rboban 1042 Napisano Februar 6, 2010 Drug član, 3007 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Mislis da je predugacak iz estetskih razloga? Ideja mi je da napravim da kad proklize/padne da se osloni u tri tacke! Kraj volana, slajder viljuske i slajder rama... Cini mi se da je predugacak i da ce tom duzinom da dodirne pre nego sto sam zamislio..... Predugacak mi je nesto i estetski!!! Za sada gledam lenjirom/laserom gde bi sta moglo da zakaci i udari prvo.... Ali dok se ne stave tockovi i ne oboris ga na pod ne mozes biti siguran.... TEZISTE i jos par stvari uvek pobrkaju ono sto sam zamislio.. Jos sam ja znatno i olaksao prednji kraj... (doduse i zadnji par kg) Videcemo!!!!! Imam iskustva sa slajderima za SM, i sVe se nosim tim.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5378 Napisano Februar 6, 2010 Integrisan, 13068 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Što je duži veća je poluga. Treba da bude što kraći a da služi svrsi zaštite viljuške. Po kraćem će da kliza umesto da ga lomi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1042 Napisano Februar 6, 2010 Drug član, 3007 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Što je duži veća je poluga. Treba da bude što kraći a da služi svrsi zaštite viljuške. Po kraćem će da kliza umesto da ga lomi. Tako i ja mislim..... A na tockovima ce biti kad nabavim gume...... Nadam se uskoro... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Februar 6, 2010 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Evo sada sam montirao acerbis stitnike na Husqvarnu. Jesi li razmisljao i to da stavis na korman da bi ti zastitili poluge kvacila i kocnice? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1042 Napisano Februar 6, 2010 Drug član, 3007 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Evo sada sam montirao acerbis stitnike na Husqvarnu. Jesi li razmisljao i to da stavis na korman da bi ti zastitili poluge kvacila i kocnice? To mi je u planu, crne sam mislio da stavim oVe iz LOUISA!!! Za grad je odlicno,osim rucki stiti i ruke od retrovizora isto.... ;D Mali OFF koju HUSQVARNU imas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelenko Vilotic 1012 Napisano Februar 6, 2010 I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova Lokacija: Padova, Italy Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan U polu su ti stitnici jeftiniji i dobijes i set za montazu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Februar 6, 2010 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Evo sada sam montirao acerbis stitnike na Husqvarnu. Jesi li razmisljao i to da stavis na korman da bi ti zastitili poluge kvacila i kocnice? To mi je u planu, crne sam mislio da stavim oVe iz LOUISA!!! Za grad je odlicno,osim rucki stiti i ruke od retrovizora isto.... ;D Mali OFF koju HUSQVARNU imas? Iste te sam montirao danas. To je od mladjeg brata (Rade199) SM125 s. Iz Luisa smo narucili i izasle su me 5290 dinara sa srafovima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urke 12 Napisano Februar 6, 2010 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: South Banat,Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Al ti se to nesto oteglo,ja sam moju 954 napravio za 4 dana i nikad više nije išla na dva točka. ;D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade199 1 Napisano Februar 6, 2010 U prolazu, 18 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki 636 Prijavi odgovor kao problematičan Bas te sa slike smo stavili danas.. Dobri su, crvsta je plastika, bolji su ti sto idu u korman, pre tih sam imao one kao peraja.. Ako uzmes te iz louisa neces pogresiti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Februar 7, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan Evo sada sam montirao acerbis stitnike na Husqvarnu. Jesi li razmisljao i to da stavis na korman da bi ti zastitili poluge kvacila i kocnice? To mi je u planu, crne sam mislio da stavim oVe iz LOUISA!!! Za grad je odlicno,osim rucki stiti i ruke od retrovizora isto.... ;D Mali OFF koju HUSQVARNU imas? daj majstore ako to stavis projekat ide u sasvim drugom smeru nece biti fighter nego cros varijanta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3353 Napisano Februar 7, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5493 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam naumio na svoj da stavim ali prvo se moram naterati da staim ravne rucke Meni je simpa ai i radi hladnoce po rukama u nocnim voznjama kad su tanke rukavice na rukama(kod nas su noci hladne i u sred avugsta). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Februar 7, 2010 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Moram priznati da super izgleda. Malo je falilo da idu na GSR-a a ne na Husqvarnu. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1042 Napisano Februar 7, 2010 Drug član, 3007 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ce i kod mene rucke biti problem kao sto kaze BRACO!!! A i odlucio sam da za sada radim bas najpotrebnije, razleteo sam se MNOGO!!!!! Ako ovako nastavim docekace me prolece..... Jedan dan se radi, pa nedelju dana cekaju delovi, pa par dana obrada.... i takO!!! Da imam sVe na gomili zavrsio bi ga za nedelju dana, URKE ali ovako..