batarus 8 Napisano Mart 18, 2010 Bicker, 156 postova Lokacija: O- Bre-Novac Motocikl: HONDA Transalp XL700V 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko dobru agenciju gde moze sve na jednom mestu da se resi. Tehnicki, registracija, polisa, nova saobracajna, nove tablice itd....i to na rate!!! Za tablice i za saobracajnu znam da placam MUP-u Samo neka agencija na rate i sve na jednom mestu... NEKA PREPORUKA??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Mart 18, 2010 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Registracija na 6 rata. Tehnički negde drugo uradiš a ostalo (polisa i dažbine) platiš na rate čekovima. Tel: 063/8383-244 Mirjana Popović u Zemunu. To je "Dunav osiguranje" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 214 Napisano Mart 19, 2010 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Juce sam registrivao Afriku i cifra je 14.400 sve sa taksama i + 1000 dinara za zeleni karton. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Jun 20, 2010 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam u četvrtak uplatio registraciju za Varadera, 31.000 dinara. Onda sam čisto hteo da proverim koliko je tačan taj sajt u izračunavanju dažbina i pogledajte šta sam dobio... http://www.registracija-vozila.rs/index.php?option=com_chronocontact&chronoformname=Info_za_registraciju&Itemid=65 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuchuk 1 Napisano Jun 24, 2010 U prolazu, 30 postova Lokacija: Beograd Motocikl: x9 250, nc700 Prijavi odgovor kao problematičan Zvao sam agenciju u kojoj sam prosli put radio registrovanje traze 11.300 dinara. ovaj kalkulator izracunava 6.500.. u cemu je caka? jel ima neki forumas svoju agenciju nek mi javi .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Jun 25, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam juce platio registraciju 17.740 din umesto kalkulatorovih 16.041 dinara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kovac85 38 Napisano Jun 30, 2010 U prolazu, 62 postova Lokacija: Pecinci Motocikl: Aprilia atlantic 125 Prijavi odgovor kao problematičan Posto radim na tehnickom pregledu dosta sam upucen u registracije vozila...tako da ako vam treba neka pomoc samo me kontaktirajte na pp i postavite vas problem, a ja cu vam probati da u sto kracem vremenskom periodu odgovorim! Na ovom linku mozete da izracunate tacnu cenu vase registracije vozila: http://www.registracija-vozila.rs/index.php?option=com_chronocontact&chronoformname=Info_za_registraciju&Itemid=56〈=sr provizija ptt usluga se krece: do 2500din je 25din po uplatnici preko 2500din je 1% po uplatnici Na ovom linku mozete da izracunate okvirno cenu vaseg poreza na prenos vozila: http://www.registracija-vozila.rs/index.php?option=com_content&view=article&id=118&Itemid=100 Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Jun 30, 2010 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Na ovom linku mozete da izracunate okvirno cenu vaseg poreza na prenos vozila: http://www.registracija-vozila.rs/index.php?option=com_content&view=article&id=118&Itemid=100 Minimalna kataloska vrednost Vaseg vozila je: 208.543,84 Maksimalna kataloska vrednost Vaseg vozila je: 1.567.724,95 Đizes!! Koja je pa to sad glupost? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kovac85 38 Napisano Jun 30, 2010 U prolazu, 62 postova Lokacija: Pecinci Motocikl: Aprilia atlantic 125 Prijavi odgovor kao problematičan zato sto nisu suzili izbor na tacan tip vozila da se precizira pa on izracuna sve modele koji se se naprimer proizvodili 2000god Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filipkid 41 Napisano Jul 24, 2010 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Ténéré XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna koliko kosta vadjenje nove reg. tablice i sta mi jen potrebno pored saobracajne? Otpala mi juce negde u gradu... Ako je neko pronadje nek mi je vrati hahah ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Jul 26, 2010 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna koliko kosta vadjenje nove reg. tablice i sta mi jen potrebno pored saobracajne? Otpala mi juce negde u gradu... Ako je neko pronadje nek mi je vrati hahah ;D Treba da je prijavis u supu obicno kod dezurnog policajca i uzmes od njih potvrdu obavezno i to uradi sto pre.Neko moze da zloupotrebi tvoju tablicu(stavi na bajk,pumpa,gorivo,gasss....)pa ce tebe da jure ako nisi prijavio.Posto ces dobiti najverovatnije i novi broj jer tvoj ne moze da se koristi,mislim oko od 2-4 godine,trebace ti i nova saobracajna.Kostace te mozda najvise 2000-3000 din a mozda i jeftinije,nisam siguran,i kazem opet,odmah u sup zbog moguce zloupotrebe.Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drivee 7 Napisano Jul 27, 2010 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: NS Motocikl: BMW F650ST Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da su tablice 2700+nova saobracajna+ceo dan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filipkid 41 Napisano Jul 27, 2010 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Ténéré XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan @Mare70a, Drivee E hvala na odgovorima! Zvao sam Ljermontovu, moj broj tablice ide u karantin 2 godine pa se vraca u promet. Nova tablica `~1900rsd Nova saobracajna ~970rsd Posto mi registracija istice 28/07/2010e agencija ce mi o istom trosku izvaditi novu tablicu i saobracajnu uz registraciju... Ujutru idem do SUP-a da prijavim nestanak jer da bi izvadio novu moram da imam tu potvrdu da sam prijavio nestanak. Javljam ishod perepetija... Hvala jos jednom na informacijama! