HornY 57 Napisano Decembar 27, 2009 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paja021 40 Napisano Decembar 27, 2009 U prolazu, 81 postova Lokacija: VAROŠ NOVOSADSKA Motocikl: PAN EUROPEAN Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je kopija Givi E 360 a zapremina je 40 litara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Decembar 28, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, a na sta ces da nakacis te kofere? Nisam video da si promenio motor, neces valjda plastiku na chopper? Pozdrav Sale, na chopper ne bih stavio plastiku makar slao stvari post ekspresom. Bice da si ipak propustio momenat, pre jedno dva meseca zamenih motor za traktor, resio i to da probam. Istina, bice mozda i malo preglomazni za njega, ali dana kad sam kupio enduro sam se oprostio sa estetikom. Ostaje jos bocne nosace da izgrunfujem, ali za to bar ima vremena jer u skorije vreme sigurno necu daleko, a Givi sa slike ce ici na skuter. Jedini problem je sto ih izgleda nema vise. :-\ koliko sam ja razumeo gospođu iz Planet bike u Novoj mokroluškoj 5 (kod plavog mosta) gde sam ja kupio, u magacinu imaju još 50tak komada. I ja sam cuo nesto slicno povodom stanja, ali smo se raspitali u petak povodom kolicine u slucaju da ima jos zainteresovanih da prenesemo. Prodavac nam je pokazao izlaz od cini mi se 12 komada za dva dana, a mi smo uzeli 6 ukupno. To je samo za tu prodavnicu, za NS ne znamo, ali je moguce da je i tih 50 otislo za par dana. Po stanju u magacinu je ostalo 3 komada, ali je prokomentarisao da je moguce da su oni osteceni, jer mu je sumnjivo da su samo ta tri ostavili pored tolike potraznje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Decembar 28, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Nema u Mokroluškoj sada zvao.... Kako sam popizditis, nemate poima!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
versys.v.b 3 Napisano Decembar 28, 2009 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Prijavi odgovor kao problematičan Pogledajte u Planetbike-uimaju slicne kofere.. http://www.planetbike.co.rs/ pod meni: OPREMA-moto oprema... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Decembar 28, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Aaaaaaa, pa mi o njemu i pišemo svo vreme!!! Da li je kupio neko a da mu je višak? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Decembar 28, 2009 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, e Damire, stvarno sam propustio traktorce u dvoristu Na to moze u svakom slucaju.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Decembar 28, 2009 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan ja nisam bio lenj pa sam narucio 10... znao sam da ce da nestane... cekam jos malo da se zaboravi cena,pa ih stavljma na oglas ;D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Decembar 28, 2009 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan de dok vrag ne odnese salu da kazem da neam koferi ;D btw.izgleda da je neko zaista otisao i uzeo neku vecu kolicinu, ali ne od ovih "il` tri il` nijedan" drugara... ;D znaci moli se postenikupacvisekomada da se javi i eventualno proda koji komad ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Decembar 28, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Ili kada bi Popsi odlučio da proda jedan...pa ja bih mu bio zahvalan, toliko da mu više nikada ne bih vređao Teneru, niti izbušio gumu.... Smiluj se na ubogog siromaha i novopečenog bogalja, sakatog čopavca i i darivaj na jedan komad!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Decembar 28, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan dal veruješ da sam zbog sličnog razloga hteo da kupim još jedan... pošto imam Maxiju i falili su mi bočni... njih sam i uzeo a onda sam razmišljao aj da uzmem još jedan, možda nekom zatreba... jbg valjda će ih biti još... