Nick Blue 26 Napisano Jul 19, 2010 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan doslo vreme da prodam jednu djuntu,nema mesta u garazi http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=57971.0 Stevo, srećno sa prodajom. Daj u Halooglase ako već nisi. Vozio E-90 od 78-e godine...odlično me služio a 81-e sam ga malo modifikovao(skeniraću sliku)...sportski korman,DelOrto 20 mm,Sito rezonantni auspuh,nazad Metzeler 3.00...itd.,stvarno se lepo navozao...imao sam i Kros Juniora ali mi je bio slabačak(posle E90 nijedan nije dovoljno jak)...Seniora nisam nikad uspeo da se dočepam-bili su jako retki i skupi papreno!Šteta što nije zaživeo model od 175 ccm(video ga na sajmu-prototip) bio bi ''mrak''!! E... E90...Naj za svoje vreme...Navijeno sokocalo,ali mu kratak rok exploatacije bio...Mada,i danas se vozi jedan primerak,a vlasnik ima 60+... Kada sam počeo da vozim motor, o E-90 sam slušao samo priče - na ulici ih nisam viđao. Video sam samo agregat E-90 na BT-u. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gorancha 49 Napisano Jul 19, 2010 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: KN13DN Prijavi odgovor kao problematičan doslo vreme da prodam jednu djuntu,nema mesta u garazi http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=57971.0 Stevo, srećno sa prodajom. Daj u Halooglase ako već nisi. Vozio E-90 od 78-e godine...odlično me služio a 81-e sam ga malo modifikovao(skeniraću sliku)...sportski korman,DelOrto 20 mm,Sito rezonantni auspuh,nazad Metzeler 3.00...itd.,stvarno se lepo navozao...imao sam i Kros Juniora ali mi je bio slabačak(posle E90 nijedan nije dovoljno jak)...Seniora nisam nikad uspeo da se dočepam-bili su jako retki i skupi papreno!Šteta što nije zaživeo model od 175 ccm(video ga na sajmu-prototip) bio bi ''mrak''!! E... E90...Naj za svoje vreme...Navijeno sokocalo,ali mu kratak rok exploatacije bio...Mada,i danas se vozi jedan primerak,a vlasnik ima 60+... Kada sam počeo da vozim motor, o E-90 sam slušao samo priče - na ulici ih nisam viđao. Video sam samo agregat E-90 na BT-u. Ma to nisu bile price,to su bile urbane legende,bar u mom malom gradu... :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano Jul 19, 2010 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan momci kupujem uskoro novi motor a tomos mi ostaje tako da druzicemo se jos kada smo vec kod toga aj napravimo neki rostilj smorio sam se na raspustu aj radicu ti organizuj ja neam net pa mi javite ne moj br 0618145236 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nick Blue 26 Napisano Jul 19, 2010 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan doslo vreme da prodam jednu djuntu,nema mesta u garazi http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=57971.0 Stevo, srećno sa prodajom. Daj u Halooglase ako već nisi. Vozio E-90 od 78-e godine...odlično me služio a 81-e sam ga malo modifikovao(skeniraću sliku)...sportski korman,DelOrto 20 mm,Sito rezonantni auspuh,nazad Metzeler 3.00...itd.,stvarno se lepo navozao...imao sam i Kros Juniora ali mi je bio slabačak(posle E90 nijedan nije dovoljno jak)...Seniora nisam nikad uspeo da se dočepam-bili su jako retki i skupi papreno!Šteta što nije zaživeo model od 175 ccm(video ga na sajmu-prototip) bio bi ''mrak''!! E... E90...Naj za svoje vreme...Navijeno sokocalo,ali mu kratak rok exploatacije bio...Mada,i danas se vozi jedan primerak,a vlasnik ima 60+... Kada sam počeo da vozim motor, o E-90 sam slušao samo priče - na ulici ih nisam viđao. Video sam samo agregat E-90 na BT-u. Ma to nisu bile price,to su bile urbane legende,bar u mom malom gradu... :o I u Zemunu je bilo nekih priča o cilindru E-90 : imao je 3mm mesa - dugo trajao, lepo vukao.... momci kupujem uskoro novi motor a tomos mi ostaje tako da druzicemo se jos kada smo vec kod toga aj napravimo neki rostilj smorio sam se na raspustu aj radicu ti organizuj ja neam net pa mi javite ne moj br 0618145236 Ako - čuvaj CTX-a. Ostalo dođe i prođe Kako si uspeo da se smoriš na raspustu ? Meni nije bilo prepreke ni kraja dok sam imao raspuste, pre mnogo godina ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano Jul 23, 2010 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan sad da ne offujem razlog ZENE . . . .pa mi se vozi motor na duze straze se iskuliram Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shone92 0 Napisano Jul 23, 2010 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steva 3 Napisano Jul 23, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan doslo vreme da prodam jednu djuntu,nema mesta u garazi http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=57971.0 Stevo, srećno sa prodajom. Daj u Halooglase ako već nisi. hvala ;D nisam ga jos stavio u halooglase,danas cu..malopre sam ga ubacio na motoberzu Luka,dobra odluka,prava ;D sta uzimas,koji motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nick Blue 26 Napisano Jul 24, 2010 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan @ Luka : Nije život jedna žena....Brzo će se pojaviti druga Ženski mozak... @ Steva : Video sam tvoj oglas. Redovno se oglašavaj i u Halooglasima - čitaju ih matorci a njih zanima Tomos. Da ga udaš što pre. