Djokic 1033 Napisano Decembar 1, 2009 Ol' dirty bastard, 644 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Prvo da naglasim da je ova voznja "odradjena" jos pocetkom Avgusta... Dan-dva nakon moto-skupa u Zajecaru. Skupili smo se kod Majstor Elvisa.Njegova basta je tako lepo skockana da je prava uzivancija popiti kaficu tamo: ...skupili se,natankali,kupili klopu.Popili i tu lepu kaficu,i onda Hit The Road!!! Cim se izadje iz Zajecara prema Knjazevcu i dalje put je sirok i pregledan.... Boban(Big Muzzy) je bas tad prodao motor,ja sam u bajkerskom duhu ponudio da se vozimo zajedno da ne bi propustio ovu voznju. .....I krece skljocanje i uzivanje.... Ovo iznad je Elvis koji me podseca na Robokapa sa ovom kacogom Ovde je Nesa u fazonu:"Ajde breeeeee" Sledeca stanica kod ove cesme,tocimo 'ladnu vodu za poneti.... Raspricavamo se....kad iznenada dolazi ovo cudo: Covek pita za nase masine,neki su i nudili trampu... Zadrzavamo se jos malo,taman da skljocnemo jos po neku.... ....i krecemo dalje.... Veci deo puta je odlican,bez rupa,pregledan i krivudav.... "Gladna Vrana",ovde smo trebali da napravimo pauzu,ali - ne radi Naisli smo na deo puta koji se obnavlja,par stotina metara rizle... Stajemo da se cela banda uslika: A u daljini se vidi "zub"... I cas posla eto nas gore.Ovde smo stali da klopamo.Zapravo,ekipa se setala i razgledala okolinu.... Svi osim jednog: Daklem,Nesa je prvo klopao solo a posle je i nama pravio drustvo. Covek je okrenuo ledja ovakvom pogledu(grabnuo pastetu): Ekipa se sprema da ruca.....i Nesa(opet).... A ja sam iskoristio toplu masinu da podgrejem jelo: Rucak u prirodi,pored motora....milina.... Neko ovako: A neko je poneo 'astal: Nirvana.... Posle je Elvis resio da pokaze sta zna o fotografisanju,sve ovo je na metar od mesta gde smo rucali.Znaci bas pravi rucak u prirodi. Niotkuda se pojavio Butt&Guzz: I finale:krecemo na sam vrh.Offroad Isli smo bas do kraja: Boban je malo planinario: Dole se sprema ski-staza: Jos slika..... Malo smo se glupirali: Na kraju smo u odmaralistu popili kavence.Bili smo na ovim stenama iznad. I za kraj evo jedne moje ideje:spakovao sam sve slike iz mog aprata u jedan zip.Neobradjene.Smanjio sam ih malo,mislim da je oko 30mb. Pa ko voli: http://www.megaupload.com/?d=GQQEYNOC Nema pass. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Decembar 1, 2009 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Super putopis, ali ovo je vredno blagom naklonu. ;D E da, predeli su fantastichni. Pogotovu onaj but&guz. Dodaj josh neku sliku i nemoj da sitnicharish. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4804 Napisano Decembar 1, 2009 Ne silazi, 5563 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Au brale sto je ovo lepa priroda... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Decembar 1, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Exxxtra ... prelepa tura, odlična ideja za podgrevanje klope Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Decembar 1, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan ...a ovo je kod one cesme na izlasku iz Knjazevca? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Decembar 1, 2009 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Uhhhh leeeepooooo !!! :) pitanjce ?! vi to po kamenjaru bez cizama, oklopa... :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Decembar 1, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Super tura, super slike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VELJA YZ 250 130 Napisano Decembar 1, 2009 Svrati ponekad, 280 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Husaberg FE 350, Voge 525 DSX kaparisan Prijavi odgovor kao problematičan Predivno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Decembar 1, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Jednom recju SJAJNO :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1456 Napisano Decembar 1, 2009 Drug član, 1966 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno. Ti mi gosn Djokicu rece jednom davno da se spremate za ovo i da ces da me zoves. Sledece leto idem i ja makar me ne zvali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Decembar 2, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Lepo, bas lepo!