DusanP 3 Napisano Decembar 28, 2009 In memoriam, 88 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Mile Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 5047 Napisano Decembar 28, 2009 Ne silazi, 5610 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosao! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4466 Napisano Decembar 28, 2009 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan dobro si vidio. asfalt je, tehnički rečeno, mikroasfalt od eruptivne vulkanske mase pa kada si na njemu kao da si na šmirg papiru. dionicu od plomina doopatije zovemo PLOMINKA. imaš nas na youtubu pod PLOMINKA od 1-7. to je moje društvo aj se vidim na plominka 7 kad krečemo sa fazerom 1000 truja višnja boje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Decembar 28, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan dobro si vidio. asfalt je, tehnički rečeno, mikroasfalt od eruptivne vulkanske mase pa kada si na njemu kao da si na šmirg papiru. jel takav materijal na brzoj cesti Umag - Pula Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4466 Napisano Decembar 28, 2009 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan Da, istini za volju malo je krupniji ali isti materjal, eruptivac, nadam se da mislimo na istu cestu - istarski ipsilon tzv. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Angell 18 Napisano Decembar 30, 2009 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: BG Motocikl: Voge 900 DSX Prijavi odgovor kao problematičan PoZz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1535 Napisano Decembar 30, 2009 prisutan, 1205 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan poz Mile,ja sam ti rođen u Puli i odrastao,i sa sigurnoscu mogu reci da u Puli ima motora ko pljeve! i bj bikersima stize pravi motorista!! inace sam zivio u Šijani,kod Zena,u Valturskoj,cekam da se ponovim sa jacom masinom pa cu na motorijadu,u Puli doci sa motorm,kad sam bio zadnji put bio sam kao turista,ili ti posmatrač,ali je bilo ludilo!! imas pozdrave i dobro dosao!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4466 Napisano Decembar 31, 2009 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan poz Mile,ja sam ti rođen u Puli i odrastao,i sa sigurnoscu mogu reci da u Puli ima motora ko pljeve! i bj bikersima stize pravi motorista!! inace sam zivio u Šijani,kod Zena,u Valturskoj,cekam da se ponovim sa jacom masinom pa cu na motorijadu,u Puli doci sa motorm,kad sam bio zadnji put bio sam kao turista,ili ti posmatrač,ali je bilo ludilo!! imas pozdrave i dobro dosao!!! hvala prijatelju. Ja sam kilometar od Zena prema moru-Verudeli. Što prije riješi novi motor pa put pod noge prema rodnom gradu da se upoznamo. Tocno ti je i to da je Pula grad bikersa, pa nije bezveze kada na susretu Twin Horna dođe preko 10000 motora i traje cetri dana. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Decembar 31, 2009 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobro dosao! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...