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Februar 7, 2010 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Samo opusteno. Postoji gomila stvai koje mozes da uradis za jedno popodne kao na primer ovo o cemu sada pricamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1042 Napisano Februar 8, 2010 Drug član, 3007 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Kopkalo me je kako svetle farovi na masci, bez obzira sto imaju cetrifikat EU za ulicnu upotrebu, nisam se smirio dok nisam video i usporedio sa MT 03 koji stoji u garazi.... Spojio na ACCU direktno i ugasio svetlo u garazi...ZADOVOLJAN!!!!!! Odlicna je razlika u nacinu bacanja dugo i kratko, pozicija jasno vidljiva... Baca odlicno, mozda cak i jace nego MT 03!!!!! ;D Na MT03 je fabricki postavljen LSL far za naked motocikle, koji sam pronasao da kosta BOLESNO!!!!!!! Svidja mi se i sto je pozicija stavljena u dugo socivo tako da pri oborenim (kratkim) svetlima svetle oba...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1042 Napisano Februar 8, 2010 Drug član, 3007 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Poluga zadnje kocnice zavrsena sto se tice obrade, sad na zavarivanje, malo brusenja.. Skidanje viska..... I ispravljenje na VRUCE.... Dobro se zagreje pa ispravi, na hladno puca.... Ko nema drugo resenje moze i rerna na 200 C... ;D Pa poliranje zajedno sa polugom menjaca (isto ispravljanje ).. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Februar 8, 2010 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Felne izgledaju odlicno, jesi razmisljao da i nosac zupcanika isto ofarbas u crveno? Ovako siv pomalo odskace od centralnog dela. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1042 Napisano Februar 8, 2010 Drug član, 3007 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Felne izgledaju odlicno, jesi razmisljao da i nosac zupcanika isto ofarbas u crveno? Ovako siv pomalo odskace od centralnog dela. I meni bije oci, cak sam i razmisljao u crno lak da ga ofarbam..... Ne znam..... Nemam vise crvene.... A nezgodno je za poliranje!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1042 Napisano Februar 9, 2010 Drug član, 3007 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Nesto nisam mogao da SPAVAM, uvukao se neki NEmir u mene.... Kao uvek spas je u garazi!!!! I gledam, sVe mi je potaman samo blatobran i rep mi nesto....i!! I ponovo probam podrep!!! I TO JE TO!!!!! Bez obzira na komplikacije, izmestanje ACCU i pravljenje nosaca, resio sam da ga MONTIRAM!!!! ;D Evo slika probe, montaza ovih dana..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
despic 7 Napisano Februar 9, 2010 Svrati ponekad, 399 postova Lokacija: bg Prijavi odgovor kao problematičan bravo bravo,kad bi jos nabudzio 2 izduva i da ih vines ka nebesima....izgledalo bi zlo... srecno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1042 Napisano Februar 9, 2010 Drug član, 3007 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan bravo bravo,kad bi jos nabudzio 2 izduva i da ih vines ka nebesima....izgledalo bi zlo... srecno Jos samo mi fale dVa izduva.... ;D Onda cu ga zavrsiti do sledece ZIME!!!!!! I ovako sad dodatno imam nosac tablice, zadnjih zmigavaca.... Mada posto sam pomalo caknut, nikad se ne zna!!! Voleo bih i ja mnogo da sam NORMALAN!!!! ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
despic 7 Napisano Februar 9, 2010 Svrati ponekad, 399 postova Lokacija: bg Prijavi odgovor kao problematičan voleo bih i ja da imam muda i para pa da krenem i ja u neku slicnu akciju...meni to bas zanimljivo...al se nista ne razumem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raptors 53 Napisano Februar 11, 2010 Sensei servis, 347 postova Lokacija: Novi Sad, Beograd Motocikl: "viljuske"...al' na kardan! Prijavi odgovor kao problematičan bravo bravo,kad bi jos nabudzio 2 izduva i da ih vines ka nebesima....izgledalo bi zlo... srecno Jos samo mi fale dVa izduva.... ;D Onda cu ga zavrsiti do sledece ZIME!!!!!! I ovako sad dodatno imam nosac tablice, zadnjih zmigavaca.... Mada posto sam pomalo caknut, nikad se ne zna!!! Voleo bih i ja mnogo da sam NORMALAN!!!! ;D ;D Pazi, nije problem da se proba kako bi to bilo sa 2 izduva. Meni je auspuh skinut, kompletan, ako hoces mogu da ti donesem jedan dan da probamo da ga nakacimo, pa ako ti se toliko svidi...skidaj mere i uglove o'ma! ;D ;D ;D a 99% sam siguran da bi uspeli, jer su nam isti agregati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1042 Napisano Februar 11, 2010 Drug član, 3007 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Hvala RAPTORS na ponudi!!!!! Ne smem za sada da se sirim sa pricom.... :-[ Treba da nabavim novac za gume i lanac da bi mogao da ga zavrsim!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raptors 53 Napisano Februar 11, 2010 Sensei servis, 347 postova Lokacija: Novi Sad, Beograd Motocikl: "viljuske"...al' na kardan! Prijavi odgovor kao problematičan Nema na cemu...rekoh, sad dok su skinuti da probas...ali, tu smo, skidacemo opet ako bude trebalo! ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...