bucko 103 Napisano Decembar 12, 2009 Svrati ponekad, 282 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS ADV , Yamaha T MAX Prijavi odgovor kao problematičan + petorica ( Riki , Ćure ,Sale , Balša i Bucko) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6117 Napisano Decembar 12, 2009 Svakom po zasluzi, 12436 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za humane akcijaše Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Decembar 12, 2009 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan DakleM, kolima se ne može... Hoće li neko da primi suvozačicu ima cirka 100 kg i pomalo je bradata. Duga kosa, od pozadi izgleda fino. :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trinity 746 Napisano Decembar 12, 2009 witch, 476 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Novogodisnji praznici su puni magije. To je vreme kada treba da potisnemo sve zle duhove u nama i pobrinemo se da dobrota iz srca ispliva na povrsinu. Nemojmo dopustiti da nas nesuglasice,mznja i sitne razmirice obuzmu u to doba. Zavirimo u svoje srce i otkrijmo ono sto nas cini ljudima. Pomozimo onima kojima je pomoc najpotrebnija. Prolazim gradom i vec se oseca novogodisnja atmosfera, izlozi i grad okiceni, svi raspolozeni i pomislim na one koje su sudbinski uskraceni da dozive taj duh praznika. Deca u Sremcici imaju prilike da dva puta godisnje budu zaista sretni jer se neko setio njih i zeli da prenese uskrsnje i novogodisnje raspolozenje u njihov sivi dom.Ako smo mi u mogucnosti da im podelimo tu mrvu srece, nemojmo im to oduzimati!! Budite deo njihove srece, pridruzite se nesebicno akciji i dodjite da stvaramo magiju!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Decembar 12, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Miko, sad sam bio do VIR-a, rade do 15h danas, dao novac za Jagera i uzeo odelo. Uraaaaaaaaaa Društvo, vidimo se! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Decembar 12, 2009 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam sad probala svoje odelce i bas mi lepo stoji! : Hehe Vidimo seeee.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6117 Napisano Decembar 12, 2009 Svakom po zasluzi, 12436 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Što se nisi slikala u njemu, da vidimo deda mrazicu uživo? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Decembar 12, 2009 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Videcete, videcete..... ;D POsle cu iscimati korniSh-a da me uslika! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare015 12 Napisano Decembar 12, 2009 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan uh samo kad pomislim na zimu ;D ali nema veze izdrzace se i to :o :o :o.posto je vecina uglavnom iz bgd prijavljuje se i jedan Sapcanin koji ce doci da vas podrzi!!!znam da sad svi mislite ovaj odlepio skroz ;D ;D ;D ;D ;D ;D.pozdrav za drustvo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Decembar 12, 2009 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan uh samo kad pomislim na zimu ;D ali nema veze izdrzace se i to :o :o :o.posto je vecina uglavnom iz bgd prijavljuje se i jedan Sapcanin koji ce doci da vas podrzi!!!znam da sad svi mislite ovaj odlepio skroz ;D ;D ;D ;D ;D ;D.pozdrav za drustvo Ima vas 2 koji ste odlepili..ti i Jager iz Subotice..ja sam tu negde PS:imas pice kad dodjem u SA kod sestri... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Decembar 12, 2009 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Novogodisnji praznici su puni magije. To je vreme kada treba da potisnemo sve zle duhove u nama i pobrinemo se da dobrota iz srca ispliva na povrsinu. Nemojmo dopustiti da nas nesuglasice,mznja i sitne razmirice obuzmu u to doba. Zavirimo u svoje srce i otkrijmo ono sto nas cini ljudima. Pomozimo onima kojima je pomoc najpotrebnija. Prolazim gradom i vec se oseca novogodisnja atmosfera, izlozi i grad okiceni, svi raspolozeni i pomislim na one koje su sudbinski uskraceni da dozive taj duh praznika. Deca u Sremcici imaju prilike da dva puta godisnje budu zaista sretni jer se neko setio njih i zeli da prenese uskrsnje i novogodisnje raspolozenje u njihov sivi dom.Ako smo mi u mogucnosti da im podelimo tu mrvu srece, nemojmo im to oduzimati!! Budite deo njihove srece, pridruzite se nesebicno akciji i dodjite da stvaramo magiju!!! Bravo Trinity, bash sve lepo recheno i nadovezano na Vujin post. Shirimo magiju, dobro raspolozenje i radost.....nije mala stvar biti Deda Mraz na motoru! Posebna zahvalnost ljudima van Beograda, koji imaju zelju da svojim donacijama i prisustvom doprinesu uspehu ove Akcije! Nadam se da ce ih biti i vishe. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Decembar 12, 2009 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Ja, Deda Mraz... ;D ;D ;D HO HO HOOOO! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6553 Napisano Decembar 12, 2009 Drug član, 3046 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Strava ti gilje, uklapaju se u temu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Decembar 12, 2009 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Da daaaaa.... : Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Decembar 12, 2009 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Miko, sad sam bio do VIR-a, rade do 15h danas, dao novac za Jagera i uzeo odelo. AuH Deda Mraze, pa zar se kolima ide po odelo ??! Sramota !! