HONDA XL 500 0 Napisano Decembar 13, 2009 U prolazu, 78 postova Lokacija: Crna Gora Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem hondu cx 500 stranca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HONDA XL 500 0 Napisano Januar 20, 2010 U prolazu, 78 postova Lokacija: Crna Gora Prijavi odgovor kao problematičan sigurno da nedje ima ali nije vidio da ja trazim ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano Januar 20, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Raspitaj se kod clana foruma Minch - on ih ima nekoliko i veliki je ljubitelj i poznavalac tog motora. Mozda ima jednu viska za tebe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HONDA XL 500 0 Napisano Januar 20, 2010 U prolazu, 78 postova Lokacija: Crna Gora Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na pomoci,poslao sam poruku cekam odgovor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mishko 5 Napisano Januar 29, 2010 U prolazu, 10 postova Lokacija: Trstenik Prijavi odgovor kao problematičan imam jednu,stize mi iz CH za 20-tak dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HONDA XL 500 0 Napisano Januar 29, 2010 U prolazu, 78 postova Lokacija: Crna Gora Prijavi odgovor kao problematičan Kolega hvala sto si se javio.koja je godina i model,i koliko ce bit para,ako mi mozes kazat.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HONDA XL 500 0 Napisano Januar 29, 2010 U prolazu, 78 postova Lokacija: Crna Gora Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice carine,ja bi ga carinio tek u CG...ako je to moguce...i preuzeo bi ga kod tebe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mishko 5 Napisano Januar 29, 2010 U prolazu, 10 postova Lokacija: Trstenik Prijavi odgovor kao problematičan Godina je 1979. presao 57000km. Daj e-mail za slike da ti posaljem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...