to crank 5380 Napisano Februar 18, 2010 Integrisan, 13069 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan a bobane. neces valjda staviti amortizer tu tako napred ispod. izgleda jako ruzno. stavi ga gde se i stavlja kod trokuta napred. Mislim da i nije toliko ružno koliko je na udaru.U idealnom slučaju duži slajderi na viljušci bi ga spasili ali svi znamo kako to ide sa padanjem. A opet Ohlins, nije za skrivanje, takoreći fashion item Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Februar 18, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan Poliranje kao i tetoviranje vremenom predje u bolest zavisnosti...... Kad krenes jednom, onda nema kraja, jos oVo........pa ono, a moglo bi i ovo..... Pa pocnes i plasticne delove da poliras.... ;D donesi slajdere da ih ja ispoliram da se ogledas u njima kosta te samo gorivo do Bele Crkve i nazad , poliranje gratis............ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Februar 18, 2010 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan a bobane. neces valjda staviti amortizer tu tako napred ispod. izgleda jako ruzno. stavi ga gde se i stavlja kod trokuta napred. Mislim da i nije toliko ružno koliko je na udaru.U idealnom slučaju duži slajderi na viljušci bi ga spasili ali svi znamo kako to ide sa padanjem. A opet Ohlins, nije za skrivanje, takoreći fashion item Moze neko objasnjenje u vezi tog padanja i slajdera na viljusci? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Februar 18, 2010 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan pa posto kada je volan namotan u levo klip amortizera je isteran skroz na jevu stranu i dosta strci,i u slucaju pada udarice o asfalt,tako da mora da bude duzi slajder da bi napravio vise mesta da amortizer ne udari Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Februar 18, 2010 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene amortizer moze samo da ide dole i nigde drugo, mozda bolje da ga stavi iznad ako moze. Na sportskim suzukijima su isto dole amortizeri ali u oklopu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ShakalJC 1 Napisano Februar 18, 2010 U prolazu, 24 postova Lokacija: Belgrade-Vozdovac Prijavi odgovor kao problematičan nisam bas citao celu temu,ali jel si razmisljao o zadnjoj mono viljusci? http://moto-berza.com/ponuda.php?id=44603&trazi=1&ur=1&model=89&m=Ducati-916-SP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Februar 18, 2010 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan dukati ima kontra kačenje amortizera od japanskih motocikala, amortizer je direktno vezan na viljušku a onaj promenjivi deo je sa gornje strane pa uklapanje ove viljuške nije samo plug&play. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ShakalJC 1 Napisano Februar 18, 2010 U prolazu, 24 postova Lokacija: Belgrade-Vozdovac Prijavi odgovor kao problematičan pa znam da nije,ali bi bio mnogo bolestan sa mono viljuskom..vidjao sam na R-ovima...zlo je! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1043 Napisano Februar 18, 2010 Drug član, 3007 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Poliranje kao i tetoviranje vremenom predje u bolest zavisnosti...... Kad krenes jednom, onda nema kraja, jos oVo........pa ono, a moglo bi i ovo..... Pa pocnes i plasticne delove da poliras.... ;D donesi slajdere da ih ja ispoliram da se ogledas u njima kosta te samo gorivo do Bele Crkve i nazad , poliranje gratis............ Pao je dogovor veceras u garazi, na prolece dolazimo motorima WICE i ja pa da uradimo to, i da se upoznamo i naravno druzimo malo..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1043 Napisano Februar 18, 2010 Drug član, 3007 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Sedista GOTOVA, nisam ih ni JA video uzivo, ali da podelim slike sa VAMA!!!! UMETNICKO-MAJSTORSKA RADIONICA BOBAN&DEKI ZEMUN Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1043 Napisano Februar 18, 2010 Drug član, 3007 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
leonta11 115 Napisano Februar 18, 2010 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan To Bobane to cekam. Sediste je fenomenalno odlicno :o :o. Idemo sledece nedelje da ga pokupimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GS 249 Napisano Februar 18, 2010 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan @ rboban Mislim da imam saraf ,javicu ti sutra ,da ne idem sad na tavan ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GS 249 Napisano Februar 18, 2010 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan @ rboban Mislim da imam saraf ,javicu ti sutra ,da ne idem sad na tavan ;D Evo nasao sam ,mislim da je to taj saraf!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1043 Napisano Februar 18, 2010 Drug član, 3007 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Svaka CAST i ja mislim da je taj. Ima li puno paucine na tavanu???? Hvala za trud!!!!! Evo jedna slika od danas da se ne misli da se nije nista radilo..... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Februar 18, 2010 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan samo treba premeriti korak navoja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GS 249 Napisano Februar 18, 2010 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan Svaka CAST i ja mislim da je taj. Ima li puno paucine na tavanu???? Hvala za trud!!!!! Nema paucine ,ali me macka prepala ;D ;D,zamalo da ispustim saraf!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Naucnik 0 Napisano Februar 19, 2010 U prolazu, 82 postova Prijavi odgovor kao problematičan upropastio si ih sa onim sweet fighter. inace izgledaju odlicno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raptors 53 Napisano Februar 19, 2010 Sensei servis, 347 postova Lokacija: Novi Sad, Beograd Motocikl: "viljuske"...al' na kardan! Prijavi odgovor kao problematičan Sedista su super... ;D Sve pohvale Bobanu i Dekiju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lepi cane 3 Napisano Februar 19, 2010 U prolazu, 30 postova Lokacija: NUILI PAZUILI Prijavi odgovor kao problematičan Sedista izgledaju super,sve pohvale majstoru i nek samo tako nastavi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano Februar 19, 2010 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan ;D au perverzija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Februar 19, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan koliko otprilike kosta ovo zadovoljstvo presvlacenja sedista? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Februar 19, 2010 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Sedista su odlicna! Deki i Boban su odlicni majstori, a jos bolji ljudi! Sve preporuke za njih dvojicu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
leonta11 115 Napisano Februar 19, 2010 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Sedista su odlicna! Deki i Boban su odlicni majstori, a jos bolji ljudi! Sve preporuke za njih dvojicu! Slazem se u potpunosti! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Februar 19, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan i ovo bobane bi trebao da porucis i da montiras pre pocetka sezone ;D :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...