steva 3 Napisano Jun 4, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan http://www.youtube.com/watch?v=yZksB66fn5E&feature=player_embedded#! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano Jun 5, 2010 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan neko zaintresovan da kupi mog ctxa xD ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steva 3 Napisano Jun 5, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan meni treba karburator bing 18 ispravan,kompeltan,od bt-a ili petnaje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nick Blue 26 Napisano Jun 5, 2010 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan neko zaintresovan da kupi mog ctxa xD ? Ti krenuo u opasni marketing ? ;D Ma nemoj da prodaješ CTX baš je dobar motor. Šta si sada poželeo da kupiš ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano Jun 5, 2010 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan videcemo jos malo mozda mi i ostane ali za sad ne na prodaju ocu uzmem sprint pulsera a malo kasnije cu uzmem full cross Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nick Blue 26 Napisano Jun 5, 2010 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Jedan stariji motorista koji je imao nekoliko motora (kasnije je ostavio samo jedan !) mi je rekao : "ne mogu istovremeno da izvozam ni 2 a kamoli više motora". Poslušao sam ga. Vozim samo jedan Dobro razmisli šta stvarno želiš - pa kreni prema tom modelu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pegaso 28 Napisano Jun 6, 2010 Svrati ponekad, 332 postova Prijavi odgovor kao problematičan sigurno je glupo pitanje, viđao sam u oglasima piše vodi na psp, šta znači to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Jun 6, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Znaci da ti ne treba A kategorija i da ne moras da ga registrujes svake godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steva 3 Napisano Jun 6, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan imas samo saobracajnu staru 20+ godina jedan od mojih tomosa je star ravno 34 godine ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano Jun 6, 2010 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan moja zelja je da imam jedan motor za put npr pulser zbog godina i kategorija i jedan full cross zbog ludovanja pa videcemo kako stvari stoje za sad ctx na prodaju trazim za njega 400e ja msm da je premalo a opet neki ljudi ovde misle da je mnogo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Jun 6, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Na duze puteve (preko 100km) se ne krece bez minimum 250ccm a optimalnoje +500ccm sve ostalo ispod je da se treses i da razmisljas sta moze biti ili je jednostavno suvise sporo. Naravno mozes ti i sa 125 da krenes ali onda moras da prilagodjavas brzinu da ne preopteretis motor i jos drugih stvari. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano Jun 6, 2010 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan sto kazu nije sve u odredistu ima nesto i u putu sta da divljam motorom lepo sednem 90 km prosek da mi bude i uzivancija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Jun 6, 2010 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Na duze puteve (preko 100km) se ne krece bez minimum 250ccm a optimalnoje +500ccm sve ostalo ispod je da se treses i da razmisljas sta moze biti ili je jednostavno suvise sporo. Naravno mozes ti i sa 125 da krenes ali onda moras da prilagodjavas brzinu da ne preopteretis motor i jos drugih stvari. Naravno da je bolje da se vozi nesto sa malo vise kubika i nesto sa vise cilindra od 1. Cak mi je smesno da dug put smatras putem preko 100 km. Evo ja sam juce presao 130 km samo u gradu. Sa Princem 125 sam vise puta pravio voznjice po preko 300 km u danu, jedan moj drug sa malim rebelom 125 preko 500, mozda 600 km. Ja svakodnevno prelazim po 200km i posle toga ne osecam nikakv zamor, mogu jos toliko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Jun 6, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Moje licno iskustvo: Isto sam tako mislio nije bitna brzina dok jednog dana nisam seo na gpz 500 posle toga se sve promenilo do 100 nisi ni svestan da se kreces brzo tek preko pocinjes da osecas znaci prosek je na otvorenom putu oko 100-120 negde da se i zelja zadovolji moze i jace ja sam g atero do 140 jer nije bio prevac na pravcu je me je ortak vozio i do 180 jeste da su to sve ekstremne i sumanute brzine ali valja jednom i to dozivedi cisto radi iskustva. Brzina je bitna i za preticanej jer st amozes da uradis ako je max 100 nema tu nekog ubrzanja kad je najpotrebinje. I kapo sto rekoh prosek je oko 100 a duzi put preko 100 ne mizzlim po gradu toliko i ja napravim po bg za dan neko kad krenes negde u drugi grad. Meni je licno to nije bitna brzina bilo samo zavaravanje da ne ispadnem pred sobom nesrecan zbog slabijeg motora zato sad marljivo skupljam pare za nesto jace pa se nadam sledece prolece da ce bidi 250 ili 500-650. