Jump to content

Moto Zajednica

Tomos motori

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 366 postova

hehehh ma nevalja ova kamera,sminjio sam rezoluciju da bi mogao da uploadam sto brze...vidim da nisam trebao  ;D

malopre sam pomerio plocu ulevo za 2,3 mm.Ide mnogo bolje,bolji je i start a mnogo lepse i povlaci u 2-3  ;D

zamenio ulje u menjacu,ostalo pola deci ulja unutra,dole nije curelo,verovatno od gore po brdima i skakaonicama,voznja na zadnjaka i tako to  :D

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

sta je ovo spavaju motori?  ;D

evo ja danas malo vozao,dosao kuci,rasturio i vidim da se lamela raspala  :D

verovatno od lagane voznje  ;D

• Drug član, 1702 postova

Meni 3 godine i ko zna koliko pre traje jedno kvacilo,a motor je uvek pun gas.  Ili ga maltretiras bespotrebno na kvacilu,ili nem pojma kako to uspevas...  :D

maltretirao sam ga po šumi,blatu,nema gde nisam isao..verovatno zato.

Jedna solja mi je pukla davno,tacnije obe su pukle,mrzelo me da rasturam pa sam stavio jednu staru,imam viska po radionici.Verovatno ni ona nije bila neka,nisam puno zagledao samo je ubacio  :D

• Hard Enduro, 1532 postova
  • Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01'

Evo i mene posle duzeg odustva.

Sutra bi trebao da stigne motor pa ce biti vozanja.

Inace terao sam ga na popravku koja me je kostala... ali sta ces kad ne pitas za cenu nego na kraju placas svoje greske.

Sve u svemu niko mi nije verovao da mi je motor pokvaren a na kraju se ispostavilo da je klip na trenutak zaribao da su mi otisli oba lezajai na klipnjacii lezajevi na radilici.

Jeste da sam mogao da ga teram jos neko vreme ali je bilo pitanje kad ce da stane.

I bilo bi sve u redu da nisam motor jedva dotero kuci pa sam morao dabnas da ga ponovo oteram da ga pogleda jer je lose sklopio menjac pa nije mogao u nizu brzinu. Ubacim ga a on iskoci sam ne pitajte kako sam dosao do kuci sve misleci da je do kvaila jer je hvatalo visko.

Sve u svemu sad je na njemu L klip samo jos da otpusim auspuh i posle kraceg razradjivanja od 250km ima da bude...

Svaki dan ceo dan da nadoknadim ovo sedenje i cekanje.

• Drug član, 1702 postova

Stevo,ne vidim ja tu nikakve prave sume i terene,ne odmices se od dunava? Dodji kod mene jednom da vidis sta je suma,blizu glavice sam ja. Onim putem pored skole milicije,4 kilometra,samo pravo... Ili ti je daleko to?  :D

• Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01'

Jos pitas to se odrazumeva samo da ga razradim pa ce da bude.

Nego nije los majstor nego su mu ruke skupe a sto se tice delova sve ukupno me je izaslo 3000din a to sto je lose namestio jbg desava se a ja nisam probao jedan krug po kraju nego odma krenuo kuci.

Danas sam doterao motor radi ko sat sve je ispravljeno.

A sto se ruku tice sramota me da kazem koliko sam ispao konj...

Kad oces dogovoricemo se za sledeci viken onaj posle skole sutra i preksutra je kisa a i ako ne bude razradjujem ga p aen bi da ti pravim teret sa mojih 30km/h kad ga razradim ici ce 50-60.

Sta reci za tog lika osim da ga posteno isprepadas u mracnom skokaku sa stanglom :P

Inace slike su ekstra budis mi zelju da na raspustu dodejm sa kolegom LukaJovanovic u tvoj kraj  ;)

Sta mu sad fali ja sam mog sredio sto se tice agregata sad prednju i zadnju vilu treba da servisiram pre nego sto se skrljam negde :P

Ulje je cudo juce na iskap ispraznio rezervoar od onoe stare mesavine stavio ono crveno ulje sad pali ko lud.

Sputim sauh par puta drndem ono cudo za ubrizgavanje benzina i rukom moze da se upali radi ravnomerno ne gasi se nema vise muckanja tresenja i tururanja pred polazak i sve to hladan i prvo paljenje :P

A o kompresiji da ne pricam treb ada se stisne da okrene kurbla bas onakva kakve treba da bude i zvuk se vratio u normalu prava zoljica jos par sitnica i sezona je otvorena pa mogu krenuti na put.

Jos ce da se vidi ali slaba vajda.

Sta bi za tvog CTX-a jel otiso u delove i imali koji visak.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja