LukaJovanovic 221 Napisano Mart 9, 2010 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan evo moja drtina malo lepse slikana dzukac se ubacio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano Mart 9, 2010 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan http://cdn.bjbikers.com/images/404.jpg/ http://cdn.bjbikers.com/images/404.jpg/ http://cdn.bjbikers.com/images/imported/NG/1OMsq_13367355.jpg/ http://cdn.bjbikers.com/images/imported/Hi/UPALS_93995705.jpg/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Mart 9, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam istero masinu u probni voznju i sve je dobro samo pusta dihtung za auspuh pa se cuje jos glasnije Evo i slika iz off-a i pose sam ovakav skoro isao do Obrenovca usput je sa motora letelo blato. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Mart 9, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Da ne pominjem da sam savako zaustavljanje koristio da malo skinem sasusenog blata tako da sam jurio svaku baricu ili potocic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nick Blue 26 Napisano Mart 9, 2010 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Dobri ste, dobri ! RadicM - bravo za auspuh ! Takav je i moj bio samo nabužen - šira je bila cev što izlazi iz cilindra i iskrivljena tako da je lonac bliže glavi. Probaću da nađem slike pa da skeniram. Luka, fino se ti šminkaš za sezonu. Ima ona devojčica sa Imageshack-a da otkači skroz ;D Mislim da tegići imaju smisla zaštite pri padovima - kao crash pad i + taj je*ački izgled. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Mart 9, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan A ovaj auspuh sam dobio uz njega to je budzio onaj lik pre mene lepo se cuej sa njim i ide ok. Ja sam mislio da mu stavim oreginal rezonu koliko bi to imalo uticaj posto svi skidaju oreginal i stavaljaju one druge auspuhe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano Mart 10, 2010 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan mora da se nasminka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steva 3 Napisano Mart 10, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan lepe slike ;D na ctxu super stoji madhead presvlaka na kormanu . jel gotov stitnik masine ? ;D ovako nesto bi bilo super napraviti samo sto treba iseci malo za auspuh.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Mart 10, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Treba malo jos da se ukroji lim i da se jos doradi nosac ali ok je to je par sati posla nego me sad nesto mrzi na ovu ladnocu da se zezam sa tim ali bice uskoro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano Mart 10, 2010 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan hvala ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Mart 10, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Evo kad niko nije predstavio ATX-a da ja malo to tome napisem. http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=50087.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nick Blue 26 Napisano Mart 10, 2010 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan mora da se nasminka Ko mora da se šminka ? Ona devojčica ili CTX ? Nemoj posle da se razočaraš (poplašiš) kada skine šminku :o Šalim se. Evo kad niko nije predstavio ATX-a da ja malo to tome napisem. http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=50087.0 Video. Lepo. Napravićeš Tomosov klan na forumu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nick Blue 26 Napisano Mart 10, 2010 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Našao sam oglas da se prodaju originalne Tomos karike na Moto berzi http://www.moto-berza.com/ponuda.php?id=55079&trazi=1&ur=1&model=0&m=--Oprema-i-delovi-Original-karike-za-Tomos Nisam zvao ni proverio. Ako neko proveri neka javi da li su OK. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano Mart 10, 2010 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan meteor je dobra marka ja imam njihov klip i karike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nick Blue 26 Napisano Mart 11, 2010 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan ja nesto skiciram u fotošopu,ovako ce to sve izgledati samo malo bolje. Oviju dana treba da mi stigne atx rezona ;D ;D kada je stavim nabavljam sve sto mi fali i pocinjem polako sa pravljenjem nosaca oklopa i sedista,pravim oklope i verovatno nazad atx amortizeri. Oklope planiram malo ozbiljnije da napravim pa necu nista da zbrzam vec polako i sigurno.Sve to bez farbanja ce me izadji manje od 30evra ;D Kada sam video reko da li je to fatamorgana APN KTM ? :o Baš kreativno - nema šta. Da pošalješ finalnu verziju Tomosu - za novi prototip Ima da im uzmeš lovu ! Bravo ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Mart 11, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Gde si uspeo da nabavis rezonu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steva 3 Napisano Mart 12, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan nasao sam na motoberzi oglas,tacnije drugar mi je poslao link ... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Mart 12, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Jel onaj iz arandjelovca? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steva 3 Napisano Mart 12, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan taj ;D http://www.moto-berza.com/ponuda.php?id=54128&trazi=1&ur=1&model=0&tip=tomos&m=--Oprema-i-delovi-Tomos-delovi jel poznajes coveka? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Mart 12, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan E bas taj je i meni prodao rezonu jel tvoja koriscena na apn-u ili je samo na atx-u? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano Mart 12, 2010 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan stevane i to ti jer mogu da vidim kako izgleda stitnik lanca ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steva 3 Napisano Mart 12, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan bas mi je rekao covek da je nedavno prodao rezonu,ko bi reko da je to ta tvoja ;D jel tvoja koriscena na apn-u ili je samo na atx-u? na sta mislis? ;D stevane i to ti jer mogu da vidim kako izgleda stitnik lanca ? nemam ja stitnik,ako mene pistas uopste? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano Mart 12, 2010 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan pitam samo ocu ja stitnik za lanac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steva 3 Napisano Mart 12, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan mislis da stavis na ctx-a? ;D imam ja u radionici stitnik pa cu slikati ako te iteresuje kako izgleda ...morao bi se prepraviti za ctx Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano Mart 12, 2010 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan mislis da stavis na ctx-a? ;D imam ja u radionici stitnik pa cu slikati ako te iteresuje kako izgleda ...morao bi se prepraviti za ctx da hteo bih na drtinu da stavim slikaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...