Boris_LION 1404 Napisano Decembar 3, 2009 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Kupljena u Bechu pre godinu dana , nosena samo sa podkapom , ocuvana je uz par sitnih ogrebotina, dupli D prsten , kaciga je perverzija kao sto se vidi ;D XL je velicina ... glavonje kao ja only cena okruglo 100e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris_LION 1404 Napisano Decembar 3, 2009 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan ocigledno je samo meni lepa ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zivko 299 Napisano Decembar 3, 2009 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan da je malo manja [M] Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
serbduck 15 Napisano Decembar 3, 2009 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan I meni je lepa. Koji je to model? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris_LION 1404 Napisano Decembar 3, 2009 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Shark RSI Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
serbduck 15 Napisano Decembar 3, 2009 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Znam da je Shark ;D ;D ;D. Planirao sam da kupim RSF3 ali ta tvoja mi se bas svidja. Cek da razmislim... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris_LION 1404 Napisano Decembar 3, 2009 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Heheheh ... razmisli ... Pametno odluci ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris_LION 1404 Napisano Decembar 6, 2009 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan ne znate vi sta valja ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
serbduck 15 Napisano Decembar 6, 2009 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Znam sta valja al ne znam kako pare da skupim. Zajeban bre decembar. Sve ti nesto kao treba, a onda januar... Niko nista ne kupuje pa se nadam da nece ni tvoju kacigu. Mislim nece pre mene ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...