3OPAH 1268 Napisano April 13, 2010 Drug član, 1151 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ajde da i ja malo "placem": * nerade mi duga svetla! sta je problem 1. prekidac 2. "sklopka" ;o) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano April 13, 2010 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan Da li se neko od vlasnika novih pegaza (sa minarelijem) igrao sa modifikacijom filtera za vazduh i sta se dobija? Mislim na ovu modifikaciju: http://www.apriliaforum.com/forums/showthread.php?t=167471 Abarthe? Uradio to još odavno, malo je smirio ono trzanje na niskom obrtajima i bolje prima naglo dodavanje gasa. Jedno je sigurno, da se brže prlja filter vazduha. Ništa specijalno ali je bar džabe. ;D Ajde da i ja malo "placem": * nerade mi duga svetla! sta je problem 1. prekidac 2. "sklopka" ;o) Samo dugačko? Nije krepala sijalica možda? proveri kontakt na samoj sijalici, može biti relej koji je ispod rezervoara.... :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1268 Napisano April 13, 2010 Drug član, 1151 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ajde da i ja malo "placem": * nerade mi duga svetla! sta je problem 1. prekidac 2. "sklopka" ;o) da samo dugo, osigurac ok radi i srednje, sijalica ok na merenju nema struje pred sijalicom! prekidac "naprskan" kontakt sprejem! - Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano April 13, 2010 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam gledo šemu, jedan reley je za sva svetla samo što dugačko ide još na prekidač. Znači ili je prekidač na volanu ili neki kontakt... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1268 Napisano April 13, 2010 Drug član, 1151 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam gledo šemu, jedan reley je za sva svetla samo što dugačko ide još na prekidač. Znači ili je prekidač na volanu ili neki kontakt... hvala! srecom imam koplet prekidace nove nekoriscene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano April 16, 2010 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Aprilijasi,imam mali predlog!!!!!!! Da li ste za to da odredimo neko mesto za skupljanje u Subotu povodom protesta malo pre pocetka? Bice lepo videti nas na gomili... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAVEN 26 Napisano April 16, 2010 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Aprilia SL1000 Falco & APN 6 Prijavi odgovor kao problematičan ja 99% dolazim sutra na protest pa ko vidi crvenu Aprilu falco nek se javi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
leonta11 115 Napisano April 16, 2010 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan ja 99% dolazim sutra na protest pa ko vidi crvenou Aprilu falco nek se javi. Takodje i ja sam sutra na protestu pa se javite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano April 19, 2010 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Cao drugari, kao prvo zelim da obavestim sve da nikada,ali NIKADA ne sipaju benzin na pumpi Vuk petrol u Jurija Gagarina ulici na Novom Beogradu. Znachi,sipam i nakon 30 km pocnu da se chuju ventili.Pobicju ih kao zeceve ako sam shebao nesto. Na pola tanka sam dolio supera i sad se cuju s vremena na vreme. Pitanje:Da li ce prestati da se chuju sa boljim gorivom ili moram da trazim nekoga ko steluje ventile?Inace,motor radi kao sat,bez ikakvih problema do momenta sipanja loseg goriva. OMV je zakon a koji me k.... natera da sipam tamo ni sam ne znam . Hvala unapred na savetima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano April 19, 2010 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Cao drugari, kao prvo zelim da obavestim sve da nikada,ali NIKADA ne sipaju benzin na pumpi Vuk petrol u Jurija Gagarina ulici na Novom Beogradu. Znachi,sipam i nakon 30 km pocnu da se chuju ventili.Pobicju ih kao zeceve ako sam shebao nesto. Na pola tanka sam dolio supera i sad se cuju s vremena na vreme. Pitanje:Da li ce prestati da se chuju sa boljim gorivom ili moram da trazim nekoga ko steluje ventile?Inace,motor radi kao sat,bez ikakvih problema do momenta sipanja loseg goriva. OMV je zakon a koji me k.... natera da sipam tamo ni sam ne znam . Hvala unapred na savetima Ako motor radi lepo, onda cuti i vozi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano April 23, 2010 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari Pegazashi, imam model iz 95 i ne znam koje ulje da sipam.Da li u moj motor ide sintetika full ili semi sintetik? Prosle godine sam mu sipao motul full sintetik. Pitanje:-Sta mu vise prija i sta vi sipate? Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Velja2w 76 Napisano April 23, 2010 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Prijavi odgovor kao problematičan Mare,moj je '94,sipam motul 5100 15 40W , i ne zali se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter 38 Napisano April 23, 2010 West Balkan Rider's, 303 postova Lokacija: Ruma Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Primate li skuterase na aprilia dan ili je sve ustalo u predlogu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2027 Napisano April 23, 2010 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Urekoh ja moju masinu kad je struja u pitanju. Poceo da mi se gasi u voznji zbog akumulatora. Ja ga dopunjavaoi nije vredelo. Kupim novi i odem za svaki slucaj da izmerim da li puni, kad ono medjutim. Ne puni mi ni malo. Sutra moram da rasturam da vidim sta li mu se desilo. Ima li neko ideju ako je regler sta raditi sa njim? Ako su namotaji to ce neki elektricar da mi premota Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano April 24, 2010 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako Falco trenutno izgleda samo mu fale jos nalepnice koje su mi obecali sledece nedelje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gargi 1229 Napisano April 24, 2010 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: Sankt Kanzian Motocikl: Ktm 990 Superduke R Prijavi odgovor kao problematičan Eeeeeeej.... briši tu fleku ispod motora, još će neko da pomisli da i Apriliama može da curka neki fluid, što je u suštini nemoguće. ;D ;D ;D ;D P.S Izgleda moćno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zvonmi 12 Napisano April 25, 2010 In memoriam, 35 postova Lokacija: Beograd Motocikl: aprilia pegaso strada 650 Prijavi odgovor kao problematičan Da se prijavim na 13 toj strani.Ko zna zasto je to dobro.Od pre mesec dana sam vlasnik strade 2006god.Nadam se da je to ono pavo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano April 26, 2010 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Eeeeeeej.... briši tu fleku ispod motora, još će neko da pomisli da i Apriliama može da curka neki fluid, što je u suštini nemoguće. ;D ;D ;D ;D P.S Izgleda moćno... Prepunio sam rezervoar pa mi je curelo na prelivno crevo! Sve je sredjeno, sva sreca pa ga nisam upalio jer je ceo donji deo bio dobro pun goriva! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zogu 45 Napisano Maj 7, 2010 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Da se prijavim na 13 toj strani.Ko zna zasto je to dobro.Od pre mesec dana sam vlasnik strade 2006god.Nadam se da je to ono pavo... Odgovor sa zakasnjenjem, nisi pogresio sigurno, motor je super, doduse ja imam trail-a ali nema tu nekih velikih razlika. Ako treba neki savet tu smo (abarth, leonta11, 3OPAH i ja, mozda i jos neko) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zogu 45 Napisano Maj 16, 2010 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li neko prati biciklizam, trenutno je na eurosportu u toku tour de california i ono sto sam prvo primetio je da su aprilije svuda oko vozaca (oficijelna vozila trke ili nekog tima), rekao bih da su shiveri u pitanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salle_ 59 Napisano Maj 17, 2010 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: CBR 954RR Prijavi odgovor kao problematičan Evo par novijih slika moje aprilie ... preradjene stranice , stavljene trakice i vracen bellypan .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
carlos 111 Napisano Maj 20, 2010 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Aprilia Shiver Prijavi odgovor kao problematičan @ salle - gde si kupio tank pad? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Maj 29, 2010 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mene. Maksi skuter Aprilia Atlantic 500 Ima li neki pametan servis da mi prekontrolise kais? Da ne prckam sam... greota da unistavam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zidarskomlako 78 Napisano Maj 29, 2010 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: izmedju usiju Prijavi odgovor kao problematičan aprilia dijagnostika u srbiji? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
leonta11 115 Napisano Maj 30, 2010 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan aprilia dijagnostika u srbiji? Nerazumem Da li trazis gde ima dijagnostika za Apriliju u srbiji ili nudis ti dijagnostiku ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...