chyhayabusa 1 Napisano Decembar 27, 2009 U prolazu, 84 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan У колико нађеш Јаву 175 ... Bedak,kod Ardia je sa leve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chyhayabusa 1 Napisano Decembar 27, 2009 U prolazu, 84 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan da bi odradio perskarenje kako treba..... Svestan sam toga,ali nista ne skodi probati..pa ako ne uspem profecionalci su tu..nikuda nece pobeci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano Decembar 27, 2009 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan Nešto delova, naročito gumenih, ćeš naći ovde: www.motorradstemler.de. Ali zabava nije jeftina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodini 1290 Napisano Decembar 27, 2009 Drug član, 1041 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan Jes da nije JAWA175 sa dva auspuha nego sa jednim (CZ175sport) ako te interesuje stoji kod mene jos uvek http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=13702.1320 ova srvena u sredini stranice, dao bih je za 150 evropejaca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chyhayabusa 1 Napisano Decembar 27, 2009 U prolazu, 84 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam bas nesto prevrtao po sanduku sa delovima masine,i cini mi se da mi fali bas dosta delova..evo okacicu slike da pogledate..ukoliko bih nasao nekoga ko ima identican motor da li bih mogao da izlijem delove koji mi nedostaju..i ako znate nekog ko ima ardia javljajte Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chyhayabusa 1 Napisano Decembar 27, 2009 U prolazu, 84 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Evo sajta sa linkovima za user manuale velikog broja starih motorcikala http://www.cybermotorcycle.com/components/books_manuals.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sky 96 Napisano Decembar 27, 2009 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Београд - Сурчин Motocikl: Jawa 350 TS '91 Prijavi odgovor kao problematičan Не знам колико си вичан механици... Али, покушај да склопиш агрегат. Тако ћеш сам увидети да ли нешто недостаје. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chyhayabusa 1 Napisano Decembar 27, 2009 U prolazu, 84 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Не знам колико си вичан механици... Nikad to u zivotu nisam radio..kada bih nasao neku semu ili user(service) manual u kome ima upustvo za sklapanje sigurno bih uspeo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadovanP 1 Napisano Decembar 27, 2009 U prolazu, 73 postova Lokacija: Feketic Prijavi odgovor kao problematičan O pa tu ima deloava i od T-12 -ta! Srecan rad! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boldor 64 Napisano Decembar 27, 2009 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: temerin Motocikl: honda CBX 550,Yamaha RD 350 ypvs,MZ TS 250-1,Danuvia 125. Prijavi odgovor kao problematičan ono sto sam video,pocinjem da budem pesimista :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chyhayabusa 1 Napisano Decembar 27, 2009 U prolazu, 84 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan O pa tu ima deloava i od T-12 -ta! Srecan rad! Hvala izvolte Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chyhayabusa 1 Napisano Decembar 27, 2009 U prolazu, 84 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan ono sto sam video,pocinjem da budem pesimista :-[ Ukoliko ne uspem da ga dovedem do voznog stanja,nema veze..sredicu sta mogu..ofarbacu ga i ostaviti u svoju sobu da stoji kao ukras Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sky 96 Napisano Decembar 27, 2009 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Београд - Сурчин Motocikl: Jawa 350 TS '91 Prijavi odgovor kao problematičan Немој да одустајеш! Сећам се када сам из које којекаквих чудеса извукао декин "Томос Аутоматик" (мопед је 75-о годиште), чији је агрегат стајао растурен у дрвеној гајбици... То је период када сам ишао у други разред основне школе. Мотоцикли сам, за релативно кратко време, поправио и са великим задовољством уживао у вожњи и "драо" све скутере у крају! Велико је задовољство и предиван осећај, када се провозаш на нечему што си сам направио!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Decembar 27, 2009 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ima puno korozije na delovima koji su bili termiscki obradjeni zbog habanja. Zupcanici,radilica itd... MIslim da nece ici lako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chyhayabusa 1 Napisano Decembar 27, 2009 U prolazu, 84 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Eeee kad bi vi znali u kakvoj rupi je to stajalo dok nije doslo do mene..kada jednom prilikom budem isao tamo..slikacu pa ce te sezapitati kako su delovi i motor u tako "dobrom stanju" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni 23 Napisano Decembar 27, 2009 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan da bi odradio perskarenje kako treba..... Svestan sam toga,ali nista ne skodi probati..pa ako ne uspem profecionalci su tu..nikuda nece pobeci nisam mislio da neces uspeti nego ti kao farbar savetujem da prepusatis nekome ko se razume da ti nakon nekog vremena kad sve lepo sredis krenula rdja bas iz tog razloga... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
istankov 1043 Napisano Decembar 28, 2009 Zainteresovan, 503 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nisam pročitao svaki post od početka, ali čisto da ti ukažem na problem oko registracije vozila kada je prethodni vlasnik pokojnik ... Ne znam da li ste napravili ostavinsku raspravu nakon dedine smrti. U slučaju da niste, prvo treba da dokažeš da je baš deda vlasnik motora, (kažeš da su se menjali horex - ardie, da li je deda preneo vlasništvo?) nakon toga treba da dobiješ saglasnost (pisanu, sudski overenu) od svih naslednika da se odriču nasledstva nad vozilom u tvoju korist. Kada to završiš, sa takvim dokumentom, umrlicom i poslednjom registracijom ćeš biti u mogućnosti da registruješ motor. Komplikovano? ma jok... samo jako skupo i dosadno ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chyhayabusa 1 Napisano Decembar 28, 2009 U prolazu, 84 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Nisam pročitao svaki post od početka, ali čisto da ti ukažem na problem oko registracije vozila kada je prethodni vlasnik pokojnik ... rasprava zaostavstine je u toku..Nikoga taj motor ne zanima i svi ce hteti da se odreknu u moju korist..nisam siguran da je preneo vlasnistvo jer jedini ugovor koji imam je ona od kupovine horexa,a ne i od razmene...i za ovo ostalo sto s naveo nece biti problema..samo me zanima sta da radim posto ja nemam papire od njega,a i ne znam kada je tacno posledlji put bio registrovan? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
istankov 1043 Napisano Decembar 28, 2009 Zainteresovan, 503 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imaš li tablicu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chyhayabusa 1 Napisano Decembar 28, 2009 U prolazu, 84 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Imaš li tablicu? Cini mi se da sam napisao negde u temi,ali nema veze..nemam nista,ni tablicu ni saobracajnu,nikakvu sliku na kojoj bi se videla tablica,pa chak ni bilo koji drugi dokument,a po mojoj predpostavci motor je bio registrovan pre oko 25-30godina poslednji put. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Decembar 28, 2009 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Druze,raspitaj se prvo za delove,pokusaj da sklopis masinu,da bi video sta nedostaje,trazi delove,od cega sta pase.klip,klipnjaca... Vidi prvo ima li sanse da pronadjes sve sto ti treba. Jel ako ce da zavrsi kao ukras,ne vidim neku potrebu za papirima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
istankov 1043 Napisano Decembar 28, 2009 Zainteresovan, 503 postova Prijavi odgovor kao problematičan Predlagali su ti mašinu od Jawa 175... uzmi u obzir. Da sam na tvom mestu, fino bih tamo posle "svetog januara" otišao u Sup, Mup.. bem li ga kako se zove, i fino se raspitao o motoru. Traženje dokumenata medju papirima je kao igla u plastu sena. Preveliki posao koji niko ne voli. Pre će biti da deda nikada nije ni prenosio papire na svoje ime već je registrovao na ime drugara. Mislim da nismo mi generacija koja je izmislila "neprenošenje" Cenim i volim tvoj polet i želju da središ dedin motor. Očekuj da ćeš imati teškoća u pronalaženju delova i da će te na kraju koštati živaca i novaca. Sve je to ništa naspram onoga kada budeš seo na motor koji je vozio tvoj deda Samo napred i sretno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boldor 64 Napisano Decembar 29, 2009 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: temerin Motocikl: honda CBX 550,Yamaha RD 350 ypvs,MZ TS 250-1,Danuvia 125. Prijavi odgovor kao problematičan Ja isto mislim,montiraj ti lepo motor od jawe 175,skoro je isti kao Ardijev blok i onda ces moci lepo da vozikas,jer ne verujem da ces naci delove koji ti fale,a i ono sto imas ne valja,zardjali zupcanici,osovine,radilica itd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sky 96 Napisano Decembar 29, 2009 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Београд - Сурчин Motocikl: Jawa 350 TS '91 Prijavi odgovor kao problematičan Можда неки делови од Тотице одговарају... Ако би ставио њен агрегат, стави и њен задњи точак. Због погонског ланца, верујем да је изводљиво. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chyhayabusa 1 Napisano Decembar 29, 2009 U prolazu, 84 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Mozda ste svi u pravu..samo kada bi nasao JAWU sa 2 izduva..ili mozda odgovara cilindar ili kako se vec zove od ARDIA,stavim ga na JAWIN motor i mogu da namontiram 2 izduva..sta mislite o tome? Stavio bih 2 izduva da ne izgubim mnogo na originalnom izgledu ardia Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...