mixa 1035 Napisano Decembar 15, 2009 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Eve da Vi javnem da se urednickom timu pridruzio i mocni i premocni Spidzlone. Sta da kazem, covjek je i vise nego zasluzio, sad je BJB moto sport jaci. Nek` nam je sa srecom i na dugi vijek. Zivio kolega!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1947 Napisano Decembar 15, 2009 Vlasnik sajta, 5373 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Mixa je napravio BJB Moto Sport sekciju, a Spdzilla i jos par ljudi uz njega su tu sekciju napravili toliko azurnom da mi ostali citaoci prosto ne moramo vise traziti informacije na drugom mestu. Momci, svaka vam cast! Jos kad pustimo olmajti Moto Sport sekciju na novom sajtu... kuku lele ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Decembar 15, 2009 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drugari, Zahvaljujem svima koji su me predlozili i koji su primetili moj rad. Nastavicemo sa istom iskrom i azurnosti, pa sta nam Bog da. Pozdrav svima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9857 Napisano Decembar 16, 2009 Drug član, 4453 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan neka je sa srecom,evo sada Pablo moze mene da penzionise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5977 Napisano Decembar 16, 2009 Svakom po zasluzi, 12425 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Kakva bre peMzija, što vas je više to će podforum biti bolji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.Racer 284 Napisano Decembar 16, 2009 Svrati ponekad, 432 postova Lokacija: Staro selo Prijavi odgovor kao problematičan Srecno i samo napred ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9857 Napisano Decembar 17, 2009 Drug član, 4453 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan Kakva bre peMzija, što vas je više to će podforum biti bolji nego sta nego peznije,cekam je vec godinu dana,pa na mladjima svet ostaje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Decembar 17, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Kakva bre peMzija, što vas je više to će podforum biti bolji nego sta nego peznije,cekam je vec godinu dana,pa na mladjima svet ostaje Jos uvek si mladji od mene, tako da ima ti jos da rmbas do pemzije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9857 Napisano Decembar 17, 2009 Drug član, 4453 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan ako cemo tako po stazu sam dzomba za tebe na bjb Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5351 Napisano Decembar 18, 2009 Integrisan, 13042 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan A što Mali Ćaća ne bi zapoceo novu sekciju. Staza. Na tu temu ima da se piše (i lupa) do beskraja. Samo o odabiru vozila i pripremama može mesecima da se razglaba. Dok se dođe do kočenja i downshifting-a pojaviće se već neko da ga odmeni. Pa lična iskustva, padovi... Moglo bi posebno a moglo bi i pod moto trke pod-sekcija kao sto je sam svoj majstor u garaži Mislim da u svetlu skidanja viza sunarodnicima ovo postaje zanimljiva tema. Verujem da će mnogi da zapucaju na Serres, Hungaroring ili Euroring na proleće. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5351 Napisano Decembar 18, 2009 Integrisan, 13042 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Rasprdeo sam se i zaboravio šta sam u stvari hteo da kažem. Spdzila čestitam na inauguraciji!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9857 Napisano Decembar 19, 2009 Drug član, 4453 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan A što Mali Ćaća ne bi zapoceo novu sekciju. Staza. Na tu temu ima da se piše (i lupa) do beskraja. Samo o odabiru vozila i pripremama može mesecima da se razglaba. Dok se dođe do kočenja i downshifting-a pojaviće se već neko da ga odmeni. Pa lična iskustva, padovi... Moglo bi posebno a moglo bi i pod moto trke pod-sekcija kao sto je sam svoj majstor u garaži Mislim da u svetlu skidanja viza sunarodnicima ovo postaje zanimljiva tema. Verujem da će mnogi da zapucaju na Serres, Hungaroring ili Euroring na proleće. nema potrebe jer tako nesto ovde nemoze da se pise.Zar nevidis koliko ima misljenja i raznih struja da bi nekto podbadao non-stop dok se neki nebi posvadjali i sta smo tada dobili.Ili pak kad bi svetova neko nekog da se to tako neradi nego ovako bilo bi ono sta ti meni pricas pa ja vozima motor 10 godina vise od tebe ili kad si ti bio u pelenma ja sam vec tada imao motor i 20.000km ispod dupeta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Decembar 20, 2009 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan ...tako nesto ovde nemoze da se pise.Zar nevidis koliko ima misljenja i raznih struja da bi nekto podbadao non-stop dok se neki nebi posvadjali i sta smo tada dobili... Nemoj tako, ne treba se povlačiti pred diletantima. Mnogo je onih koji traže tvoje mišljenje u ovakvim temama i to im ne smeš uskratiti. Veliki pozdrav za spdzlla! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1238 Napisano Decembar 20, 2009 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Bravo spdzlla. Vidi se da covek poznaje materiju i da pre svega voli to sto radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5351 Napisano Decembar 20, 2009 Integrisan, 13042 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan A što Mali Ćaća ne bi zapoceo novu sekciju. Staza. Na tu temu ima da se piše (i lupa) do beskraja. Samo o odabiru vozila i pripremama može mesecima da se razglaba. Dok se dođe do kočenja i downshifting-a pojaviće se već neko da ga odmeni. Pa lična iskustva, padovi... Moglo bi posebno a moglo bi i pod moto trke pod-sekcija kao sto je sam svoj majstor u garaži Mislim da u svetlu skidanja viza sunarodnicima ovo postaje zanimljiva tema. Verujem da će mnogi da zapucaju na Serres, Hungaroring ili Euroring na proleće. nema potrebe jer tako nesto ovde nemoze da se pise.Zar nevidis koliko ima misljenja i raznih struja da bi nekto podbadao non-stop dok se neki nebi posvadjali i sta smo tada dobili.Ili pak kad bi svetova neko nekog da se to tako neradi nego ovako bilo bi ono sta ti meni pricas pa ja vozima motor 10 godina vise od tebe ili kad si ti bio u pelenma ja sam vec tada imao motor i 20.000km ispod dupeta Ma nek pišu šta hoće, svako shodno svojo inteligencij filtrira informacije. A svađaju se i ovako i onako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1035 Napisano Decembar 22, 2009 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Bravo spdzlla. Vidi se da covek poznaje materiju i da pre svega voli to sto radi. A i Vi bi shodno svom znanju mogli da se raspisete. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano Decembar 27, 2009 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam spdzlla! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...