scuba 15 Napisano Januar 26, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Tomo, biće prilike i za to. Mislim da ćemo za Uskrs praviti sličnu akciju i drugačije zvuči kad zoveš medije i kažeš "četvrti put pravimo akciju..." Naravno, moraćemo da se prethodno dogovorimo sa direktorom doma u Kulini jer im je u toku transformacija. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Februar 4, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Tomo, biće prilike i za to. Mislim da ćemo za Uskrs praviti sličnu akciju i drugačije zvuči kad zoveš medije i kažeš "četvrti put pravimo akciju..." Naravno, moraćemo da se prethodno dogovorimo sa direktorom doma u Kulini jer im je u toku transformacija. Od moje firme sam dobio saglasnost za kombi, Skoda Roomster! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Februar 4, 2010 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, odlicno, siri se pozitivan duh i zelja da se pomogne akciji a nasi bajkeri postaju vec pravi emisari svega sto radimo. Svaka cast Neske, ali i svi ostali koji su nesebicno uskocili po svakom pitanju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Februar 15, 2010 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Ubacen je izvestaj sa deda mraz akcija za 2009-u godinu. Hvala na strpljenju i razumevanju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...