wice 84 Napisano Februar 16, 2010 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan temperatura ulja je nesto visa od vode Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dul-boy 4 Napisano Februar 17, 2010 U prolazu, 88 postova Lokacija: nbgd-obrenovac Motocikl: SC 57 Prijavi odgovor kao problematičan Temperatura ulja je ista kao i temperatura vode pri normalnom opterecenju,sa rastom opterecenja ulje se brze zagreva od vode i ne bi trebalo dozvoliti da predje 120C.Zato sportske masine imaju hladnjak za ulje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3354 Napisano Februar 17, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5493 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Temperatura ulja nije ista kao vode, otprilike je veca kao i temeratura plate na shporetu i vode u sherpi na njoj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Februar 17, 2010 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam taj mjerac na Dzamahi, ali ovih dana temperatura ne prelazi 60-ak. A ljeti kad se zagrije nekih 80-ak. Na Hondi, s druge strane voda ljeti je normalno oko 85, a na semaforu zna da skoci i na 105. Bice da taj mjerac temperature ulja i nije bas najprecizniji..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Naucnik 0 Napisano Februar 17, 2010 U prolazu, 82 postova Prijavi odgovor kao problematičan po meni je to bacanje para. nema niku svrhu, vec sto izgleda samo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Februar 17, 2010 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan ja sam ga koristio na suzani i radio je odlicno,ali da ne offujemo vise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1043 Napisano Februar 17, 2010 Drug član, 3007 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Provericemo...... Pa cemo ZNATI!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1043 Napisano Februar 17, 2010 Drug član, 3007 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Uspeo sam kombinacijom ZAMENA-POMOC drugara da dodjem do KOCIONIH creva!!!!! Mislim da ce moci, postavio sam za PROBU!!!! Donatori organa KTM SX razni modeli..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Februar 17, 2010 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Ako nije tajna, kako si resio slajdere prednje osovine? Jesi pravio novu osovinu, busio fabricku ili nesto trece? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1043 Napisano Februar 17, 2010 Drug član, 3007 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Ako nije tajna, kako si resio slajdere prednje osovine? Jesi pravio novu osovinu, busio fabricku ili nesto trece? Naravno da nije tajna, busio sam fabricku osovinu rupom od 4mm samo po 4 cm sa svake strane!!! To sluzi samo da ga priljubi, a naslanja se na prstenove na stapovima.... A kociona creva da stavim uklonio sam razdelnik, i odlucio na varijantu prvo na jedna klesta pa most na druga..... Probao na jednu pa na drugu stranu i mislim da ce ostati na levoj strani gledajuci od vozaca..... Treba mi sraf za dva creva sa grubljim navojom za kociona klesta jer je onaj iz razdelnika finiji navoj..... Da nema ko od Vas?????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Naucnik 0 Napisano Februar 17, 2010 U prolazu, 82 postova Prijavi odgovor kao problematičan koje ti je godiste sv? moj nije imao takvu cantru za ulje, vec onu metalnu sa ruckom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1043 Napisano Februar 17, 2010 Drug član, 3007 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan koje ti je godiste sv? moj nije imao takvu cantru za ulje, vec onu metalnu sa ruckom... Motor je 2000 godiste. S varijanta fabricki ima sa plasticnom posudicom (moj), a N verzija metalnu u sklopu rucke, mislim i da je 2mm veci precnik klipa u glavnom kocionom kod mene ali nisam siguran...... ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Naucnik 0 Napisano Februar 17, 2010 U prolazu, 82 postova Prijavi odgovor kao problematičan aha. u tome je stos.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Februar 17, 2010 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan kakav sraf bobane ti fali, budi precizniji! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1043 Napisano Februar 17, 2010 Drug član, 3007 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Montirao sam za PROBU i amortizer volana, a zbog njega su slajderi prednje osovine duzi, i napravljeni slajderi-tegici volana...... Evo kako to izgleda, imam manjih problema sa amortizerom ali RESICE se!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1043 Napisano Februar 18, 2010 Drug član, 3007 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan kakav sraf bobane ti fali, budi precizniji! Ovaj sa gornje slike, za dVa kociona creva samo grublji navoj..... Navoj za kociona klesta, da premerim SUTRA? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1043 Napisano Februar 18, 2010 Drug član, 3007 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Poliranje kao i tetoviranje vremenom predje u bolest zavisnosti...... Kad krenes jednom, onda nema kraja, jos oVo........pa ono, a moglo bi i ovo..... Pa pocnes i plasticne delove da poliras.... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
despic 7 Napisano Februar 18, 2010 Svrati ponekad, 399 postova Lokacija: bg Prijavi odgovor kao problematičan si ti luuud odakle ti pare...ti to od plate odakle ti ova maska...iz luisa!?kolko para ako sme da se pita Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raptors 53 Napisano Februar 18, 2010 Sensei servis, 347 postova Lokacija: Novi Sad, Beograd Motocikl: "viljuske"...al' na kardan! Prijavi odgovor kao problematičan Ako nista drugo, kod strugara pa da se napravi sraf...super je cikica, meni je pravio neke zezalice, caure, trte-mrte... ;D Dragomir Beric 011 8724 621 Kupinacka 19/b Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1043 Napisano Februar 18, 2010 Drug član, 3007 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan si ti luuud odakle ti pare...ti to od plate odakle ti ova maska...iz luisa!?kolko para ako sme da se pita Ludji sam nego sto mozes da zamislis, ostao sam bez posla tako da ni PLATE nema...... ;D Tako da nemas izgovora, KRENI SA PRERADOM!!!!!! Maska je iz AUNERA, kostala je 119e, ima certifikat TUV i EU za ulicnu upotrebu.... CYCLOPE ACERBIS!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
despic 7 Napisano Februar 18, 2010 Svrati ponekad, 399 postova Lokacija: bg Prijavi odgovor kao problematičan ma daj...mora cekam jos malo i da se raspitam...jbt...ne znam sraf da zavrnem si menjo rep!?meni je to u sustini najveci prob... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Naucnik 0 Napisano Februar 18, 2010 U prolazu, 82 postova Prijavi odgovor kao problematičan nije menjo rep pogledaj malo... a bobane. neces valjda staviti amortizer tu tako napred ispod. izgleda jako ruzno. stavi ga gde se i stavlja kod trokuta napred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Februar 18, 2010 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Ako nista drugo, kod strugara pa da se napravi sraf...super je cikica, meni je pravio neke zezalice, caure, trte-mrte... ;D Dragomir Beric 011 8724 621 Kupinacka 19/b Majstor Jumba me je od malena spasavao sa njegovim strugom! Covek je legenda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raptors 53 Napisano Februar 18, 2010 Sensei servis, 347 postova Lokacija: Novi Sad, Beograd Motocikl: "viljuske"...al' na kardan! Prijavi odgovor kao problematičan Ako nista drugo, kod strugara pa da se napravi sraf...super je cikica, meni je pravio neke zezalice, caure, trte-mrte... ;D Dragomir Beric 011 8724 621 Kupinacka 19/b Majstor Jumba me je od malena spasavao sa njegovim strugom! Covek je legenda Da, da...Jumba! ;D ;D Nisam mogao da se setim!! Hvala Gojkoooo!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Februar 18, 2010 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Ako nista drugo, kod strugara pa da se napravi sraf...super je cikica, meni je pravio neke zezalice, caure, trte-mrte... ;D Dragomir Beric 011 8724 621 Kupinacka 19/b Majstor Jumba me je od malena spasavao sa njegovim strugom! Covek je legenda Da, da...Jumba! ;D ;D Nisam mogao da se setim!! Hvala Gojkoooo!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...