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano Decembar 2, 2009 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan sjajno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Decembar 2, 2009 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo osvajanje Babinog Zuba motorima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 1033 Napisano Decembar 3, 2009 Ol' dirty bastard, 644 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan ...a ovo je kod one cesme na izlasku iz Knjazevca? Jeste,fina vodica,'ladna. Uhhhh leeeepooooo !!! :) pitanjce ?! vi to po kamenjaru bez cizama, oklopa... :o Uglavnom. Bez kacige nigde,a cizme nosim samo kad je 'ladno ili mokro. Ovog leta bio sam na visednevnom putovanju - posao sam u letnjim patikama. Odlicno. Ti mi gosn Djokicu rece jednom davno da se spremate za ovo i da ces da me zoves. Sledece leto idem i ja makar me ne zvali Izvini,evo za kaznu svrati nekad nenajavljen. Super putopis, ali ovo je vredno blagom naklonu. ;D E da, predeli su fantastichni. Pogotovu onaj but&guz. Dodaj josh neku sliku i nemoj da sitnicharish. Evo jos par komada.By Elvis.Iz mobilnog.... Naredjenje - je naredjenje: Zbog ovog pogleda vredi otici na sam vrh: Elvisova Super Tenera (na prodaju ;D ) Ponosni vlasnik: Mozda izgleda meko i opusteno,ali ima puno rupa! Izvi'nte sto kasnim sa odgovorima - po'so me hebe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Decembar 3, 2009 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Uhhhh leeeepooooo !!! :) pitanjce ?! vi to po kamenjaru bez cizama, oklopa... :o Uglavnom. Bez kacige nigde,a cizme nosim samo kad je 'ladno ili mokro. Ovog leta bio sam na visednevnom putovanju - posao sam u letnjim patikama. Ma ja bi u sortcu i japankama ;D ali... kamen moz' da bude zaheban ! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marokanac 1882 Napisano Decembar 3, 2009 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd.........Srbija....... Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan ZAJECARCI !!! svaka cast, odlicna voznja, prelepi predeli................ Pozdrav, iz Afrike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Decembar 3, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Bravo...'arci!! Pozdrav i od Afrike! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 1033 Napisano Decembar 4, 2009 Ol' dirty bastard, 644 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Uhhhh leeeepooooo !!! :) pitanjce ?! vi to po kamenjaru bez cizama, oklopa... :o Uglavnom. Bez kacige nigde,a cizme nosim samo kad je 'ladno ili mokro. Ovog leta bio sam na visednevnom putovanju - posao sam u letnjim patikama. Ma ja bi u sortcu i japankama ;D ali... kamen moz' da bude zaheban ! ;D ;D ;D Ja sam onaj u zutom sorcu. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Decembar 4, 2009 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan lepo,lepo... moracu da pribavim i ja neki enduro,vidim da je to ulaznica za ovo drustvo ;D ja praktikujem zub zimi,tako da se nadam da se tura obnavlja ...samo ovaj put sa smuchkama. pitanje:jel ste isli na Midzor ili na vrV skijaske Suncane doline? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 1033 Napisano Decembar 4, 2009 Ol' dirty bastard, 644 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Na zub ;D http://www.babinzub.com/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doesen1 13 Napisano Decembar 4, 2009 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Y-A-M-A-H-A TDM 850 4tx Fazer fz6s Prijavi odgovor kao problematičan lepo, lepo nema sta svaka cast endurasi...eto i ja slucajno sam tamo bio sa nekim XT-om pa sa Diversion a sada , odnosno sledece godine i sa Suzanom ako bog da i naravno sa jos par road prijatelja...cisto da imam drustvo za po koju kaficu i Cholta kafani : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...