Havarisan 173 Napisano Decembar 20, 2009 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj ovaj http://cgi.ebay.de/XT-600-E-Jamaha-3UY-Bj-1993-Bastler-defekter-Anlasser_W0QQitemZ170418695925QQcmdZViewItemQQptZMotorr%C3%A4der?hash=item27adbeeef5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dingdong 15 Napisano Decembar 20, 2009 U prolazu, 83 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Xt600e Prijavi odgovor kao problematičan pravi izbor drugar. kad kupiš javi se da uporedimo ;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3117 Napisano Decembar 20, 2009 Drug član, 1192 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan yamaha xt 600 e 2001 crna boja,na ime 2100 eura zimska cena ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lucky82 0 Napisano Decembar 20, 2009 U prolazu, 14 postova Lokacija: sremcica Prijavi odgovor kao problematičan yamaha xt 600 e 2001 crna boja,na ime 2100 eura zimska cena ??? I moja reakcija je bila ista,ali Pedja ne odgovara od tad na PP,pa ne znam tacno o cemu se radi,mada moram priznati da je ponuda zaista primamljiva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 173 Napisano Decembar 20, 2009 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan ovaj ti nije zanimiljiv? http://cgi.ebay.de/XT-600-E-Jamaha-3UY-Bj-1993-Bastler-defekter-Anlasser_W0QQitemZ170418695925QQcmdZViewItemQQptZMotorr%C3%A4der?hash=item27adbeeef5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano Decembar 20, 2009 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan ovaj ti nije zanimiljiv? http://cgi.ebay.de/XT-600-E-Jamaha-3UY-Bj-1993-Bastler-defekter-Anlasser_W0QQitemZ170418695925QQcmdZViewItemQQptZMotorr%C3%A4der?hash=item27adbeeef5 ...i ode za 530e... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shecki 176 Napisano Decembar 20, 2009 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda XLV 750R Prijavi odgovor kao problematičan ovaj ti nije zanimiljiv? http://cgi.ebay.de/XT-600-E-Jamaha-3UY-Bj-1993-Bastler-defekter-Anlasser_W0QQitemZ170418695925QQcmdZViewItemQQptZMotorr%C3%A4der?hash=item27adbeeef5 ...i ode za 530e... Pitanje je da li je otišao za 530e. Ti nikad ne možeš da vidiš maxsimalnu ponudu na E-Bay-u, osim ako nisi učestvovao u licitaciji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lucky82 0 Napisano Decembar 21, 2009 U prolazu, 14 postova Lokacija: sremcica Prijavi odgovor kao problematičan ovaj ti nije zanimiljiv? http://cgi.ebay.de/XT-600-E-Jamaha-3UY-Bj-1993-Bastler-defekter-Anlasser_W0QQitemZ170418695925QQcmdZViewItemQQptZMotorr%C3%A4der?hash=item27adbeeef5 Ne bih kupovao nista sto ne mogu da vidim svojim ocima uzivo pre kupovine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 173 Napisano Decembar 21, 2009 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan ovaj ti nije zanimiljiv? http://cgi.ebay.de/XT-600-E-Jamaha-3UY-Bj-1993-Bastler-defekter-Anlasser_W0QQitemZ170418695925QQcmdZViewItemQQptZMotorr%C3%A4der?hash=item27adbeeef5 ...i ode za 530e... Pitanje je da li je otišao za 530e. Ti nikad ne možeš da vidiš maxsimalnu ponudu na E-Bay-u, osim ako nisi učestvovao u licitaciji. Naravno da je otisao za 530, ti uvek vidis za koliko je otisao! Ne dozvoli da te varaju mangupi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Decembar 22, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Ta Yamaha sa ebay je otisla za 530 evra ali treba da se ulozi u njega,alnaser mu otiso,zmigavci napukli,fali mu dekel sa jedne strane, Nije u voznom stanju,gume pri kraju samo 20% na njima :-) Pa za ovog je puno i 300 Evra, verovatno ga je uzeo neko za delove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3355 Napisano Decembar 22, 2009 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5497 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Ta Yamaha sa ebay je otisla za 530 evra ali treba da se ulozi u njega,alnaser mu otiso,zmigavci napukli,fali mu dekel sa jedne strane, Nije u voznom stanju,gume pri kraju samo 20% na njima :-) Pa za ovog je puno i 300 Evra, verovatno ga je uzeo neko za delove Ja sam nosio na viklovanje anlaser sa naravno novim kolektorom 50e magneti se nemogu pokvariti , elem nov. Zmigavaca od nje ima po smecu bar kod mene ima par komada(narod baca klempe) ;D Deklo kod mog prijatelja Josipa bi kostalo dvije case razgovora uz espreso. :D Nije to tako crno.... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VELJA YZ 250 131 Napisano Decembar 22, 2009 Svrati ponekad, 282 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Husaberg FE 350, Voge 525 DSX kaparisan Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da nije crno. Mozda je i najbolje ovako ko Braca - znaces kad je sredis na cemu se vozis, i samo sredjivanje ima neku posebnu draz, a i vise ces voleti taj motor. A za ove konfekcijske modele od 2000 na ovamo nemam lepo misljenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lucky82 0 Napisano Decembar 22, 2009 U prolazu, 14 postova Lokacija: sremcica Prijavi odgovor kao problematičan Posto je ponuda za XT600E jako slaba koliko vidim,dodajem jos jedan motor na spisak koji mi je zapao za oko. Taj motor je SUZUKI SV650N,tako da ako je neko voljan da proda svog SV-a do 2100 evra neka kaze. Znam da nemaju puno veze SV i XT ali su to dva motora koje bih voleo da imam,pa bilo koji da bude nije bitno.(i onako bih od XT-a pravio super moto). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedja sombor 6 Napisano Decembar 22, 2009 U prolazu, 62 postova Lokacija: sombor Motocikl: DRZ400SM Prijavi odgovor kao problematičan tu sam druze,evo fon pa se cujemo 064 195 43 41 ispravite me ali tt ima kurblu,ako se nevaram Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Decembar 26, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Evo za tebe mislim da se uklapa u tvoj budzet. Pogledaj izgleda fino http://www.moto-berza.com/ponuda.php?id=49259&trazi=1&ur=1&model=63&m=Suzuki-SV Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lucky82 0 Napisano Decembar 26, 2009 U prolazu, 14 postova Lokacija: sremcica Prijavi odgovor kao problematičan Evo za tebe mislim da se uklapa u tvoj budzet. Pogledaj izgleda fino http://www.moto-berza.com/ponuda.php?id=49259&trazi=1&ur=1&model=63&m=Suzuki-SV Hvala za info,vec sam nasao jedan.Idem da ga pogledam od ponedeljka,a dace bog i kupim ako je dobar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Decembar 27, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Srecno sa kupovinom i polako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lucky82 0 Napisano Decembar 27, 2009 U prolazu, 14 postova Lokacija: sremcica Prijavi odgovor kao problematičan Srecno sa kupovinom i polako Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lucky82 0 Napisano Januar 8, 2010 U prolazu, 14 postova Lokacija: sremcica Prijavi odgovor kao problematičan oglas i dalje aktuelan! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elvis 4 Napisano Januar 9, 2010 U prolazu, 3 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: varadero 1000 xt600 Prijavi odgovor kao problematičan E OVAKO druze posto si u dilemi iu glavi imas viziju modela iz 91 95 imaosam gotvo se modele xt a razlika postoji ite kakva STAiji modeli su radzeni kvalitetnijim legurama i sa bogatijom opremom modeli tenerre su po meni vrh svog vremena A PO SNazi u toj bransi ti je najbolji xt iz96 zbog svoje tezine i malo vise kona Za novac koj si pomenuo nacices sigurno stim uzmi u obzir da motor moze da predze dosta malo ad bude los ZAVISI KO GA JE KAKO ODRZAVAO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...