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinclair 453 Napisano Decembar 28, 2009 Zainteresovan, 503 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki VStrom 650xt - Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan Pošto ste moj komentar iz druge teme uzeli kao pozitivan za ovaj kofer moram da se "pohvalim". Kofer je posle nepuna dva meseca pukao! Sam od sebe, negde za vreme vožnje za BJB Deda Mraza. Tačnije pukla je platika na mestu gde žljebovi table ulaze u kofer...ako sam bio dovoljno precizan. Uslikaću ovih dana, slika govori više nego hiljadu reči... Vlada#4 je imao takodjer peh sa tim koferom, naime pukla mu je ploča, ali je on nakalemio sa nekim limovima...ali to ću ostaviti njemu da objasni... Stekao sam utisak da je plastika jednostavno bila toliko loša. Ali da pukne sam od sebe u toku vožnje....nedopustivo. E sad...možda ona priča, prva generacija, druga, treća, stoji, pa je meni zapalo nešto od ranije...a i ja sam ga platio 3000 RSD, mada sam tada imao ponudu za skoro novu Givi Maxiu za nekih 7000 RSD...posle k.... nema kajanja! Naručio sam iz Pegaza novi Kappa kofer i koštaće 10630 RSD sa dostavom, plus 3000 RSD koliko sam već dao...paaaa, recimo da sam mogao da kupim dve takve maxie (mada sam i ovako kupio dva kofera ;D ;D ;D )...e sad, kako se kome zalomi... Nadam se da ću sad bar biti miran! Slažem se da je 4000 RSD više nego zahvalna cifra za tri kofera, ali zamislite da vam se desi da ostanete bez jednog od tri kofera, ili, ne daj bože, jedinog, za vreme nekog putovanja... Veliki pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Decembar 28, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Znam za kvalitet jer su meni na onom manjem za skuter koji mi se sada nalazi na Africi, pukle šarke tj. nosači istih! Ali ipak nađite mi jedan taj od 42l kada vas lepo molim, baš lepo, ma najlepše što umem (dok ne iskopam Hekler gde sam ga zakopao)!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Decembar 28, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Pa da mi se smeju...Koji bi ja to Zemunac bio bez Heklera!?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Decembar 28, 2009 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Pa fazon i jeste da sarke budu izdrzljive i kacenje za plocu ili za ram ako je sastrane..........ja sam dva puta pao u blato sa gornjim koferom i udario sam ga obadva puta ali nista mu se nije desilo........neznam sta bi se desilo da sam pao na bocni kofer......moja pretpostavka je da bi i Givi odleteo u pakao.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 852 Napisano Decembar 28, 2009 Cuore Sportivo, 1339 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pa fazon i jeste da sarke budu izdrzljive i kacenje za plocu ili za ram ako je sastrane..........ja sam dva puta pao u blato sa gornjim koferom i udario sam ga obadva puta ali nista mu se nije desilo........neznam sta bi se desilo da sam pao na bocni kofer......moja pretpostavka je da bi i Givi odleteo u pakao.... Ili ne daj boze ram u repu motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Decembar 29, 2009 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Sta sam ja sve preterao u tom koferu, i nista mu nije falilo! Taj sto je pukao je verovatno onaj, jedan u 100! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano Januar 15, 2010 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam kupio za 3000 italijanski kofer na buvlji se smrznes Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Učitelj Splinter 208 Napisano Januar 15, 2010 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Harley Davidson Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je kineski, za sada sluzi svrsi!~ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Januar 18, 2010 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Pao ja u mestu na taj kineski, bocni. Izgrebao ga malo sa strane i to je to. Nastavio put dalje. A nosace sam pravio sam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 18, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan daj sliku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VojaGSXF 0 Napisano Januar 19, 2010 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ajde postavite neke slike nosaca koje ste pravili, trebaju mi ideje za gsxf, od solne plastike nema gde da se uvrne nosac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Januar 20, 2010 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Popsy, sta te zanima, izgrebani kofer, ili nosaci!? Slikacu danas u toku dana, pa kacim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 20, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan I jedno i drugo... postoje neke ideje da se Za#ebe kineska ploca za kofere i taj deo napravi od metala... posto je to najslabija tacka kofera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Januar 20, 2010 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Pored sarki poklopca... I mene zanimaju nosaci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...