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cross 0 Napisano Jul 25, 2010 U prolazu, 51 postova Lokacija: beograd Motocikl: YAMAHA DT 125 Prijavi odgovor kao problematičan dugo sam vozio CTX-a ,ide odlicno izlazi svuda ko magare.odlican motoric za male pare.Malo popravljas malo vozis .Ovako je izgledao moj poni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steva 3 Napisano Jul 25, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan eto danas prodah djuntu ;D cross,prelep ctx,svidja mi se kako mu stoje bt felne :o evo mog ctx-a,mislim u fotosopu ga pravim polako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nick Blue 26 Napisano Jul 25, 2010 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan U Stevo pa ti to express prodade. Lepo si ti to zamislio u Photo Shop-u. Koliko vidim od Tomosa ostao samo rezervoar Sve ostalo od raznih cross motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steva 3 Napisano Jul 25, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan da,da ;D jest da je malo jeftinije nego planirano al nema veze.skupljam za kola.. ovo sto sam nabacao nije jos gotovo,sad treba sve lepo uklopiti,poraditi na senkama i raznim sitnicma..od tomosa rezervar,sediste skoro orginal,masina i rezona ce biti,ova bocna plastika je od ctx-a,ali posle malo prepravljanja nelici uopste na ctx-ovu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nick Blue 26 Napisano Jul 25, 2010 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan da,da ;D jest da je malo jeftinije nego planirano al nema veze.skupljam za kola.. Ako si spustio malo cenu, bolje nego da se mučiš mesecima sa prodajom. Taj projekat iz Photo Shop-a može da izađe skuplje nego da kupiš neku polovnu japansku 125-icu staru 15 godina Mada, pusti mašti na volju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steva 3 Napisano Jul 25, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan to slažem čisto da vidim kako ce ispasti,neverujem da bih ga napravio takvog bez bar 2000 evra u planu mi je neki motocross,ali tek kad polozim i kupim kola,sredim ovu prikolicu sto sam nedavno nabavio...pocinjem da radim i u auto servisu sledece leto..polako samo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano Jul 26, 2010 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan hahah moj ce uskoro da dobije gasne amortizere usd vile cross gume i n svasta nes samo jos malo para da skupim i bice full xD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Jul 26, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mene posle dugog odsustva bio sam sa atx-om na mot skupu u vrscu trenutno sam u beloj crkvi gde je ove nedelje moto skup pa ako me neko dolazi nek me potrazi pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Jul 26, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Eto pa nek sad kazu da je tomos nepouzdan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nick Blue 26 Napisano Jul 26, 2010 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan hahah moj ce uskoro da dobije gasne amortizere usd vile cross gume i n svasta nes samo jos malo para da skupim i bice full xD Sa čega ćeš da poskidaš te delove i koliko para investicija ? Eto pa nek sad kazu da je tomos nepouzdan Bravo ! Samo vozi ! Kači neke slike ako imaš. to slažem čisto da vidim kako ce ispasti,neverujem da bih ga napravio takvog bez bar 2000 evra u planu mi je neki motocross,ali tek kad polozim i kupim kola,sredim ovu prikolicu sto sam nedavno nabavio...pocinjem da radim i u auto servisu sledece leto..polako samo ;D Biće, biće. Šta si ti od škole završio ? Da li je već vreme za auto servis ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steva 3 Napisano Jul 26, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan jos nisam skolu zavrsio,idem u masinsku,automehanicar,treca godina sad Evo i mene posle dugog odsustva bio sam sa atx-om na mot skupu u vrscu trenutno sam u beloj crkvi gde je ove nedelje moto skup pa ako me neko dolazi nek me potrazi pozz ocemo slike sa skupa! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svileni 0 Napisano Jul 27, 2010 U prolazu, 1 post Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna neko gde mogu da nabavim zadnji amortizer za ctx? Ili koji odgovara? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano Jul 27, 2010 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan hahah moj ce uskoro da dobije gasne amortizere usd vile cross gume i n svasta nes samo jos malo para da skupim i bice full xD Sa čega ćeš da poskidaš te delove i koliko para investicija ? posto uskoro uzimam nsr cale uzima ctx msm mislice da je njegov i on ce to sve da uradi ja cu mu dam 50e da ga sredi i odma cupam far migavce i vozim cross Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steva 3 Napisano Jul 27, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna neko gde mogu da nabavim zadnji amortizer za ctx? Ili koji odgovara? probaj postaviti oglas na ovaj forum,par ljudi je imalo rasturenih ctx-ova,ako ne na forumu na nekoj pijaci gde ima delova.. http://tomosserbia.17.forumer.com/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano Jul 27, 2010 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan ko ima rasturenog ctxa ??? e pasu ti ona 2 amortizera od mza ali ako ces ih stavljas moras lanac da stimujes Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steva 3 Napisano Jul 27, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan nesecam se vec,neko je nedavno prodao vile,zadnje vile,rezervar,tockove koliko se secam.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano Jul 27, 2010 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan e ljudi aj gledajte da naletite na ctxov oreginalni auspuh treba mi to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...