hellena 60 Napisano Decembar 25, 2009 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Stiglo je puno fotografija, svaka čast! Hvala svima koji su učestvovali, neka to čine i ubuduće, a sada, da nađemo pobednika ovog glasanja. Pošto fotografija ima dosta ponovo ćemo napraviti prvi i drugi, finalni krug glasanja. Ovog puta imate pravo na 3 glasa. Dobro razmislite kome ćete ih dati. Želim svima puno sreće! No.1 No.2 1/13s, f/4, -0.67eV, Auto, ISO 800 No.3 ISO: 80 Експозиција: 1/160 сек Отвор: 2.9 Жижна даљина: 6мм No.4 Tuga za dedom No.5 No.6 1/39 f 8 ISO 200 No.7 No.8 "Stari čiča priča doživljaje klincima" No.9 No.10 No.11 ISO 200, blenda 2.6, ekspozicija 1s No.12 No.13 No.14 No.15 No.16 No.17 No.18 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano Decembar 25, 2009 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 6... Pogodak u centar! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 2383 Napisano Decembar 25, 2009 Drug član, 760 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Tema je ovaj put bila dosta nezgodna , ima dosta kliše fotografija :-\ Ja sam glasao samo za dve, i ako sada imamo prava na tri glasa ... A i za te dve sam glasao jer po meni najviše odgovaraju temi ,a ne jer mislim da su vizuelno najprivlačnije ... Po mom mišljenju živuljka je do sada najuspelija tema, ali ima vremena ... biće bolje ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Decembar 25, 2009 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan Nikad nije bilo bolje nego sad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Decembar 25, 2009 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Jedna me je bas pogodila, ostalo je, vecinom, nekako nabrzinu, bez emocija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Decembar 25, 2009 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan E, ljudi... svaka vam čast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3293 Napisano Decembar 26, 2009 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Glasao. Poslao bih i ja, ali sve slike koje su odgovarale ovoj temi su, na zalost, slikane mobilnim telefonom, tako da ne zadovoljavaju kriterijume takmicenja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Decembar 26, 2009 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan 6... Pogodak u centar! Pravila kazu da fotografija nesme da ima ram. Zao mi je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano Decembar 26, 2009 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 6... Pogodak u centar! Pravila kazu da fotografija nesme da ima ram. Zao mi je. Ako ram chini sliku onda slika nije slika! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Decembar 26, 2009 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan 6... Pogodak u centar! Pravila kazu da fotografija nesme da ima ram. Zao mi je. Ako ram chini sliku onda slika nije slika! Slika je odlicna, ali pravila u svakom takmicenju moraju da se postuju. Ne znam zasto je hellena uopste i postavila kada ne ispunjava uslove. Stvarno mi je zao, nisam cinican. Cini mi se da je ovakav nacin glasanja najbolji. Meni se nekoliko fotografija bas dopada i svidja mi se sto mogu bar tri da nagradim, a opet, ovi koji ne dele moje misljenje mogu da ostanu na jednom ili dva glasa. Odlicno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Decembar 26, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo majstoriiiiiiii E ovo se zove odziv ...svaka cast! Glasov'o za dve sto ne znaci da su sve ostale lose! Jos jednom bravo za sve ucesnike!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Decembar 26, 2009 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan 6... Pogodak u centar! Pravila kazu da fotografija nesme da ima ram. Zao mi je. Isto tako pravila kažu da fotografije moraju biti smanjene na zadatu večinu pa se još ni jednom nije desilo da su sve smanjene. Svaki put nečiju moram da dovedem u red, ali da ne radim to, ne bi smo imali fotografije za takmičenje. Tako da za neke stvari progledam kroz prste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ben10 149 Napisano Decembar 27, 2009 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan a jel mogu ja za no.14 tri glasa pa da mi se progleda kroz prste ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano Decembar 27, 2009 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan Nostalgija bi izvorno trebalo da znači bol od stare rane (ratne). Ali kad nas žigne takva rana setimo se i tog vremena i ratnih drugova i svakojakih zgoda i nezgoda. Vujaklija ovaj grčki termin prevodi kao "tuga za zavičajem, čežnja za rodnim krajem". Uglavnom nostalgiju povezujemo sa nekim dragim i prijatnim stvarima iz prošlosti koje nam danas nedostaju. Pa.... neke od ovih slika bi mogle da mi bocnu "staru ranu". Pored ovih za koje sam glasao (6,7,14) i slika br. 1 ima dobru ideju (doduše deja-vu) ali je realizacija loša. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Decembar 28, 2009 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan 6. suvise namesteno... Tema pogodjena ali nema atmosferu, a sama tema "Nostalgija" zahteva atmosferu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ben10 149 Napisano Decembar 28, 2009 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan zeleo je vise konjskih snaga ali nije mogao da ih ima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miloshenda 566 Napisano Decembar 28, 2009 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Loznica,Srbija Motocikl: MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan zeleo je vise konjskih snaga ali nije mogao da ih ima Kako bi se to reklo na mrskom nam FB - WTF? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ben10 149 Napisano Decembar 29, 2009 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan da li je dozvoljeno da ispod fotografije bude postavljen tekst koji gledalistu objasnjava fotografiju ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3341 Napisano Decembar 29, 2009 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5474 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan 6. suvise namesteno... Tema pogodjena ali nema atmosferu, a sama tema "Nostalgija" zahteva atmosferu... +1 I jos vodi...bzv....totalno vjestacki , sjedi baba da te slikam a ti kao gledaj staru sliku.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Decembar 29, 2009 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan Glasao za 3., tehnicki je mogla biti bolja, ali bas mi je pogodila "zicu" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hpg 8 Napisano Decembar 29, 2009 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan 6. suvise namesteno... Tema pogodjena ali nema atmosferu, a sama tema "Nostalgija" zahteva atmosferu... I jos vodi...bzv....totalno vjestacki , sjedi baba da te slikam a ti kao gledaj staru sliku.. Pa? Nije bas da se insistira da fotografije sadrze iskljucivo slucajno uhvacene momente. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Decembar 29, 2009 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan 6. suvise namesteno... Tema pogodjena ali nema atmosferu, a sama tema "Nostalgija" zahteva atmosferu... I jos vodi...bzv....totalno vjestacki , sjedi baba da te slikam a ti kao gledaj staru sliku.. Pa? Nije bas da se insistira da fotografije sadrze iskljucivo slucajno uhvacene momente. Da ali je boring !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 2383 Napisano Decembar 29, 2009 Drug član, 760 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Meni nije boring , ok je samo je spaljen zid s desna ... verovatno u postprodukciji a i okvir malko bode oči ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3341 Napisano Decembar 29, 2009 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5474 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Svaka slika iz ove http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=44338.0 je po meni bolja od ovde najbolje bar 10x po pitanju kolicine nostalgichnih emocija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hpg 8 Napisano Decembar 29, 2009 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Braco, a koja je najbolja? Po tvom misljenju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...