zajec 245 Napisano Januar 26, 2013 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem ja ovakve kofere. Jesu koferi novi? Ako je nov i cena oko 30e, ja sam zainteresovan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sremac 10 Napisano Februar 3, 2013 U prolazu, 79 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Evo gde jos ima ovih kineskih kofera za 30-40 evra. http://www.kupujemprodajem.com/Koferi-i-torbe-946-957-1-grupa.htm?action=list&data%5Bpage%5D=1&data%5Btip_oglasa%5D=&data%5Blist_type%5D=group&data%5Bcategory_id%5D=946&data%5Bkeywords%5D=&data%5Bgroup_id%5D=957&data%5Blocation_id%5D=&data%5Border%5D=posted+desc&data%5Bcondition%5D=&data%5Bperiod%5D= Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Februar 3, 2013 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan :hej: Zar vi ne znate da ovaj forum, zbog svojih malih oglasa, ima i svojih prednosti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Februar 3, 2013 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan ja mislio da se koferi tipa "Givi", "Kappa", "Held", i ostali, svi poizvode u PRC-u Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Februar 6, 2013 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam 2 komada za 60e. Za te pare su FENOMENALNI. Kvalitet uopste nije los, ne zaostaje bas mnooogo za GIVIjem (imam i givi, pa mogu da uporedim). Jeste reciklirana plastika, ali je dovoljno debela i jaka. Mozda ce nekom koristiti informacija da koferi odgovaraju za nosac kofera Givi Wingrack N140 (pogleJ sliku). Nije potrebno nikakvo budZenje, samo KLIK i gotovooo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...