milan_ns 2 Napisano Novembar 24, 2009 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan i aj sad da ne otvaram novu temu,ali zanima me koliko kosta carina i svi ti porezi za npr. motor od 2000e?? od 125 cc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1948 Napisano Novembar 24, 2009 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Evo, ovako cu da ti odgovorim, mene je za motor od 600cm i 50ks (??kW) i za cenu od 2300e (mislim da je cena malo drugacije predstavljena od one koju sam ja platio) doslo 500e (uvoz firma na firmu)+200e sam platio da mi covek doveze motor iz Nemacke. Najbolje bi bilo da se konkretno raspitas kod nekog speditera. Ako te jos nesto interesuje pisi na PP. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan_ns 2 Napisano Novembar 24, 2009 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan a jel na 15 i 50 konja ista cena poreza i carine? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1948 Napisano Novembar 24, 2009 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Nije, a i racuna se kW. Takodje se racuna iz koje je zemlje uvoz. Na pr carinska stopa je visa ako je vozilo (motor) uvezeno iz Nemacke, a manja ako je iz Italije! Moras kod nekog speditera, oni znaju! Cao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5342 Napisano Novembar 25, 2009 Integrisan, 13031 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja kad sam poslednji put gledao cene, carina je bila 5% za motore od 50 do 800 cm3. To sa kw se verovatno odnosi na registraciju. Carinska stopa je ista za sve evropske (svetske?) zemlje, razliuje se tarifna kniga koju carinici koriste kad procenjuju vrednost vozila. Tj. isti motor, istog godista ce se drugacije vrednovati ukoilko dolazi iz Nemacke nego ukoliko dolazi iz Italije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan_ns 2 Napisano Novembar 25, 2009 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan e hvala... samo jos nesto da te pitam,da li osim carine postoje jos neki porezi? i jel znate neki italijanski sajt gde bih mogao da pogledam motore? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3237 Napisano Novembar 26, 2009 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan i jel znate neki italijanski sajt gde bih mogao da pogledam motore? Pogledaj ovde... http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=99999999&topic=8137.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5342 Napisano Novembar 26, 2009 Integrisan, 13031 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan i jel znate neki italijanski sajt gde bih mogao da pogledam motore? www.moto.it www.motousate.it usato znaci koriscen cerca je search ostalo je jasno samo po sebi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FTW! 377 Napisano Novembar 26, 2009 Svrati ponekad, 227 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari! @milan_ns Moja preporuka je definitivno XL 125 V Varadero. Sjajan motor! Pouzdan, izdrzljiv, ekonomican, vrhunski dizajniran, odlican za grad, ali i za duze ture...I ja zamalo da kupim Varadera, ali sam se ipak odlucio da sacekam josh i da skupim pare za CB 600F Hornet. ;D Izvini za off, ali moram da pitam da li neko moze tacno da mi izracuna troskove carine i PDV-a, za Hondu CB 600 F Hornet 2000. god. Znaci, ne racunajuci prevoz, koliko bi kostalo da se ovakav motor (koji kosta 2,250 e) uveze iz Nemacke? Hvala unapred! Pozz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...