doctore 301 Napisano Novembar 27, 2009 Svrati ponekad, 312 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa twin CRF 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Cizmice mi deluju zanimljivo, sympateks&klimamembrana, na popustu u Louisu su 130e. Ima li nekko iskustva sa njima po pitanju udobnosti? evo linka http://www.louis.de/_408c8a70823a0750c3bf8400e9ed90f1a5/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&artnr_gr=202019&anzeige=0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_91 0 Napisano Decembar 8, 2009 U prolazu, 62 postova Prijavi odgovor kao problematičan nema popusta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
admiral1 0 Napisano Decembar 9, 2009 U prolazu, 3 postova Lokacija: Požega, Raška Prijavi odgovor kao problematičan Doctore, čizme su izuzetne. Kupio sam ih čim je krenuo popust. Jedino nisam imao priliku da ih testiram u vreme visokih temperatura, bojim se da nisu pretople. Prave su za endurke. Idealna visina, dobra zaštita, lako se obuvaju i izuvaju, udobnost besprekorna, dobar osećaj za komande. Što se broja tiče ja nosim 44 ili 45, zavisno od kalupa. Njih sam naručio 45 i kao da su šivene po meri. Nećeš pogrešiti, pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doctore 301 Napisano Decembar 9, 2009 Svrati ponekad, 312 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa twin CRF 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Prosao je popust, vratili su ih na 180e sto mi je malo mnogo, tj u tom cenovnom rangu vec ima mnogo siri izbor da se nadje. Ne bi trebalo da su pretople, barem zbog membrana koje poseduju, zato mi i jesu bile interesantne ali subjektivan osecaj je ipak nesto drugo. U zdravlju ih navozao, hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano Decembar 9, 2009 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan Malo, malo pa su na popustu, ne brini navataces ih opet ako si bas njih resio da uzmes. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doctore 301 Napisano Decembar 10, 2009 Svrati ponekad, 312 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa twin CRF 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Nisam se bas na njih nameracio ima nesto drugo sto mi je vise palo u oci ali na SEKU i DEKU mnogo rodjaci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...