Jump to content

Moto Zajednica

Drugi internacionalni moto-turistički reli 'Tour Around Serbia 2010'

Recommended Posts

• Drug član, 1465 postova

Pozdrav,

apropo biometrijskih LK, Izvod sa iscitavanja apsolutno stoji kao opcija, uz standardnu fotokopiju vozacke dozvole to bi trebalo biti dovoljno. Kome nije jednostavno da uradi izvod, slobodno neka kopira novu LK na starinski nacin, bez obzira na adresu.

Drago mi je da ovako brzo nailazimo na sve one sitne zackoljice pa ce se brzo i resavati u hodu.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Bivši vlasnik Super Tenere, Afrike i Varadera, 398 postova
  • Motocikl: ADV 350

Pozdrav,

apropo biometrijskih LK, Izvod sa iscitavanja apsolutno stoji kao opcija, uz standardnu fotokopiju vozacke dozvole to bi trebalo biti dovoljno. Kome nije jednostavno da uradi izvod, slobodno neka kopira novu LK na starinski nacin, bez obzira na adresu.

Drago mi je da ovako brzo nailazimo na sve one sitne zackoljice pa ce se brzo i resavati u hodu.

Ok hvala na odgovoru. Sledi mali tutorial kako izvaditi podatke iz čipa:

1. Potreban je čitač smart kartica, koga možete kupiti u gotovo svakoj prodavnici hardvera i prikačiti ga na računar

2. Potreban je softver, koji se zove CELIK i može se skinuti sa sajta http://www.mup.gov.rs/cms_cir/dokumenta.nsf/licna-karta-aplikacija.h

3. Instalirate softver, ubacite LK i odštampate izvod

• Drug član, 1160 postova
  • Motocikl: BMW F800GS Adventure

Vec iz "drugog" puta, moj drug Zlaja ce biti ponosan na mene!

SUPER mi je drago sto opet ucestvujes!!!

Evo ovako javno da kazem: Zoki je jedan od najboljih tipova u ovoj bajkerskoj prici.

Hvala!

Otiso sam da se stidim!

;o)

• Brmbrm, 448 postova
  • Motocikl: KTM Life Race

Pozdrav,

Ok hvala na odgovoru. Sledi mali tutorial kako izvaditi podatke iz čipa:

1. Potreban je čitač smart kartica, koga možete kupiti u gotovo svakoj prodavnici hardvera i prikačiti ga na računar

2. Potreban je softver, koji se zove CELIK i može se skinuti sa sajta http://www.mup.gov.rs/cms_cir/dokumenta.nsf/licna-karta-aplikacija.h

3. Instalirate softver, ubacite LK i odštampate izvod

Takodje, ako u firmi imate citac kartica za on line banku (ili neko vas ima) ili imate nekog ko radi banci ( a mozda ste i to vi  ;)) mozete sa tim citacem odstampati, a software skinuti sa sajta MUPa, kao sto je naveo Termogedzo... ;)

Pozdrav,

• U prolazu, 65 postova

Poslao sam zahtev sa popunjenim prijavnim listom,i dobio potvrdu da je primljeno , hoce li to biti dovoljno za donoshenje odluke s` obzirom na to da cemo ukoliko prodjemo dostavljati sve lichno u "hard copy" verziji ? ? ?

• Svrati ponekad, 147 postova
  • Motocikl: Nema :(

Poslao mail prije dva dana ali još nije stigao odgovor !? Ako ne dođe do ponedeljka, šaljem poštom !  8)

Automatsku potvrdu prijema poruka smo podesili tek preksinoć, do tada su poruke stizale "u tišini". :)

Ako nekoga zanima da proverim da li mu je prijava stigla, neka mi javi e-mail adresu sa koje je slao na PP.

• Svrati ponekad, 433 postova
  • Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god.

