nemanja_93 0 Napisano Decembar 20, 2009 U prolazu, 1 post Lokacija: Smederevo Prijavi odgovor kao problematičan E ovako. Planiram da kupim novi motor i mislim da bi jos uvek trebao da ostanem na 50ccm, pa sam odlucio da to bude Yamaha tzr 50(najverovatnije). Izgleda veoma lepo (msm na modele 2002. pa navise), ali naravno izgled mi nije najbitniji pa me zanima da li je neko sa foruma imao iskustva sa ovim motorom. Pomogle bi informacije tipa servis, brzina... Nadam se da cu dobiti neki odgovor, jer vec postoji tema o ovom motoru, ali niko nije odgovorio na nju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Decembar 21, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Motor je mali i lagan. Brzina mu nije veca nego kod dobrog 2t skutera, znaci nekih 10-80 km. Vidim da si 93 godiste sto znaci da ako imas jos fore uzmi i polazi za A po starom svima dragom zakonu jer ce te smoriti ovaj motor cim naucis da ga vozis dobro i izvuces maksimum iz njega. Sto se masine same tice, samo je treba odrzavati i nema brige. mora se sipati dobro ulje, voditi racuna o to me da li je lanac prljav i ostalo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...