Zille-nbg 1117 Napisano Januar 19, 2010 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ajmo ljudi, zar nema niko zainteresovan??? gde ces bolje, vi birate cenu, ako mi se uklapa, dogovor je pao, a verujte mi da mi ne treba mnogo ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosko67 8 Napisano Januar 19, 2010 U prolazu, 61 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nista neide,jedino resenje su rate probaj tako,ja sam i prodao i kupio na rate.pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Januar 19, 2010 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ma sve dolazi u obzir samo predlozite nesto Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Januar 19, 2010 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Ti meni motor i 200 eura,a ja cutim za komsinice ;D ;D ;D Zlotwore,ziv si! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Januar 19, 2010 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nova cena 700e HITNO Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daniel Šimon 3 Napisano Januar 19, 2010 U prolazu, 81 postova Lokacija: Kovačica Motocikl: Sprint Prince 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan Ako uspem da prodam ovu moju zver od APN-a, bice dogovora. Danas sam polozio ispit, ostaju jos dva. ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_AlexA_ 26 Napisano Januar 19, 2010 MK Čoper Srbija, 116 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Regal Raptor Spyder ... ccm Prijavi odgovor kao problematičan 700 jura. Džaba Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Januar 19, 2010 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan dzaba jeste, ali se dugovi ne prastaju i ne vracaju sami ;D ajde, polazem sve nade u tebe... ako ti je lakse mozemo da se dogovorimo i na rate. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Januar 21, 2010 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ajde ljudi ako nadjete ovaj motor u ovakvom stanju za manje pare, onda ne znam... ponudite nesto Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Januar 22, 2010 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Sta komsinice kazu za novu masinu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Januar 22, 2010 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan svidja im se.. kazu malo je "mrsav", ali brale kad zavrnem gas, menjaju misljenje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Januar 22, 2010 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan jos uvek aktuelno... znaci za 700 evropskih dobijate motor od 125cc, kupljen pre nepunih godinu dana i presao nepunih 5000km... jedino sto treba uraditi, je da se promeni ulje, ali i to cu ja da zamenim... dakle prakticno nov motor. prodaja je iskljucivo zato sto mi je izleteo drugi motor koji sam pazario, pa mi sad trebaju pare da otplatim... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole grunf 100 Napisano Januar 22, 2010 http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova Lokacija: beograd Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg Prijavi odgovor kao problematičan strpi se napolju je -6 zile cek da grane sunce neko ce vec pozeleti da se docepa lepog i jeftinog motorceta! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daniel Šimon 3 Napisano Januar 23, 2010 U prolazu, 81 postova Lokacija: Kovačica Motocikl: Sprint Prince 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan Brate ni ja nikako da prodam ovo moje, prošle godine kad nisam hteo da ga prodam svi su hteli, sad kad oću da ga prodam niko neće. :-[ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Januar 23, 2010 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan znam kako ti je... a jbg, znas kako... ako nesto ne ide, i bolje je tako, ne valja na silu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Januar 23, 2010 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan PRODATO... LOCK Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...