cunica 0 Napisano Decembar 1, 2009 U prolazu, 2 postova Lokacija: Rijeka Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Ljudi posto vidim da tu ima puno iskusnih ljudi,molio bih vas pomoc...Imam Hondu XR 125 L i zanima me kako bi ja mogo sredit da to ide bolje i brze,bilo kakav prijedlog...zasad imam Leo vincija gore...sve drugo origigi...i molio bih vas bez komentara poput "zavezi ga za CBR"...hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssnupi 261 Napisano Decembar 1, 2009 Zainteresovan, 569 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Ljudi posto vidim da tu ima puno iskusnih ljudi,molio bih vas pomoc...Imam Hondu XR 125 L i zanima me kako bi ja mogo sredit da to ide bolje i brze,bilo kakav prijedlog...zasad imam Leo vincija gore...sve drugo origigi...i molio bih vas bez komentara poput "zavezi ga za CBR"...hvala Ne vidim sta je ovde hitno ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdan 141 Napisano Decembar 1, 2009 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Donji Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Pa nema tu previse mesta za velika poboljsanja sa malo ulaganja , prosirenje usisnog i izduvnog kanala , veci ventili , drugi karb ... puno ulaganja i rada za relativno malo muzike , ja bih to lepo uglancao , prodao i kupio nesto sa vise kubika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Decembar 1, 2009 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Četvorotaktni je pa tu nema puno budženja, najlakše bi bilo usadit cjelu mašinu od 250cc. Pošto je to besmisleno radit kad već postoji model od 250cc jasno ti je šta treba da radiš. Prodaj ili mjenjaj i doplati za jači. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...