Ernesto 10 Napisano Februar 9, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Malo pre u Knezu ispred Argentinske ambasade naleteh na ovo: Nikoga pored motora; verovatno je covek u ambasadi! Ako neko zna nezsto o ovom putniku neka dopuni! Sudeci po nalepnicama, dosta dugo je na putu! ps Mina za-malo si ga promasila (cirka 10min) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Februar 9, 2007 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan ps Mina za-malo si ga promasila (cirka 10min) Vetj su hteli da me linchuju na poslu....morala sam da se vratim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Februar 9, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Malo pre u Knezu ispred Argentinske ambasade naleteh na ovo: Argentici su ludi skroz. Jel si video ovo(stari je post pa ne znam da li si ga ukacio)?: http://bjbikers.com/forum/viewtopic.php?t=629 ps Mina za-malo si ga promasila (cirka 10min) I ti si promasio mene pre sat vremena u Marsala Tita (ili kako je vec sada zovu). Reko' da li da otvorim vrata od kola da vidim koliko mozes da dobacis iz mesta Cuje ti se TDM k'o pravi! Jel su to neki noviteti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Februar 9, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Argentici su ludi skroz. Jel si video ovo(stari je post pa ne znam da li si ga ukacio)?: http://bjbikers.com/forum/viewtopic.php?t=629 Secam se ovoga to je bas bilo dan posto sam se uclanio na forum! Mislis da je isti lik ili...? I ti si promasio mene pre sat vremena u Marsala Tita (ili kako je vec sada zovu). ma ona tvoja stanarka: te ajde na kafu' date=' te ajde dodji po mene, te ajde vrati me... Pa sam morao da pozurim da zavrsim neki poslic! Reko' da li da otvorim vrata od kola da vidim koliko mozes da dobacis iz mesta Mislim da bih se ozbiljno naljutio na tebe! Cuje ti se TDM k'o pravi! Jel su to neki noviteti? Ne, uzeo sam ga sa tim auspuhom posto je predhodni vlasnik u italiji popio kaznu za njega samo takvu! A cuje se....sta da ti kazem rock and roll za kucni savet! :fcab: Pali bar 5-6 alarma do coska! Ali je problem sto se i moj alarm na kolima aktivira Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Februar 9, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Ladno isti motor - isti raspored nalepnica, sem sto je par jos dodatih, isti broj tablice kao i kod ovog na tvojim slikama! Samo je dodao jos dva kufera napred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Februar 9, 2007 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan A usput su i prefarbali stitnik motora =D> =D> =D> Ipak Afrika je to, da su bili Stromom vec bi morali nov agregat iz Amerike da porucuju :finger: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Februar 9, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan izgleda da nije uspeo da nadje izlaz....a lepo sam mu objasnio :misli: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka 4 Napisano Februar 9, 2007 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan @ dane sve sa hladnjacima, jer na 55000km pocinju ozbiljni problemi na stromu, tako sam ja bar cuo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejang 1 Napisano Februar 9, 2007 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sad malopre sam ga i ja video... par klinaca stoji pored odusevljeno i gleda nalepnice zemalja kroz koje je prosao Prosle godine su takodje bili u ovim nekim zimskim mesecima -- sta god da rade i gde god da se voze nisu normalni :-k :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Februar 9, 2007 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan @ dane sve sa hladnjacima' date=' jer na 55000km pocinju ozbiljni problemi na stromu, tako sam ja bar cuo.... [/quote'] Nego, ima babe iz zgrade da krenu da nam kace luk i krsteve na garazu, zbog sinocnih obreda sekte... Nisu tu cista posla, ja da ti kazem... Jel si viddo kolka je Komina glava Uf tek sad videh u koji OFF odoh, Svaka cast majstorima, skidam kapu, ako ih vidite, slobodno ih pozovite da ih vodimo negde na pice veceras, odradimo servis na motoru, ako ima potrebe, spavanje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano Februar 9, 2007 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan :kul: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka 4 Napisano Februar 9, 2007 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pa servisno duhovni vodja Druzine Stromovih dusha je Koma Sledbenici su ok, ali jedan je vodja Afrika je fenomenalna, da se ne naljute modovi.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Februar 9, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast majstorima' date=' skidam kapu, ako ih vidite, slobodno ih pozovite da ih vodimo negde na pice veceras, odradimo servis na motoru, ako ima potrebe, spavanje...[/quote'] Podrzavam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gaga 2 Napisano Februar 9, 2007 U prolazu, 34 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan videh istu stvar, samo sto sam ja jos castio gitaristu koji je svirao pored motora misleci da je to njegov motor,pa reko velim da pomognem koliko mogu kolegu bajkera. :gitarista: tek posle sam saznao da je taj gitarista cesto u knezu i da nema nikakve veze sa motorom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Februar 9, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan videh istu stvar' date=' samo sto sam ja jos castio gitaristu koji je svirao pored motora misleci da je to njegov motor,pa reko velim da pomognem koliko mogu kolegu bajkera. :gitarista: tek posle sam saznao da je taj gitarista cesto u knezu i da nema nikakve veze sa motorom![/quote'] Taj gitarista tamo kampuje svaki dan! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Februar 9, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan izgleda da nije uspeo da nadje izlaz....a lepo sam mu objasnio :misli: Au ako si i meni tako objasnio kako da se snadjem po Becu........... :roll: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Februar 9, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Au ako si i meni tako objasnio kako da se snadjem po Becu........... :roll: pa zovi me i drugi put u 7 ujutru pa cu da ti objasnim jos bolje :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Februar 9, 2007 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan A usput su i prefarbali stitnik motora =D> =D> =D> Ipak Afrika je to' date=' da su bili Stromom vec bi morali nov agregat iz Amerike da porucuju :finger:[/quote'] E Dane, svaka ti je k'o iz Svetog pisma... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2790 Napisano Februar 9, 2007 Braveheart, 705 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Da video sam ga danas prisao motoru malo ga zagledao i sl.stvarno je izlepljen ko pokretni cirkus Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Februar 11, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan video sam ga kako prolazi ispred francuske ambasade, tuda su prošla isti dan još dva motora isto tako natovarena i izlepljena. ovog sam zapamtio po ovim neseserima napred, samo nisam video da se toliko zabravio, valjda èuo èovek da mi ovde volimo malo da pozajmimo bez pitanja pa da ne rizikuje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Februar 11, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan pravi cegevara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Februar 11, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan pravi cegevara Ernesto Che Guevara :?: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...