BT-POWER 0 Napisano Februar 4, 2007 U prolazu, 30 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima! Ovako, interesuje me gde ima u Novom Sadu, ili okolini, poliranje kanala u cilindru? Mislim na 2T masine naravno. Imam neki Tomosov cilindar pa bi hteo da ga sredim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RATKO SX 4 Napisano Februar 4, 2007 In memoriam, 87 postova Lokacija: OBRENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan brate idi na onaj hrvatski forum tomos i tamo ce ti likovi sve objasniti kako sam da uradis,a ne a ti neko uzima dzabe pare!!!!A i to i nije toliko tesko,uz malo proracuna(matematickog)i busilice,kamena i itd.....imaces friziran cilindar!!!pozz.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BT-POWER 0 Napisano Februar 4, 2007 U prolazu, 30 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ja nemam taj alat i ne bi se bas upustio u to. Jbg ovaj cilindar sto imam me nije jeftino izasao i radije bi to prepustio nekom profesionalcu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...