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Decembar 12, 2009 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Miko, sad sam bio do VIR-a, rade do 15h danas, dao novac za Jagera i uzeo odelo. AuH Deda Mraze, pa zar se kolima ide po odelo ??! Sramota !! ....kako ko, kako ko Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Decembar 12, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Miko, sad sam bio do VIR-a, rade do 15h danas, dao novac za Jagera i uzeo odelo. AuH Deda Mraze, pa zar se kolima ide po odelo ??! Sramota !! Pa kakooooooo ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Decembar 12, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Miko, sad sam bio do VIR-a, rade do 15h danas, dao novac za Jagera i uzeo odelo. AuH Deda Mraze, pa zar se kolima ide po odelo ??! Sramota !! Psssssssst! Samo kad je otišao ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Decembar 12, 2009 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Miko, sad sam bio do VIR-a, rade do 15h danas, dao novac za Jagera i uzeo odelo. AuH Deda Mraze, pa zar se kolima ide po odelo ??! Sramota !! ....kako ko, kako ko Ma u tebe nisam sumLjao. Pa kakooooooo ;D Pa ko svi normalni Deda Mrazovi Psssssssst! Samo kad je otišao ;D Ajd` ovaj put oprosteno zbog tebe. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igorxt 25 Napisano Decembar 12, 2009 Svrati ponekad, 185 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Ostao mi spisak u Viru sutra cu da vas upisem sve Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Decembar 13, 2009 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi ajmo malo konspirativnije, salicemo se posle ) Predlog: da bi se skratila procedura (a mislim da i na donaciju se placa neka globa..) i ako vec Igor iz vir-a vodi akciju neka okaci svoj tekuci racun (moze i nov da otvori za dan bez troskova odrzavanja inteza). Ljudi bi mogli u bilo kojoj posti,banci pa i elektronski da uplate,izvod je tu a sve ovo zbog ljudi iz unutrasnjosti a bogami i inostranstva.. Moguca zloupotreba iskljucena jer svaka uplata povlaci mesto na spisku! Jos bih dodao izbor dobavljaca za paketic jer cene variraju! Mozda ukljuciti Kineze,Bubanj potok ili Pancevo jer neke cene su povoljnije nego u Tempu npr. Okacite neki spisak pa da vidimo sigurno nasim angazovanjem mozemo dobiti veci broj poklona! Neko je sigurno u toj bransi pa mozemo dobiti vp cene mozda?Ja mogu u utorak proveriti cene u Pancevu nikakav problem i ajmo sad SVI sa reci na dela! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan73 26 Napisano Decembar 13, 2009 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd - Šumice Motocikl: Yamaha XJ900 Prijavi odgovor kao problematičan Predlog za bajkere sa Konjarnika, Šumica, Dušanovca, skupljanje na parkingu sportskog centra kod Ljermontove? Ili neki drugi predlog? Nema bajkera iz pomenutih krajeva??? :o Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Decembar 13, 2009 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, .... Jos bih dodao izbor dobavljaca za paketic jer cene variraju! Mozda ukljuciti Kineze,Bubanj potok ili Pancevo jer neke cene su povoljnije nego u Tempu npr. .... ziva istina, ali ostaje problem raznoraznih racuna, kvaliteta, rokova trajanja i slicnoga, a kako nismo eksperti da to izanaliziramo, nekako se nametne ipak jedan megamarket kao resenje iako je skroz jasna ekonomska racunica zaista. Naravno, i odlazak do tamo, vreme ali i troskovi angazovanja takodje idiktiraju svoje i onda, prema spisku prioriteta, ta ekonomska racunica bude istopljena nekako brzo. Razmatrano vec vise puta do sada jer svi gledamo prvo sa tom idejom ekonomske racunice da podjemo....nazalost, eto. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igorxt 25 Napisano Decembar 13, 2009 Svrati ponekad, 185 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi ajmo malo zivlje akcija je pocela odziv forumasa slab ako hocemo da napravimo pravu stvar moramo da se potrudimo vise. Evo spiska ljudi koji su doneli priloge: 1.SKY 2.ZileIvan 3.Zarko Krstovic 4.JasminkoVIR 5.Dexter 6.Pablo 7.Neshaxx 8.Igorxt 9.Sinclair 10.Vlad#4 11.Beverlysta 12.Kocha 13.kochs junior 14.Dingdong 15.dusanP 16.dule sotona 17.bobobre 18.Zoran Topic 19.IvanS 20.Milan Davidovic 21.Severian 22.Brmbrm 23.Suki 24.Dzambo 25.Arakis 26.Skuba 27.Lancia88 28.Vuja 29.The lord 30.Jeca 31.Milos BG 32.Zli 33.Srdjan73 34.Bo$ko 35.Najbolji 36.Smizla 37.Wez 38.Six i Bilja 39.Bojan.P. 40.Loshmi copo 41.Vlada Afrika 42.KIKA-Viktorija 43.Daki 44.Trnity 45.Tomerc 46.Mojsa 47.Kepo 48.Spettacollo 49.Jager 50.Dule-Pop 51.BusMan 52.Hacky 53.Nadalina 54.Kornish1 55.Djomla 56.JankoBG 57.Sasha:Vesan 58.Peki Ajmo zivlje nemamo jos puno vremena Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igorxt 25 Napisano Decembar 13, 2009 Svrati ponekad, 185 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Moze se uplatiti na racun AMS-a, ali onda moramo potpisivati ugovor o donaciji, sto opet podrazumeva da se vidimo negde. Zato preporucujemo da se uplati licno ili da se posalje novac postom Viru. Ali ponavljam, naravno da moze na racun Asocijacije, ali je to nesto komplikovanije, pa zato ne preporucujemo. U svakom slucaju, za sve one koji bi uplatili na racun, a ne mogu da fizicki dodju da se vidimo i potpisemo ugovor, okacicemo privatni racun nekoga od nas, kao sto rece Popsy. Kao sto vidite uplata na racun je izvodljiva ali sa sobom povlaci velike obaveze oko papirologije. Zato vas molim da vise ne komplikujemo ko zeli da donira novac a mrzi ga da dodje novac moze poslati POSTANSKOM UPUTNICOM na moje ime. To mozete uraditi u svakoj posti na teritoriji RS. Despot Igor akcija deda mraz auto skola "VIR" Jurija Gagarina 235 11070 Novi Beograd HVALA. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...