spdzlla 0 Napisano Decembar 30, 2009 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Evo necega zanimljivog o Alpinestrars-u: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Januar 1, 2010 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Moja najomiljenija marka moto opreme! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Januar 5, 2010 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan I moja, planiram jaknu i rukavice ove godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Januar 5, 2010 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ja rukavice i da nekako otkupim od brata kornjacu i onda sam u kompletu... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...