zoki74 0 Napisano Novembar 25, 2009 U prolazu, 1 post Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan - godište 2009 - o,motor je pod garancijom, prvi vlasnik, kupljen nov u avgustu u Vektoru-Horgoš - registrovan do 08.2010, ima zeleni karton - urađen servis na 1.000 km, sledeći na 7.000 - prešao cca 4.600 km - dodatna oprema Givi nosač top case-a i Givi top case 35 l - cena 4.600 evra - tel 063 521 718 Zoran Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1238 Napisano Novembar 26, 2009 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Motor je stvarno extra. Ja ga imam i stvarno mogu pohvaliti vozne karakteristike. U odnosu na prosli model su se daleko poboljsale. Motor vuce fenomenalno sa donjih obrtaja a ono sto je zanimljivo da je veoma okretljiv i podvoozan sobzirom na tezinu. Ko ga jednom bude provozao zaljubice se. Srecno sa prodajom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zilens 2 Napisano Novembar 26, 2009 U prolazu, 22 postova Lokacija: novi sad Motocikl: Tako Dobar Motor Prijavi odgovor kao problematičan ako moze konja za konja i dodjem ti jos sta? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
knez71 18 Napisano Novembar 28, 2009 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Novi-Sad Motocikl: Yamaha fz6 Prijavi odgovor kao problematičan Motor je kao bombonica,znam vlasnika,znam njegovu pedanteriju.........ali i znam da se zeli jos vise jos brze ima li kraja ooooooooooo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano Novembar 28, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan A gde je taj kofer i nosač? Što sam ja lomio prste da ga namontiramo kad ga nema na slikama? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1238 Napisano Novembar 28, 2009 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Samo jedna stvar, ovo je model 2008. Verovatno je kupljen 2009. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoki74 0 Napisano Novembar 28, 2009 U prolazu, 1 post Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Samo jedna stvar, ovo je model 2008. Verovatno je kupljen 2009. Tako je. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zigor 0 Napisano Novembar 29, 2009 U prolazu, 20 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Samo jedna stvar, ovo je model 2008. Verovatno je kupljen 2009. Tako je. Takva mu je i cena, zamena za GSXF 750 2002 god? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zilens 2 Napisano Decembar 1, 2009 U prolazu, 22 postova Lokacija: novi sad Motocikl: Tako Dobar Motor Prijavi odgovor kao problematičan ma bike je bruka do 00 a god manje vise 08-09 jaka 00 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...