Skyrunner 4911 Napisano Novembar 23, 2009 Drug član, 1876 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto naslov kaze kupujem motorce od 125kubika(eventualno 250), mora obavezno da bude cetvorotaktni(jeste da 2T super ide ali ja neprosto nemam toliko para za gorivo), prednost imaju Enduro i Cross, treba mi za van puta. Moze i kinez, veoma pozeljno da ima papire, ne mora da bude registrovan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2547 Napisano Novembar 23, 2009 Vozac A kategorije :D, 933 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan ako te zanima coper ja prodajem HONDU REBEL 125! http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=40174.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Novembar 23, 2009 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Mozda http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_adsmanager&page=show_ad&adid=8676&catid=14&Itemid=62 ?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Purec92 19 Napisano Novembar 24, 2009 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Suzuki GSX-R 750 1995, Cagiva Mito 125 1992-na prodaju Prijavi odgovor kao problematičan Ili mozda nesto ovako: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=44980.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Novembar 24, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj ovo, jako lepa prilika http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=43109.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4911 Napisano Novembar 24, 2009 Drug član, 1876 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj Rebel ako je u Bosni, ne zanima me ispadne me mnogo skupo Link ka oglasniku ne radi ili je oglas istekao CM me ne zanima, ne daje mi se preko 1000 e za motor stariji od 25 godina, ne sumnjam da je dobar ali ipak ne Blackbite, gde se motor nalazi i kad bi mogao da se proba? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 543 Napisano Novembar 24, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan imam kineza od 200cm 4t nije registronan nije puno vozen oko 200km skoro nov problem je sto je bio zaribao klip kupljen nov treba da se sklopi ali nemam vremena narednih 20 dana ako te interesuje javi se motor je u pancevu kod drugara majstora . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2547 Napisano Novembar 25, 2009 Vozac A kategorije :D, 933 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj Rebel ako je u Bosni, ne zanima me ispadne me mnogo skupo Link ka oglasniku ne radi ili je oglas istekao CM me ne zanima, ne daje mi se preko 1000 e za motor stariji od 25 godina, ne sumnjam da je dobar ali ipak ne Blackbite, gde se motor nalazi i kad bi mogao da se proba? Sto se tice Rebela, na ugovoru mozemo da stavimo duplo manju cijenu tako da te carina ne izadje mnogo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4911 Napisano Novembar 25, 2009 Drug član, 1876 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan imam kineza od 200cm 4t nije registronan nije puno vozen oko 200km skoro nov problem je sto je bio zaribao klip kupljen nov treba da se sklopi ali nemam vremena narednih 20 dana ako te interesuje javi se motor je u pancevu kod drugara majstora . Koliko to kosta sklopljeno i potpuno ispravno,stvarno nemam zivaca da se petljam sa time Rebel me isto ne zanima, pocetna cena je velika + prevoz + sto to sto mi stavimo u ugovoru nasa carina ne j... 2% Lakse mi je onda da uvezem motor iz Slovenije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Novembar 26, 2009 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan Kinroad 200ccm 4taktni , sedi vozi , ima i kofer 900e max brzina 140kmh p.s. maska far i blatobran su sa KTM-a motor u Beogradu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Novembar 26, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj Rebel ako je u Bosni, ne zanima me ispadne me mnogo skupo Link ka oglasniku ne radi ili je oglas istekao CM me ne zanima, ne daje mi se preko 1000 e za motor stariji od 25 godina, ne sumnjam da je dobar ali ipak ne Blackbite, gde se motor nalazi i kad bi mogao da se proba? Na vozdovcu koliko znam, zovi coveka pa se dogovarajte. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1724 Napisano Novembar 27, 2009 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan http://www.moto-berza.com/ponuda.php?id=48183&trazi=1&ur=1&model=150&m=Kinroad-XT-200 Mozda ti bude interesantan......a pred nosom ti je! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Novembar 28, 2009 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Da li te zanima mozda Keeway Superlight 150? Registrovan je. Oko cene bi se dogovorili PozZ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Timsha 0 Napisano Novembar 28, 2009 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li te interesuje Honda nx 125 Transcity 1999. godiste? Motor je odlican. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4911 Napisano Novembar 30, 2009 Drug član, 1876 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, bilo bi dobro kad nudite svoj motor dastavite i koju sliku i bar cenu Dutchman, kinroad me ne zanima bas ako jeto taj ististosu sredjuvao letos Krajnja brzina mi nije bitna uopste jer tamo gde hocu da ga vozim sve preko 60 je cista fikcija(mislim za moje iskustvo) Bitno mi je da servisi nisu mnogo skupi(kao i delovi) i da potrosnja nikad ne prede 4-4.5 u gradu Eto to je sve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Decembar 1, 2009 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Skyrunner, imas PP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mirkozx12 0 Napisano Decembar 1, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Nije enduro ali je lep.PHOENIX 125 2008 cetvorotaktni,presao samo 700 kilometara i trosi kao upaljac.Cena smesna 1250e sobzirom da je nov skoro 1800e.Tel 0230441800 0638017190 Mirko Kikinda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4911 Napisano Decembar 6, 2009 Drug član, 1876 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Imteresuje me prvenstveno enduro eventualno supermoto, znaci nesto sto moze da sidje sa puta Ova kineska zujalica mi ne igra posto vec imam Apriliu RS Kineski coperi mogu da prodju ali sa 125 kubika i ako imaju malu cenu inace ne bas Ispade na kraju da ja puno trazim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Decembar 6, 2009 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan ne znam da li ti igra ulogu, ali imam Derbi senda 50ccm stranac, malo je ofucan, ali pali radi 2003 god. cena 250e. to ti je cross. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Decembar 6, 2009 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan Dutchman, kinroad me ne zanima bas ako jeto taj ististosu sredjuvao letos Krajnja brzina mi nije bitna uopste jer tamo gde hocu da ga vozim sve preko 60 je cista fikcija(mislim za moje iskustvo) OK mislio sam da se uklapa u koncept , cena , kvalitet , odrzavanje itd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ljuboslav 1 Napisano Decembar 25, 2009 U prolazu, 42 postova Lokacija: Padina Motocikl: Yamaha MT-03 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=46164.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4911 Napisano Decembar 26, 2009 Drug član, 1876 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Super je motor, ali mi to sad malo izlazi iz budzeta, bio sam digao ruke od kupovine, niko da ponudi nesto sto mi bar malo odgovara pa sam kupio neku opremu za paraglajder Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Decembar 29, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da ti ni jedan cross ne odgovara. Da li te zanima mozda Kymco Grand Dink 125? Odlicno stanje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4911 Napisano Decembar 30, 2009 Drug član, 1876 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Uglavnom ljudi nisu ni nudili kroseve ili neke skroz nerealne ponude kao i motore koji su dobri samo da ih se otarasis, svega sam se nagledao, zato sam odlucio da ne trazi vise ovde i 90% sam na kupovini novog motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...