noveski 150 0 Napisano Decembar 12, 2009 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: glogonj, povremeno karaburma Prijavi odgovor kao problematičan I meni dizajnerski deluje malo cudno mada zto se tice agregata verujem da je super jer kako kazu honda je honda samo malo da je lepsa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1948 Napisano Decembar 12, 2009 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan nego cuo sam da su u holandiji motori nesto povoljniji nego u nemackoj al neznam ni jedan holandski sajt da pogledam situaciju tamo pa ako neko zna za neki sajy nek okaci da vidimo situaciju i tamo. Mozda je to tacno, medjutim onda ti izadje skuplji prevoz. Prevoznici traze od 200e za Minhen, Stutgard i okolinu, pa na vise, a do Holandije ima dosta. To ti je kao da kupujes u Hamburgu ili Berlinu na pr. Obrati paznju tamo su za nijansu povoljiji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Decembar 12, 2009 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan Kupi KLE-A i ne talasaj mnogo,bices jako zadovoljan,KLE BATO!!!!! Imas ih u oglasima u rasponu od 1400-3200e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Decembar 12, 2009 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Sto se vise razmisljas manje znas........nema nista lepse kad imas pare u dzepu pa krenes u kupovinu motocikla....uhhh koliko puta sam isao sa frendovima u kupovinu motocikla.....a pocetkom 90.ih sam sa frendom isao po motocikl da kupimo i nismo se vratili 3 dana ( spavali smo u kolima ) nije bilo mobilnih a ni motocikala pa smo morali putovati celom Srbijom da uzmemo dobrog KLRa........kladim se da je i dan danas negde na drumu:))))) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noveski 150 0 Napisano Decembar 12, 2009 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: glogonj, povremeno karaburma Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi se slozio sa kapom,mislim da je za mene moj budzet,moju platu,moju zaradu tenutnu kle,a za nesto bolje kvalitetnije kad se malo stabillizujem,sto kaze kapo da ne talasam mnogo i mislim da je kle sasvim dovoljno za neki period pa otom potom za sva ostalo jedan nula za kle. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Decembar 12, 2009 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan Ko bi mu rekao ne? Bio je moj do pre neki dan,zahvalan sam mu na nekih 10000km bez i jednog problemcica... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Decembar 12, 2009 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Lep je ali kakav je to budz sa tim bocnim koferom??????....preko Givi nosaca Kapin nosac jesam u pravu??????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Decembar 13, 2009 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno,skinuo sam nosac od ortaka i bukvalno ga kopirao sa majstorom+plastificirao...zaista ti ne bih znao reci jel givi jer kolega na svom KLE-U ima aluminijumske kofere made by SLOVENIJE,-ne znam marku...tako da su na mom nosacu koferi iz LOUISA-MOTODETAIL 42L!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noveski 150 0 Napisano Decembar 13, 2009 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: glogonj, povremeno karaburma Prijavi odgovor kao problematičan nema sta prelep motor, zaista covek nemoze da ostane ravnodusan ko lutka je,sto kaze kapo kle BATOO,a ja kazem bice BATOO. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Decembar 13, 2009 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan Imas sve o KLE-U na podforumu pa sam razmisli i odluci,moja jako dobar prijatelj vozi KLE-A 1993god-ZAKARUS pa se konsultuj i sa njim,zajedno smo isli do Skiathosa sa KLE-ovima i zenama i bocnim koferima bez i jednog problema osim mog pucnja gume,za te pare jako jako dobar motor,sediste uvek mozes prepraviti kao sto smo mi kod Bobana u Zemunu tako da ako ti bude trebala pomoc oko bili cega javi se na PP,taman da ti posaljem i USER MANUAL ZA KLE-A. KLE BATO!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noveski 150 0 Napisano Decembar 13, 2009 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: glogonj, povremeno karaburma Prijavi odgovor kao problematičan neznam gde se nalazi podforum za kle. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Decembar 13, 2009 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan Na 3. strani ovog foruma gde je i tvoja tema o pomoci u odabiru motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noveski 150 0 Napisano Decembar 13, 2009 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: glogonj, povremeno karaburma Prijavi odgovor kao problematičan stigao manual svaka cast pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noveski 150 0 Napisano Decembar 18, 2009 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: glogonj, povremeno karaburma Prijavi odgovor kao problematičan djeste endurasi jel ste smrzli nemavas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noveski 150 0 Napisano Decembar 27, 2009 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: glogonj, povremeno karaburma Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav drugari,doslo je vreme i za hvalu danas sam pazario lep primerak kle-a i presrecan sam zelim ovom prilikom da zahvalim svim dobronamernim drugarima na pomoci u odabiru endura ja sam to izabrao i veoma mi se dopada, motor je sacuvan perfektno i mislim da je za mene moj budzet pravi izbor u odabiru,tako da ostaje obecanje za kotlic ako bog da mozda odma posle nove godine ili neka prolecna varijanta bicete obavesteni i jos jednom hvala na pomoci i sugestijama u odabiru endura pozdrav pa se cujemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Decembar 27, 2009 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam......daj neku fotku da ga vidimo..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1406 Napisano Decembar 27, 2009 Drug član, 1942 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke i od mene. Stvarno zasluzujemo slike posle 5 stranica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Decembar 27, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan nek je sretno i mnoooogo sigurnih kilometara... aj sad kači slike... i da znaš pošto nisi kupio "salonski" motor za tebe (kao i za nas) sezona traje cele godine ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3237 Napisano Decembar 27, 2009 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam! Daj slike, sta si se stis'o... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noveski 150 0 Napisano Decembar 28, 2009 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: glogonj, povremeno karaburma Prijavi odgovor kao problematičan cao drugari bice slika samo da stignem da ga uslikam kacim ih odma radim po smenama tako da sam sa vremenom malo u cajtungu prvom prilikom sto pre kacim slike u svakom slucaju mnogo vam hvala na castitkama,stvarno sam zadovoljan puj,puj,da ga neureknem motor je presao 25.000 tako da je sacuvan strava u prvoj je boji tek uvezen sad mi ostaje ono krpica sampon malo da se naulji podmaze lanac i klasika ulepsavanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noveski 150 0 Napisano Decembar 28, 2009 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: glogonj, povremeno karaburma Prijavi odgovor kao problematičan upravo sam stavio da se pune baterije od foto aparata nadam se da cu stici veceras da posaljem koju fotku,pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noveski 150 0 Napisano Decembar 28, 2009 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: glogonj, povremeno karaburma Prijavi odgovor kao problematičan evo evo stize prva zvanicna slika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noveski 150 0 Napisano Decembar 28, 2009 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: glogonj, povremeno karaburma Prijavi odgovor kao problematičan e dobroje uspeo sam da okacim sliku,momci to je to cudo,sad ostaje polako preko zime ribanjac odavde odande pranje glancanje mada nema bas puno sta da se riba al kad ga ja picnem bice sto kazu braca hrvosi tvornicki,pozdrav pa se cujeme,sto kazu braca makedonci ha ha. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Decembar 28, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan puj puj puj ;D ;D ;D super je... ako ga sređuješ za sebe, razmišljaj o roll barovima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noveski 150 0 Napisano Decembar 28, 2009 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: glogonj, povremeno karaburma Prijavi odgovor kao problematičan za sebe nepadami napamet da menjam motor u skorije vreme tako da ce sve da bude samo malo da se skrpim dekinto sam sada,boze zdravlja bice sve. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...