Kiro 153 Napisano Decembar 23, 2009 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Iskren da budem, do pre 10 minuta nisam ni znao da ovaj motor postoji. Sasvim slucajno naleteh u oglasima na jednu (2800e ako nekoga zanima), i pogodi me ljubav na prvi pogled... Jel ima neko bilo kakva iskustva? Neko je posedovao? Jebes Horneta, moj sledeci motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_91 0 Napisano Decembar 24, 2009 U prolazu, 62 postova Prijavi odgovor kao problematičan znam da je ima jedan lik iz CG doduse malo je preradjena podignut rep i promijenjen far 95 godiste i on ima samo rijeci hvale Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4751 Napisano Decembar 24, 2009 Ne silazi, 5547 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Takozvani BIG ONE! Bio jedan na forumu na prodaju pre par meseci. Dobar odnos ulozeno-dobijeno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Decembar 24, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Jebes Horneta, moj sledeci motor. Cuo sam te! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Decembar 24, 2009 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Dobar odnos ulozeno-dobijeno. Trenutno su u oglasima 3 komada, dve starije (95 god) za 2500 i 2800 i jedna mislim 1997 za 3600, ako izuzmemo ovaj skuplji mislim da je bas fina cena. Istina da nije moderna, ali ja bas volim ove "demode" nakede, klasiku koja ce uvek da bude moderna. A i ovaj motor mi bas nekako... ima muda. Voleo bih da cujem iskustvo nekog vlasnika, prvenstveno me zanima potrosnja i dimenzije. Registracija je 21000, što i nije tako velika cifra, ako se ne varam za 600 ccm je oko 16000. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5328 Napisano Decembar 24, 2009 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedan nov i jedan prototip za koji se iskreno nadam daće da se pojavi pa da dignem kredit. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Decembar 24, 2009 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo mi lepsa CB1000 od ovog prototipa. A ova nova je CB1300, bar meni za sada prilicno nedostizna. Ispod 4000 ne moze da se nadje, a registracija je oko 40000 tako da... Jednoga dana definitivno. CB1000 se pravila do 1997 nazalost. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5328 Napisano Decembar 24, 2009 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa da ova od 1300 je zamenila. Ali mislim da ako nađeš "noviju" u dobrom stanju možeš da je voziš do penzije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1579 Napisano Decembar 25, 2009 Drug član, 796 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan mana su mu felne 18 inca :'( muke sa izborom guma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rajevic ks 32 Napisano Decembar 25, 2009 U prolazu, 81 postova Lokacija: Krusevac Prijavi odgovor kao problematičan Ko god se malo razume u motore on ce ,ako ima finansisku podlogu,kupiti ovaj motor. Ovo su lepotani i nikad nece biti demode,jer su pravi muski motori,prave celicne masine. Ako imas para kupuj, a ostali neka s..u i pricaju sta hoce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boldor 64 Napisano Decembar 25, 2009 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: temerin Motocikl: honda CBX 550,Yamaha RD 350 ypvs,MZ TS 250-1,Danuvia 125. Prijavi odgovor kao problematičan kupi,nemoj da razmisljas,neces pogresiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Decembar 25, 2009 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan mana su mu felne 18 inca :'( muke sa izborom guma Pa jel stvarno toliko tesko nabaviti gume 18-ice? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5328 Napisano Decembar 25, 2009 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ma jok bre, bilo nekad! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1579 Napisano Decembar 26, 2009 Drug član, 796 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan mana su mu felne 18 inca :'( muke sa izborom guma Pa jel stvarno toliko tesko nabaviti gume 18-ice? prednju 18 nosi tdm 900 ,a u ovom trenutku nemogu se setiti bilo kog motora koji nosi 170/60-18 novije generacije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Decembar 26, 2009 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Dunlop ima nekoliko modela zadnjih guma u tim dimenzijama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAVEN 26 Napisano Decembar 26, 2009 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Aprilia SL1000 Falco & APN 6 Prijavi odgovor kao problematičan Prava klasika, fenomenalan motor, vozio ga moj prijatelj i mislim da sebi neće oprostiti što ga je prodao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SteMark 0 Napisano Decembar 27, 2009 U prolazu, 12 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: honda cb 900 F Boldor Prijavi odgovor kao problematičan Imao je jedan lik iz Velike Plane,prošle godine je vozio,moslim da je prodao,valjda je bila 92-93 godište.Fenomenalan motor!Jes malo registracija i potrošnja veća al ko ima i voli tako nešto,ne treba da razmišlja! Možda jednog dana kad prodam boldorku,potražim jedan takav!Big one je samo jedan! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Decembar 27, 2009 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Imao je jedan lik iz Velike Plane,prošle godine je vozio,moslim da je prodao,valjda je bila 92-93 godište.Fenomenalan motor!Jes malo registracija i potrošnja veća al ko ima i voli tako nešto,ne treba da razmišlja! Možda jednog dana kad prodam boldorku,potražim jedan takav!Big one je samo jedan! Registracija je oko 21000. A kolika je potrosnja odprilike? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1076 Napisano Decembar 27, 2009 Zainteresovan, 748 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan Potrosnja je takva da potrosi sve sto sipas... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Decembar 27, 2009 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Potrosnja je takva da potrosi sve sto sipas... ;D Znao sam da mora imati neku manu. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikki kawasaki 3 Napisano Decembar 28, 2009 U prolazu, 11 postova Lokacija: kula Motocikl: CB 900 F2 Bol d'or Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, vec 2 godine vozim takav motocikl. Vozio sam pre njega dosta razlicitih modela (cb900f2,k100rs,zzr1100,cbr1100xx,bmwgs1100 i dr.), pa smatram da sam kompetentan u oceni da je ovo jedan prilicno dobar muski motocikl, inace u zavisnoscu od rezima voznje, raspon potrosnje varira od 5 do 8 l. Kada budm imao vise vremena, rado cu ti odgovoriti na sva pitanja, pozdrav nikkikawasaki. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...