Jump to content

Moto Zajednica

pomoc u odabiru endura

Recommended Posts

• Drug član, 1855 postova
  • Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150

nego cuo sam da su u holandiji motori nesto povoljniji nego u nemackoj al neznam ni jedan holandski sajt da pogledam situaciju tamo pa ako neko zna za neki sajy nek okaci da vidimo situaciju i tamo.

Mozda je to tacno, medjutim onda ti izadje skuplji prevoz. Prevoznici traze od 200e za Minhen, Stutgard i okolinu, pa na vise, a do Holandije ima dosta. To ti je kao da kupujes u Hamburgu ili Berlinu na pr. Obrati paznju tamo su za nijansu povoljiji.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 433 postova
  • Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god.

Kupi KLE-A i ne talasaj mnogo,bices jako zadovoljan,KLE BATO!!!!! Imas ih u oglasima u rasponu od 1400-3200e

• Drug član, 1537 postova
  • Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa

Sto se vise razmisljas manje znas........nema nista lepse kad imas pare u dzepu pa krenes u kupovinu motocikla....uhhh koliko puta sam isao sa frendovima u kupovinu motocikla.....a pocetkom 90.ih sam sa frendom isao po motocikl da kupimo i nismo se vratili 3 dana ( spavali smo u kolima ) nije bilo mobilnih a ni motocikala pa smo morali putovati celom Srbijom da uzmemo dobrog KLRa........kladim se da je i dan danas negde na drumu:)))))

• Svrati ponekad, 127 postova

Ja bi se slozio sa kapom,mislim da je za mene moj budzet,moju platu,moju zaradu tenutnu kle,a za nesto bolje kvalitetnije kad se malo stabillizujem,sto kaze kapo da ne talasam mnogo i mislim da je kle sasvim dovoljno za neki period pa otom potom za sva ostalo jedan nula za kle.

Ko bi mu rekao ne? Bio je moj do pre neki dan,zahvalan sam mu na nekih 10000km bez i jednog problemcica...

Iskreno,skinuo sam nosac od ortaka i bukvalno ga kopirao sa majstorom+plastificirao...zaista ti ne bih znao reci jel givi jer kolega na svom KLE-U ima aluminijumske kofere made by SLOVENIJE,-ne znam marku...tako da su na mom nosacu koferi iz LOUISA-MOTODETAIL 42L!!! ::)

Imas sve o KLE-U na podforumu pa sam razmisli i odluci,moja jako dobar prijatelj vozi KLE-A 1993god-ZAKARUS pa se konsultuj i sa njim,zajedno smo isli do Skiathosa sa KLE-ovima i zenama i bocnim koferima bez i jednog problema osim mog pucnja gume,za te pare jako jako dobar motor,sediste uvek mozes prepraviti kao sto smo mi kod Bobana u Zemunu tako da ako ti bude trebala pomoc oko bili cega javi se na PP,taman da ti posaljem i USER MANUAL ZA KLE-A. KLE BATO!!!

pozdrav drugari,doslo je vreme i za hvalu danas sam pazario lep primerak kle-a i presrecan sam zelim ovom prilikom da zahvalim svim dobronamernim drugarima na pomoci u odabiru endura ja sam to izabrao i veoma mi se dopada, motor je sacuvan perfektno i mislim da je za mene moj budzet pravi izbor u odabiru,tako da ostaje obecanje za kotlic ako bog da mozda odma posle nove godine ili neka prolecna varijanta bicete obavesteni i jos jednom hvala na pomoci i sugestijama u odabiru endura pozdrav pa se cujemo.

• Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova
  • Motocikl: HTZ 750

nek je sretno i mnoooogo sigurnih kilometara... aj sad kači slike... i da znaš pošto nisi kupio "salonski" motor za tebe (kao i za nas) sezona traje cele godine  ;D ;D ;D

cao drugari bice slika samo da stignem da ga uslikam kacim ih odma radim po smenama tako da sam sa vremenom malo u cajtungu prvom prilikom sto pre kacim slike u svakom slucaju mnogo vam hvala na castitkama,stvarno sam zadovoljan puj,puj,da ga neureknem motor je presao 25.000 tako da je sacuvan strava u prvoj je boji tek uvezen sad mi ostaje ono krpica sampon malo da se naulji podmaze lanac i klasika ulepsavanje.

e dobroje uspeo sam da okacim sliku,momci to je to cudo,sad ostaje polako preko zime ribanjac odavde odande pranje glancanje mada nema bas puno sta da se riba al kad ga ja picnem bice sto kazu braca hrvosi tvornicki,pozdrav pa se cujeme,sto kazu braca makedonci ha ha.

• Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova
  • Motocikl: HTZ 750

puj puj puj  ;D ;D ;D super je... ako ga sređuješ za sebe, razmišljaj o roll barovima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja