spdzlla 0 Napisano Decembar 15, 2009 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Evo jednog zaista zanimljivog interesenta za sezonu 2012, kada stupe na scenu nova pravila. Kompanija iz Portlanda u Oregonu, pod imenom MotoCzysz bi zelela da okusa svoju srecu u MotoGP klasi sa svojom vrlo unikatnom masinom pod imenom MotoCzysz C1, za koju veruju da bi mogla da bude konkurentna. Na MotoCzysz sajtu, osnivac ove kompanije Michael Czysz je postavio blog koji mozete pogledati i saznati nesto vise o celom projektu. Sam agregat kako se vidi na slici je unikatan. Njihov redni/V hybrid sa dve kontrarotirajuce radilice od kojih svaka nosi po dva klipa, postavljen je uzduzno u sasiju je trenutno precnika 82mm. "Verujem da bi na osnovu pravila MotoCzysz mogao imati izuzetno konkurentan 81mm 4 cilindra motor spreman za grid do 2012", Czysz je napisao. MotoCzysz je imao planove i ranije da udje u MotoGP ali ih je u tome sprecio pravilnik koji je stupio na snagu 2007, odnosno godine kada se sa 990cc preslo na 800cc. Umesto da se prilagode novom pravilniku presli sun a elektricne masine i ranije ove godine ucestvovali su u TTXGP-u. Povratak na 1000cc je ponovo probudio Michael Czysz-ove ambicije. “Iako mislim da su [elektricni motorcikli] masine ultimativnih performansi u buducnosti, dao bih sve da imam priliku u MotoGP-ju 2012” napisao je. "Sezona 2012 je odlicna prilika! MotoCzysz sada ima ‘bazni’ motor, dovoljno vremena i pravila zapravo naginje malo u nasu korist, ne bismo mogli traziti bolju priliku." Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9857 Napisano Decembar 16, 2009 Drug član, 4453 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan ja sma ga ivdeo uzivo na sajmu motor u Seattlu 2006 ako se ne varam.Tip ga je ladno izgurao na parking i upalio,ne da kresti i urla nego da je to bruka.Ondaj e pricao da je za prototip kotistio dve radilice od GSX1000R i klipove kao i da je kopirao glave sa istog agregata.Vozene su proben voznje na stazi u Portlandu ,Oregon i momci koje znak kazu da je zvuk fanstasticna ,a i da motor izgleda onako gledajuci sa tribina veoma impresivno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Decembar 16, 2009 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Evo odlicnog video o ovoj masini u kome se zaista dosta toga vidi i cuje. http://www.youtube.com/watch?v=uKvXuRXYyxw Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Decembar 16, 2009 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Evo i jos koje slike. Koga zanima vise moze da nadje na postavljenim linkovima, a zaista se ima sta videti kada je u pitanju C1. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Decembar 16, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Deluje previse tesko za MotoGP. U svakom slucaju, ako se pokaze konkurentnim, ne sumnjam u zahtev Japanaca da motor mora imati jednu radilicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5351 Napisano Decembar 18, 2009 Integrisan, 13042 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo mi liči na neku zig-zag konfiguraciju pre nego na bilo šta drugo. Kako se čita ovo ime? Čiš? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...