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nick Blue 26 Napisano Jun 6, 2010 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Svaki motor ima svoju namenu. Zato pođite od svojih potreba i želja, kada ih ukrstite sa finansijskim ograničenjima naći ćete na tržištu za svakog po nešto Meni lično, moj motor zadovoljava sve potrebe. @ RadicM imaj u vidu da 500+ ccm ide u viši razred registracije i to su uglavnom putni motori koji su teži za grad, nisu toliko okretni, više troše... @ Luka kupio bih ja tvog CTX ali ne mogu da vozim 2 motora istovremeno Meni se sviđa CTX ali je trenutno teško prodati bilo kakav motor za keš i zato je ljudima visoka tvoja cena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Jun 6, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice potrose ako je 5l velika onda ne znam sta je toliko trose markirani 50ccm 2t skuteri a 125 2t trosi min 6l skuteri a registracija je oko15000 ako se uzme da je za 125ccm oko 8000 treba dobro razmisliti sta je bolje . Sto se tice 4t 125 oni su slabi jer 125 2t - 250 4t. Kad sve to imate u vidu onda treba razmisliti o kupovini motora i sta se vise isplati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pegaso 28 Napisano Jun 7, 2010 Svrati ponekad, 332 postova Prijavi odgovor kao problematičan registracija za 125 je 4000, bar za moj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunboy 55 Napisano Jun 7, 2010 Team Green, 272 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Kawasaki KDX250R MX/SM Prijavi odgovor kao problematičan registracija za 125 je 4000, bar za moj Reg za 250cc je 6500, bar za moj ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nidzamalli 0 Napisano Jun 7, 2010 U prolazu, 8 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tomos APN6s Prijavi odgovor kao problematičan ja kad sam bio na moru u Crnoj Gori video sam APN6s sa prednjim diskom! da li moze negde da se kupi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Jun 7, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan To sa apn-om je budzenej i mozes da zamenis celu ili deo vile od bt-a ili ctx-a ili nekog drugog motora al da moze da stane vila. A sto se reg tice za 125 drugar je skoro registrovao svoju tzr 125 i izaslo ga je oko 8000din. Kad ste to registrovali ako je prosle godine onda je moguce da su se promenile tarife i sami znate da su pravili neko sranje oko toga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Jun 7, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Evo sad sam bas racunao na ams-u za registraciju i ispadne da za 650ccm od 35kw reba 12000din to i je nesto sumnjivo posto sam citao reg za transalp koji ima 600ccm izadje oko 15000-16000 kazu koji su registrovali. Jos nesto bitno je u kom mestu se registruje. Na kraju ni meni nije u cilju velika registracij anajbolje bi bilo da je ako u stranim drzavama vozilo se registruje samo jednom kad ga kupis i posle si duzan da ga redovno odrzavas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pegaso 28 Napisano Jun 7, 2010 Svrati ponekad, 332 postova Prijavi odgovor kao problematičan to je 8000 ako je sad preveo pa mu je prvi put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nick Blue 26 Napisano Jun 7, 2010 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan to je 8000 ako je sad preveo pa mu je prvi put Verovatno - nova saobraćajna, nova tablica i možda provizija agencije. @ RadicM : Znam da je za Freewind 650 registracija bila oko 16.000 - 17.000 dinara. Što se tiče potrošnje - ako uzmeš nešto do 650ccm i do 5 godina starosti možda se i uklopiš u tih 5 L. Za sve ostale starije iz te kubikaže potrošnja hoće da skoči zavisi od modela do modela i koliko je raštelovan. Ljudi svašta pričaju i posle se vade kao "odvrću gas" i ostalo pa im zato više troši. Izgleda sitno na prvi pogled ali kada sabereš za godinu dana ili nekoliko sezona... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Jun 7, 2010 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Na cene iz kalkulatora dodajte i tehnicki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nidzamalli 0 Napisano Jun 7, 2010 U prolazu, 8 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tomos APN6s Prijavi odgovor kao problematičan ali to sam video u Posti kad sam slao pismo. i vidi se da je orginal nije budzeno? postari crnogorski... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...