sikirica 22 Napisano Decembar 28, 2009 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Moto Selo Motocikl: Kawasaki en 500,Sachs x road 125 Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi da menjam lanac na hondi,pa me zanima gde da ga kupim i koja je cena odprilike.Takodje,ortak me je zamolio da mu nadjem isto to za suzuki gs 450. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano Decembar 28, 2009 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan Mozes da potrazis u KDM-u i Guevari na Novom Beogradu, mozes da porucis iz Luisa, a ako si iz Dobanovaca ne mogu da verujem da nisi cuo za Dekija Stronsera koji moze da ti pomogne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sikirica 22 Napisano Decembar 31, 2009 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Moto Selo Motocikl: Kawasaki en 500,Sachs x road 125 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da znam Stronsera,samo njega naci kod kuce je pravo umece.Sa njim se savetujem kada je neki veci problem u pitanju i do sada mi je vise puta pomogao da resim problem.U svakom slucaju, hvala.Ima se vremena,pa polako u nabavku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...