Jump to content

Moto Zajednica

Miroslav,Miki "Ready to race"

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 252 postova
  • Motocikl: Yamaha xj600 S Diversion

U ponedeljak,11.1. tragichnom smrcu nastradao je nas kolega a moj prijatelj Miki. Iz za sada nepoznatih razloga,Miki je izvrsio samoubistvo. Voleo je motore,vozio je godinama mada nije imao svoj motor vec duze vreme. Ziveo je na Ledinama sa zenom i dvoje male dece.Tog kobnog dana,Mikijeva cerkica od 9 godina,otisla je u skolu.Zaboravila je pernicu i vratila se kuci.Zatekla je oca obesenog o kais.Nije znala da je kasno,stavljala mu je stolicu da sidje. Svi smo u soku,i dalje ne mozemo da verujemo da se to desilo.Danas je bila sahrana. Pamticemo ga kao veselog,porodicnog coveka i istinskog ljubitelja motora.Radio je u servisu "Ready to race" na Ledinama,popravljao motore i skutere. Neka ti je laka crna zemlja,druze moj.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 709 postova
  • Motocikl: BMW 1200RT

Mora da je ostavio neko pismo......neko mora da zna razlog.....tuga do neba, ali cerkica da ga nadje, gore nemoze biti......iskreno saucesce.....

• Zainteresovan, 709 postova
  • Motocikl: BMW 1200RT

Nema poruke..ode bez bilo kakvog traga....

Videces da se nece na tome zavrsiti. Retki su oni koji su digli ruku na sebe, a da nisu imali neki razlog za to. Mozda ti neznas, ali, roditelji, supruga,....ali o tome se ne prica. Tuga je sto njega nema vise......kako toj malenoj objasniti sto tate vise nema.....

Znam ono shto sam chula....ali nije ni vazno vishe.....zabio se u velike probleme i to ga je oteralo u smrt.....zao mi je shto nije rekao "e,takva i takva stvar.treba mi pomoc".....bilo shta.....ali,cutao je.....

• Svrati ponekad, 246 postova
  • Motocikl: Yamaha XJ600 Diversion

Ne mogu ni da zamislim kako je tom detetu.Da dete nadje oca...stvarno gore ne moze biti.Iskreno saučešće porodici,ali misli mi se stalno vraćaju na tu devojčicu.

Ja ne mogu da opishem osecaj...ne sastavljam se nikako,samo kad pomislim....Miki mi je pred ochima,kao da sam ga videla u tom trenutku....

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja