Bruce Lee 43 Napisano Decembar 26, 2009 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Lepe uspomene treba cuvati! I eto prilike da kupite motor koji ce vas uvek podsecati na studentske dane! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruce Lee 43 Napisano Januar 3, 2010 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo ljudi, jos malo pa nestalo! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruce Lee 43 Napisano Januar 6, 2010 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Pa ovakvu cenu ni Bozic Bata ne bi dao! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruce Lee 43 Napisano Januar 14, 2010 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Moze i neka zamena za enduro ili kros u tom rangu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruce Lee 43 Napisano Januar 16, 2010 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos koja slika Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruce Lee 43 Napisano Januar 16, 2010 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XT660R Prijavi odgovor kao problematičan I jos malo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruce Lee 43 Napisano Januar 21, 2010 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XT660R Prijavi odgovor kao problematičan . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruce Lee 43 Napisano Januar 28, 2010 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XT660R Prijavi odgovor kao problematičan . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruce Lee 43 Napisano Februar 3, 2010 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Ova cena vazi do 1. aprila jer do tada treba da isplatim novi motor. Posle toga ce vec morati da bude malo realnija. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponoćni jahač 1912 Napisano Februar 3, 2010 Drug član, 981 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Poranio prvi april. Svaki dan nam iskače iz novčanijka! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruce Lee 43 Napisano Februar 4, 2010 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Ako je tako onda do 2. aprila! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruce Lee 43 Napisano Februar 16, 2010 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Ubi ova seka. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Februar 16, 2010 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Bruce Lee pa nisam znao da ti je to techa heheehe... Ljudi ko voli nek izvoli, decko me je vozio na ovom motoru i osecao sam se kao da sedim u nekoj vecoj fotelji al stvarno!!! Uzasno je udoban i kvalitetan motor! Vredi svaki euro! Sve pohvale za motor stvarno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1727 Napisano Februar 16, 2010 Drug član, 888 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Bruce Lee, evo, kupicemo ga Stefan i ja po pola, ali pod uslovom da nam techa sredi da polozimo maxillu... ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruce Lee 43 Napisano Februar 16, 2010 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Svasta ti nisi znao! Hahahahahahaha! Hvala za lepe reci, a ja tebi zelim jedan lep gsxr 750 pa kad grane sunce da idemo malo... A i vidimo se uskoro na counter-u!! @Gile Uf, lakse mi je da te pare iskoristim da platim nekog na maksilof... nego njega da ubedim, ne voli on na lak nacin! ;D Uostalom, znate vi mog techu, posten i temeljan, zato ga i volim (a i dao mi je motor po jako povoljnoj ceni)!!! ;D @Everyone Jel zna neko kome mogu da platim za tu maksilofacialnu?? ;D ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruce Lee 43 Napisano Februar 25, 2010 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Jel ja mnogo trazim ili je nesto drugo u pitanju? ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Februar 25, 2010 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne tražiš puno, jednostavno skupa mu registracija. Za te pare može se dva pristojna motora registrovati. Da je lep- lep je! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruce Lee 43 Napisano Februar 25, 2010 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Istina! A da mu ja izvadim 2 cilindra, i dalje bi bilo snage al' za manje pare? ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruce Lee 43 Napisano Mart 9, 2010 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XT660R Prijavi odgovor kao problematičan E pa, dragi moji, odlucio sam da zadrzim moje cedo, ne isplati se prodavati za vreme ove krize, suvise sve ide ispod cene tako da ce se Yamaha preseliti u vecu garazu na totalno rasklapanje i sredjivanje. Odlucio sam da ipak ja investiram u nju pa, ako Bog da, sledece godine bude spremna za neku ozbiljniju turu. Oglas cu ostaviti otvoren samo joj vracam cenu na 2500e jer mi se iskreno ne odvaja od ovog motora za neku sitnu lovu. ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Mart 9, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan E bas mi je drago,otvori temu kad pocnes sa radovima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruce Lee 43 Napisano Mart 9, 2010 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Izvestavacu redovno! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruce Lee 43 Napisano Maj 12, 2010 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Posto se vremena nece imati do zime da se ozbiljno pozabavim sredjivanjem ako ima zainteresovanih za neku zamenu, raspolozen sam za neki enduro ili mozda cak i kros, (doslo mi nesto da se verem po cukama ) pa ko hoce da putuje i dosta mu je off-a nek se javi! Ja cenim ovo moje oko 1500e, sve ostalo vec pise u oglasu pa ko voli nek' izvoli. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruce Lee 43 Napisano Jun 4, 2010 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Update za kolegu posto ne moze da nadje oglas. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano Jun 6, 2010 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan nemoj ga dajes za 1500 . . . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruce Lee 43 Napisano Jul 14, 2010 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Ok, necu za 1500, moze za 1400!!! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...