Jump to content

Moto Zajednica

POLIRANJE U VISOKOM SJAJU pod pritiskom ili zgusnuti (zadihtovan)

Recommended Posts

• Drug član, 1022 postova
  • Motocikl: kawasaki

ovo je jako skup i lep posao nema prasine masina sve sama radi a i naplati se dobro cena ovakvog rada krece se od 200evrica po felni pa nagore

post-5743-12879058782115_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

prvo se ubaci u masinu za slajfovanje i tu su granulati keramike jako veliki dok su u poliranje kuglice keramicke fi 2mm

post-5743-12879058786496_thumb.jpg

moguce je da od proleca pocnemo i ovim postupkom da poliramo felne a uskoro krecemo sa radom izvlacenje ulegnuca na automobilima i motorima gde nije ostecen lak...

• Svrati ponekad, 375 postova

ovo je jako skup i lep posao nema prasine masina sve sama radi a i naplati se dobro cena ovakvog rada krece se od 200evrica po felni pa nagore

Lepo,Lepo...nego,kako li izgleda ta masina?zatvorena?otvorena?rotaciona?...ako imas negde slike okaci..

• Svrati ponekad, 176 postova

LEPO LEPO  ZANIMA  ME KAKVA JE STARTNA POVRSINA  NA KOMADIMA POSTO PREDPOSTAVLJAM DA MASINA NE RADI SAMO FELNE DALI POLIRA

I TVRDJE METALE OSIM ALUMINIJUMA  I DALI SU NA SLIKAMA FELNE KOJE SU SAMO POLIRANE ILI SU I HROMIRANE POZDRAV MAX

LEPO LEPO   ZANIMA  ME KAKVA JE STARTNA POVRSINA  NA KOMADIMA POSTO PREDPOSTAVLJAM DA MASINA NE RADI SAMO FELNE DALI POLIRA

I TVRDJE METALE OSIM ALUMINIJUMA  I DALI SU NA SLIKAMA FELNE KOJE SU SAMO POLIRANE ILI SU I HROMIRANE POZDRAV MAX

masina radi u dve operacija  ,prva je da sa krupnim granulatima keramike  smirgla boju i povrsinu priprema za poliranje pa se onda ispraznu te kuglice pa se ubace granulat 2mm koji polira i dobija se glatka povrsina kao na ovim slikama izgleda da je kao hromirano ali nije a moze da radi i ostale obojene metale tj. bakar i mesing a gvozdje i prohrom ne moze da radi zbog odredjene tvdoce materijala i doslo bi do lomljenja keramike ...............

Verovatno radi kao mašina za poliranje nakita-bubanj koji se okreće a unutra određena količina kuglica i šampona...

nemam pojma  moracu da pozovem firmu koja radi da se raspitam malo pa da je opravim sam jer ne daje mi se bas 6500 evra koliko je nova i  a mislim da je jeftinije mnogo vise nego sto kosta da se opravi.........i kuglice nasao sam krecu se od 17 do 25 kg zavisi od granulata a potrebno je sigurno 30-50 kg za punjenje e sad koliko mozes felni da odradis sa jednom kolicinom to je pitanje............

krenuli smo sa projektom pravljenja masine u toku su radovi sve je povareno na meru jos  samo ostaje  da se obrusi i ofarba  a zatim cemo da se raspitamo oko granulata za poliranje pa se nadam ako bude finansija da pocnemo sa radom na prolece ako ne kasnije na leto ..............pa da vidimo kako radi

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja