soony 217 Napisano Octobar 15, 2010 Svrati ponekad, 493 postova Lokacija: Beli grad Motocikl: strom 650 vs aprilia 650 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se prijavim.Evo koja slika kakva je bila kad sam uzeo ,a biće još slika kad se opremi. Inače sam u fazi dotezanja i šminkanja. moj je bio identican...sta ima tu da se doteruje motor je kao lutka...?? hehe i dalje je indentican ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shmaiser 25 Napisano Octobar 15, 2010 U prolazu, 35 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: trenutno kombi :) Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se prijavim.Evo koja slika kakva je bila kad sam uzeo ,a biće još slika kad se opremi. Inače sam u fazi dotezanja i šminkanja. moj je bio identican...sta ima tu da se doteruje motor je kao lutka...?? hehe i dalje je indentican ;D pozdrav prijatelju moj...i cuvaj mi masinu. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1851 Napisano Octobar 15, 2010 Drug član, 2858 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ne treba ti novi Regler (Voltage Regulator)! Nije dovoljno pregledati samo braon konektor vec se moraju dodati po jedna zica na svaku od izlaznih zica i reglera. Postoje 4 zice dve su pozitivne i dve su negativne. Potrebno je dodati po jednu zicu recimo istog precnika kao i serijske na svaku od zica. Znaci otvoriti konektor i zalemiti po jednu zicu na svaku izlaznu zicu. Onda one dve negativne direktno povezati na Minus od akumulatora a one druge dve na osigurac od 30A. Sve u svemu oko 1 sata posla. Isti je slucaj sa svim Aprilijama. Nemoj da vas varaju sa zamenama reglera, ovo je pravi fix za punjenje akumulatora. Probajte nema sta da izgubite. Ako vec menjate reglere nemojte kupovati serijske jer su oni jednako losi. Potrazite na netu High Output Regulator for Aprilia. Kako se ovo radi na Pegasu imam tri žice u jednom konektoru dve u drugom i jedna ide na masu.Šta tu sa čim premostiti i pojačati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1851 Napisano Novembar 3, 2010 Drug član, 2858 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan evo šta ima da se doradi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Novembar 5, 2010 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Molio bih za malu pomoc ili podrsku oko zamene. Naime, posedujem Atlantica 500 nekih 3 meseca. Imao je povecanu potrosnju i padove snage na 4500-5000 rpm pa samse puno nervirao iako me lepo vozio po gradu ali nakom zamene brizgaljki sve je doslo na vrlo zadovoljavajuci nivo. U cekanju delova (2 meseca za brizgaljku i kozmeticke dodatke) i mnogo nerviranja ponudio sam ga u zamenu. Ponuda je pegaso 650 ie 2001. 25000 km pa sam u dilemi. Da li neko moze da mi pomogne i da savet?! Znam da su razlicite kategorije ali sam pomalo nostalgican prema menjacu (20 god je proslo od kad sam zadnji put seo na motor sa menjacem:)) a s duge strane uglavnom vozim po gradu i tek mozda jednom mesecno odlazim na krace izlete van grada. Treba da napomenem i to da sam uporan u voznji u svim vremenskim uslovima ali i to da radim u kancu pa ne mogu bas u kombinezonu na posao Ahh.. da i visok sam 192 i oko 100 tezak, ako to nesto znaci... Osim nekog komentara, dobro bi mi dosao i po neki savet o odrzavanju, o cemu da vodim racuna na pegasu, sta mogu sam a sta kod majstora a i koji je servis najbolji za njega. Unapred hvala na odgovorima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1888 Napisano Novembar 5, 2010 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja znam da je kvalitetan i pouzdan, lak za upravljanje...Ne znam kakva je situacija kod IE modela, ali onaj sa karbom zna lepo da potrosi i po gradu covek nije pametan kojom brzinom da ga vozi. Fali mu neka izmedju. Ovako mora svaki cas da se kvacila. U odnosu na skuter razocarava to sto po vlaznom putu nikako ne mozes da stignes cist do kancelarije zato sto prednji tocak baca vodu pravo na noge. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Novembar 6, 2010 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan E posto sam ga uzeo javicu utiske. Znaci prljanje . Hvala svima uskoro i slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Novembar 7, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan ako pise aprilija kazu da moze i skuter! malopre sam pazario,jeste da je jos daleko ali je "moj" http://auto.ricardo.ch/kaufen/fahrzeuge/motorraeder/scooter/aprilia-leonardo-125-unfallfrei/w/an624701838/&nocount=1 sada krecem sa pitanjima,manual,kako se ponasa,koliko trosi,delovi? imao sam transalpa(prodao zbog registracije) sada cu da se svrckam po gradu sa ovim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Novembar 7, 2010 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Kako će da dođe odande? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Novembar 7, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan idem ja po njega,sada ostaje pitanje hocu li poslom gore ili cu zakaciti prikolicu za sharana i propaliti kao sto smo proletos sa jagerom! naravno da je on ponovo u opciji! zasto pitas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Novembar 8, 2010 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan 'Nako! Zanima me da li je neko tamo pogledao kako izgleda uživo, a i ako nekada budem odande tražio motor da znam kome da se obratim za savet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Novembar 9, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan hmmmmmmm,u startu sam imao lose iskustvo na granici(jedan je bio kraden) ali sve ostalo nema greske,svaki detalj ostecenja se slika i nema muljanja kao kod nas na limondu! ceka se neko vreme provera tvojih generalija racuna koji si prilozi da bi se registrovao na tome sajtu! znaci sve sto sam uzeo do sada od opreme za motor tehnike,sve je bilo OK! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ciga1704 1 Napisano Decembar 1, 2010 U prolazu, 10 postova Lokacija: Kostolac Motocikl: honda transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav svima.da se i ja pridruzim.od skora vlasnik ( tacnije pre 2 nedelje ) aprilie pegaso 650 ie. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Decembar 1, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan stigla jedna aprilija,ako ima zainteresovanih?! jos je na carini!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Decembar 12, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan stigla jedna aprilija,ako ima zainteresovanih?! jos je na carini!! ocarinje,izasao iz zice!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Decembar 14, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan pitanje za aprilijance!! kako se proverava nivo ulja kod leonarda? sa uvrnutim ili prislonjenim cepom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1888 Napisano Decembar 14, 2010 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav svima.da se i ja pridruzim.od skora vlasnik ( tacnije pre 2 nedelje ) aprilie pegaso 650 ie. Kako na ovom pegasu nije USD viljuska? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Decembar 15, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan za apriliju leonardo spaner razvodnoga lanca,gde naci u velelepnoj drzavi? zvao sam brdo brojeva i niko ne drzi!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mammo 20 Napisano Januar 5, 2011 U prolazu, 24 postova Motocikl: XTZ 850 R Prijavi odgovor kao problematičan Kao što sam naziv teme kaže mesto za one koji voze ili vole Apriliu ( a bogami i ostale) ,razmena iskustava itd... Kako će nam Caffe raditi zavisi od nas samih. Srećan praznik! HRISTOS SE RODI ! Pozdrav! U najavi RSV Mille 99-00 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1851 Napisano Januar 5, 2011 Drug član, 2858 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav svima.da se i ja pridruzim.od skora vlasnik ( tacnije pre 2 nedelje ) aprilie pegaso 650 ie. Kako na ovom pegasu nije USD viljuska? Kolko ja znam svi IE modeli imaju obicnu viljusku u starijim modelima je usd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1888 Napisano Januar 6, 2011 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Meni to bilo zanimljivo. Kad neko prica o motorima on USD pominje kao prednosat na motoru u odnosu na obicnu vilu. Bilo mi samo zanimljivo da to ovde nije slucaj. Na noviji model stavili obicnu. Mozda ima neki bas opravdan razlog? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Adder 223 Napisano Februar 20, 2011 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Beograd Republika Miljakovac Motocikl: Kawasaki ZZR600E Prijavi odgovor kao problematičan Da se i ja prijavim, Pegaso Cube 650 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
carlos 111 Napisano Mart 3, 2011 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Aprilia Shiver Prijavi odgovor kao problematičan Da malo osvežim temu,evo fotki našeg Aprilia-ša Baldea sa svojim starim Tuonom u Istri Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gargi 1229 Napisano Mart 4, 2011 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: Sankt Kanzian Motocikl: Ktm 990 Superduke R Prijavi odgovor kao problematičan Jel taj Balde našao nas da zaeb...kakav fake :lol: pomalo i smešno. Kao prvo obe slike su uslikane na identičnom mestu,samo iz drugačijeg ugla, vidi se po znakovima pored puta i flekama na asfaltu i svemu ostalom u okolini, a i točak mu se bre nevrti, vide se šare na gumama(Michelin pilot). Sve u svemu ne kreće se nego nakantario motor na starnu pa opalio po slikanju. Eeeeeeee...Balde-Balde Ja se izvinjavam ali morao sam 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano Mart 4, 2011 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo moguće da su fake slike. Na drugoj slici mu volan stoji malo u desno što je poprilično nemoguće u ovakvom nagibu. A i na obe slike drži stisnutu prednju kočnicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...