ATX biti težak kao Transalp ;D Da li mi se čini da je malo nakrivo ? Šalim se. Hoće li alu lim imati one jeba*ke rupice kao veliki enduro ? Super zabava u predsezoni. Svaka čast za trud. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Mart 1, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Narvano da ce imati Nego zanima hteo bi da se upustim u jednu preradu na mom atx-u. Hteo bi da stavim cilindar glavu kilp i radilicu od t-15 sve u svemu po mojoj racunici ne bo preslo 5000din sa majstorom (radio bi kod majstora jer se dobija garancija i ne boli me glava dal je sve ok). Skoro sam to radio na mom pa znam cene. Koliko bi bio dugotrajno ovo resenje i koliko bi se dobilo na brzini zanimaju me i misljenja nekih majstora ili ljudi sa ikustvom takodje dali bi i karb morao da se menja posto je trenutno od apn-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nick Blue 26 Napisano Mart 1, 2010 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Narvano da ce imati Nego zanima hteo bi da se upustim u jednu preradu na mom atx-u. Hteo bi da stavim cilindar glavu kilp i radilicu od t-15 sve u svemu po mojoj racunici ne bo preslo 5000din sa majstorom (radio bi kod majstora jer se dobija garancija i ne boli me glava dal je sve ok). Skoro sam to radio na mom pa znam cene. Koliko bi bio dugotrajno ovo resenje i koliko bi se dobilo na brzini zanimaju me i misljenja nekih majstora ili ljudi sa ikustvom takodje dali bi i karb morao da se menja posto je trenutno od apn-a. Ne znam tačno cene - davno sam prodao ATX-a. Imao sam jedno vreme baš to što ti hoćeš samo je klip bio 38 L. Išao je mnogo dobro ali osim cilindra T15 i radilice obavezno mora i karburator T15 ili BT - ne paše od APN i slab je. Osim toga izduv je bio fabrički ATX ali prepravljen slično kao recimo KX 85 i prenosi su bili neka posebna kombinacija - ne sećam se tačno broja zuba. Dobićeš brzinu, nešto malo veću potrpošnju ali je osetljivo na pregrevanje. Ako već hoćeš da budžiš bolje je da APN cilindar razbušiš na 42 ali ti treba karburator od T14. Imao sam sreću da nađem T 14 karburator sa diznom 70 u fabričkoj kutiji za 10 DEM. Razbušio sam APN cilindar na samo 38.5 mm L klip obavezno. Baš je dobro išao - tako sam ga i prodao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Mart 1, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Jel taj tvoj majstor neki carobnjak kad daje garanciju od godinu dana,sta sve spada u tu garanciju ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Mart 1, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Za ovo sto mi je sad uradio je da motor radi ok u tom vremenskom preiodu a to zanci da ga ne silujes da ne zavrces gas do kraja ako na motoru pise da ide 60 da ge ne vuces 80 i tome slicno. Garancija ko garancija daje je na ono sto ti je on uradio a to je kod mene cilindar radilica lamela i jos ponesto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...