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Jul 29, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan preko agencije ali sa mojim tehnichkim i mojim odlaskom u SUP 1994 CBR600F 15.500csd 2005 CBR600rr 17.300csd unika osiguranje , nova saobracajna , nova tablica i oni daju uplacene uplatnice posle dva sata samo da odesh u SUP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada185 56 Napisano Avgust 17, 2010 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Black Adder F4isport Prijavi odgovor kao problematičan E ovaj kalkulator mi je za nekog kineza procenio prenos vlasnistva iznedje 1600 i 18500 dinara, ima li sta preciznije. Mislim ovo je ko ona fora iz Radovana treceg "ima ih izmedje 10 i 160". Aj da se razlikuje za 500-1000 din al ovo je bezveze, 11 puta razlike u ceni. Inace nov motor je oko 170'000 a oni godinu star cene izmedju 65'000 i 735'000 din. Moze pomoc ako sam pogresno sta ukucao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neboisha 2 Napisano Avgust 18, 2010 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Beograd-Zvezdara-Miljakovac Prijavi odgovor kao problematičan E ovaj kalkulator mi je za nekog kineza procenio prenos vlasnistva iznedje 1600 i 18500 dinara, ima li sta preciznije. Mislim ovo je ko ona fora iz Radovana treceg "ima ih izmedje 10 i 160". Aj da se razlikuje za 500-1000 din al ovo je bezveze, 11 puta razlike u ceni. Inace nov motor je oko 170'000 a oni godinu star cene izmedju 65'000 i 735'000 din. Moze pomoc ako sam pogresno sta ukucao. Nisi nista pogresno ukucao. Citat sa sajta: Napomena: Kataloške vrednosti vozila na našem sajtu date su u okviru od minimalnih do maksimalnih, da bi našim korisnicima dali informaciju u kojim granicama se kreće kataloska vrednost vozila. Za repere su uzeti kataloški najjeftiniji i najskuplji modeli. Očito je da će cena varirati između te dve u zavisnosti od opreme koju poseduje Vaše vozilo. Ako želite apsulutno tačnu katalošku vrednost vašeg vozila možete je dobiti jedino kod AMSS CMV.Trenutno je aktuelan veruzija kataloga br 2/2010, a podaci iz njega se nalaze na našem sajtu. Katalog u papirnom formatu možete naručiti na 011/3291-054. Poenta je da odes kod njih, pljusnes novce i dobijes procenu... Pozdrav, Nebojsa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6405 Napisano Avgust 18, 2010 Enduraš, 6386 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Sto bi pljusnuo novce, bilo koja agencija ce vam dzaba izracunati porez na prenos. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasamajstor 54 Napisano Avgust 18, 2010 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1200ST Prijavi odgovor kao problematičan Evo linka pa svako moze sam da izracuna,jedino sto nije 1000% tacno jel daje najvecu vrednost,ali i to nije lose cisto informacije radi. http://registracija-vozila.rs/index.php?option=com_content&view=article&id=118&Itemid=100〈=sr Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 6651 Napisano Avgust 18, 2010 MotoDJIR.com, 1362 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna??? Da li se za vozila...kombi- pick up(registrovano kao teretno vozilo), placa porez na koriscenje vozila??? 2000ccm - 2500ccm = 37000din ili to vazi samo za putnicka vozila? Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neboisha 2 Napisano Avgust 18, 2010 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Beograd-Zvezdara-Miljakovac Prijavi odgovor kao problematičan Porez na upotrebu motornih vozila se placa samo za putnicka vozila. Za teretna se ne placa. Zbog toga se masa dzipova i registruje kao teretno vozilo nosivosti pola tone. Komplet registracija za dzipa od 3000ccm izadje ispod 20000 Pozdrav, Nebojsa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Avgust 22, 2010 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan A ako je vozilo "Putar"? Ima dve klupe (vozi se 5-6 njih) ali ima tovarni sanduk pozadi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Septembar 1, 2010 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Priblizno je tacan kalkulator....... Prekjuce registrovao motor....... -------------------- F3, 600ccm, 95to god. Prema kalkulatoru: 13.687,00 Preko agencije: 13.850,00 (registracija, osiguranje, itd) + 800,00 (tehnicki) + 1.000,00 (agencija zavrsava papirologiju) = 15.650,00 ------------------- Nazalost ceka me i reg. za auto (polo IV 1.2, 2002) za desetak dana i kostace me 900,00 dinara vise nego motor ;D Kalkulator za auto izracunao odprilike 650,00 dinara vise........ Korisna spravica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Septembar 3, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Meni ovo nije tacno, ovde pise "Ukupni troškovi Vaše polise osiguranja i taksi su: 3623.40 dinara + provizija banke ili pošte za svaku uplatnicu." Ja sam platio 5035 dinara ali sam samo placao u tehnickom, nisam van njega nista... pa malo je i agencija uzela sebi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Septembar 3, 2010 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Meni ovo nije tacno, ovde pise "Ukupni troškovi Vaše polise osiguranja i taksi su: 3623.40 dinara + provizija banke ili pošte za svaku uplatnicu." Ja sam platio 5035 dinara ali sam samo placao u tehnickom, nisam van njega nista... pa malo je i agencija uzela sebi A vala i tehnicki nije dzaba! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
metheny 11 Napisano Novembar 17, 2010 U prolazu, 42 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uvek kad sam isao na tehnicki za motore sastojao se od gledanja broja motora i sasije,ne znam zasto oni uopste traze neke pare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...