mixa 1036 Napisano Januar 1, 2010 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Odoh do foto kluba da klikam sa studijskom opremom, poceli da strikamo, samo jedan Nikon radi kako treba, pa smo jedno pola sata tragali kod drugog NIkona i nadjosmo da podesavanja za blic, prebacili na Manual i radi i drugi, jedino nismo mogli da nadjemo kod mog Canoncica, tako da sam tugaljivo otisoa kuci. E sad, strucnjaci, kuda da klikam, da nadjem ta podesavanja za blic, pa da mogu i ja da strikam? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2083 Napisano Januar 1, 2010 Skuteras, 3704 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Da se ti ne bi mucio kupi ko covek Nikon Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Januar 2, 2010 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Da se ti ne bi mucio kupi ko covek Nikon Ma ne bi , taman da nikad sa rasvjetom necu okinut`! ;D Pa gdje su ovi strucnjaci, to mora da se nagrdilo od alkohola za ove praznike? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Januar 2, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Da se ti ne bi mucio kupi ko covek Nikon Lepo ti kaze covek ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mornar 17 Napisano Januar 2, 2010 Svrati ponekad, 212 postova Prijavi odgovor kao problematičan http://pcfoto.biz/uputstva/CANON_EOS_350D_WWW.PCFOTO.BIZ.pdf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
istankov 1043 Napisano Januar 5, 2010 Zainteresovan, 503 postova Prijavi odgovor kao problematičan aaaaste mu pomoooogli ;D ;D ;D ;D Canon 350d nema mogućnost da svoj mali pop ap blic koristi za okidanje studijske rasvete, tj nema mogućnost manualnog rada sa malim blicem. To se rešava prostim kačenjem najobičnijeg krš blica na aparat, koji služi samo da aktivira rasvetu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2083 Napisano Januar 5, 2010 Skuteras, 3704 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan A mozda moze i onaj radio triger ako se tako zove. Ja sam to probao na mom. To kosta nesto malo para. A ovo sto se tice pomoci, pa ja sam mu drugarski, lepo, rekao da ne dangubi sa canonom ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Januar 6, 2010 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan E pa vidje li ti ovo? Da mi ne bi Novljanina, nista. Muljaze, za ovo ima da spremis pastrmku i krompir salatu kad naidjem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2083 Napisano Januar 6, 2010 Skuteras, 3704 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pastrmka uvek ima sveza, pliva u bazenu, krompir cuveni Ivanjicki....milina Jesi li uspeo sta da uradis povodom rasvete Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
istankov 1043 Napisano Januar 7, 2010 Zainteresovan, 503 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mikso, u TB-u imaš vrlo ozbiljan i aktivan foto klub. www.fkkt.blogspot.com aaaaaa vidim pa išao si u kljub... ček štrikali ste kod Dragane i Slavenka ili je klub dobio prostorije??? I nije mi jasno da Slavenko, Miša ili Radoje nisu znali da ti kažu šta da radiš? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Januar 9, 2010 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Kod Slavenka, kod Slavenka. Ma lako bi da je bio Nikon, nego slabo barataju sa ovom sofisticiranom tehnologijom koju Canon pravi. ;D I ja sam u klubu, ali nisam nesto ni ozbiljan ni aktivan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 960 Napisano Mart 24, 2010 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Nema od canona leba, al zato Nikoni gruvaju za sve pare. Od tih okidanja nema nista, sad su tek u eos 7d nabili radio okidac;) Cak i ako kupish foto celiju i stavish a bazu canonovog blica, okinuce 1 i vise nece. Zato odes u "Monetu" i za 3.000 dindzi kupis trigger koji radi;) Jedan ide na flash hot shoe na aparatu a drugi turish di ocesh i na njega blic, ovo provereno radi. Il uzmesh master flash pa ga njime okidash a na ovaj sa strane stavish "slave".... Mnogo skupa igranka.....Ista prica i sa okidanjem blic glava, uz to uzmi u obzir da mora i da se iskljuci preflash i stavi na manual., e onda more;) Mada ima caka, moguce da sam nesto propustio.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Mart 24, 2010 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Cika Lazo mi je objasnio caku koja kosta nista, a to nista je da sacekam da se napuni rasvjeta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...