Poslao sam mail sa skeniranim dokumentima,uzvraceno mi je da je prijava uspesno prosledjena-tj dostavljena i da ce mi za par dana stici mail cim obrade moj zahtev,nadam se da je to sve ok? ;)

• Drug član, 1465 postova

Pozdrav,

trenutno je stanje sa prijavama takvo da u zbiru najava i pristiglih prijava, stranci vec neko vreme prebacuju polovinu svojih kapaciteta a tacnije cemo znati tokom naredne nedelje. Kod domacih je nesto manja konkurencija jer nema organizovanih prijava toliko ali je ocito da se zahuktavamo sve vise bez obzira sto nikako da nam krene i jedna komforna predsezona sastavljena od neke dve vezane nedelje lepih dana...

Kao sto Koca rece, Reli ce zaista biti jos lepsi ako na njega krenemo obavljenog posla pa cisto malo podsecanje, da nam euforija oko relija ne pokvari dosadasnji imidz humanih bajkera.

Sa sutrasnjim novim brojem Vodica do Relija,videcemo i jedan interesantan turisticki projekat u Srbiji, bas tamo kuda prolazimo.

Poslao sam maildobio odgovor da je prosledjeno,odneo kompletne papire i Vir i zanima me sta dalje?

• Călător motocicleta, 2361 postova
  • Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :)

Poslao sam maildobio odgovor da je prosledjeno,odneo kompletne papire i Vir i zanima me sta dalje?

cekas da te kontaktiraju i posljau dalja uputstva... a u medjuvremenu sredjujes motor, pripremas ga, stekas pare da mi platis pice  ;D, i tako...

Samo opusteno, kada se isprocesiraju prijave svako ce biti knontaktiran sa daljim uputstvima za uplatu ili sta god bude potrebno

Motor sredjen,stavljaju se crash barovi,pice namanji problem,samo da nas vreme posluzi 21. ;)

• Drug član, 1193 postova

Evo ovako javno da kazem: Zoki je jedan od najboljih tipova u ovoj bajkerskoj prici.

Hvala!

Otiso sam da se stidim!

;o)

ponosan sam na tebe,druze

a ostali nemojte da ga hvalite previse....uobrazice se  ;D ;D ;D

• Drug član, 1160 postova
  • Motocikl: BMW F800GS Adventure

Hvala!

Otiso sam da se stidim!

;o)

ponosan sam na tebe,druze

a ostali nemojte da ga hvalite previse....uobrazice se  ;D ;D ;D

E' a treci put cu iz treceg, videces! Ja sam takav covek!

;o)

• Svrati ponekad, 100 postova
  • Motocikl: Kawasaki en 500,Sachs x road 125

Hoce li biti SIVE grupe opet?Mi se prijavljujemo,a ocekujemo jos dvojicu bajkera iz komsiluka da nam se pridruze i podele sa nama sva uzivanja sa predstojeceg relija.Sto se nas tice, i prosli reli je bio  vise nego dobro organizovan.

• Çelebi, 2415 postova
  • Motocikl: Imam

Pa još nismo odredili boje za grupe. To će malo zavisiti i od modnih trendova za sezonu proleće-leto 2010.  ;D ;D ;D

Međutim, ako ostanemo pri prošlogodišnjoj paleti boja i dezena, biće i sive grupe, u smislu kolora i dizajna modnih detalja, obogaćenih nežnim pastelnim nijansama  ::)

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

šalu na stranu, gledaćemo da što bolje uklopimo grupe i izađemo u susret učesnicima u smuslu želja ali se ipak ne oslanjajte previše na to jer gotovo sigurno nećemo moći da ponavljamo sastave grupa od prošle godine iz više tehničkih i organizacionih razloga. Hvala na razumevanju  :)

• Svrati ponekad, 105 postova
  • Motocikl: Suzuki GXS600F

Dobio sam odgovor da je moja prijava stigla i to mi je jako drgo da sam znaci usao u krug ucesnika relija. Kada bi trebao ocekivati yvanicni odgovor da bih poslao ostalu dokumentaciju. Ako nesto znaci vlasnik sam kluba a sutra ce i jos jedan moj clan da se prijavi. Pozdrav na efikasnosti. A mogu li ga prijaviti sa mog Emaila.

• Çelebi, 2415 postova
  • Motocikl: Imam

Slobodno ga prijavi sa svog maila. Jedino što ćeš onda dobijati svu prepisku za njega na svoj mail.

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja