lalajko 2021 Napisano Novembar 18, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ima li BMW Rally Pro jakna alternativu? Znaci da ima Goretex sloj u sebi i da je enduro jakna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano Novembar 18, 2009 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ima dosta slicnih modela drugih proizvodjaca. Ja sam kupio Revit Off track jaknu i Dakar pantalone. 2 postave, jedna termo i druga vodonepropusna, testirano. Stavljaju se odvojeno jedna od druge. Postoji dovoljno luftera za toplo vreme. Jakna se prikacinje za pantalone zipom u krug ili samo pozadi.....Za sada sam prezadovoljan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Novembar 18, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Vizuelno jesu slicne, ali kod Revita za 300e nije Goretex u pitanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano Novembar 18, 2009 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Vizuelno jesu slicne, ali kod Revita za 300e nije Goretex u pitanju. Nije Goretex, vec Hidratex. Testirao sam nekoliko puta,jednom bas tezak pljusak od Pluzina prema Trsi. Svaki put sam bio suv potpuno. Naravno i pantalone imaju isti fazon kao jakna. U sustini, moj stav po tom pitanju je sledeci-ta membrana mi sluzi da ako u toku dana vise puta pocinje i prestaje kisa ma kog intenziteta, da me postedi oblacenja i svlacenja kisnog odela, a ako je ocigledno da ce kisa padati bez prekida vise sati odnosno vise stotina kilometara, oblacim svakako kisno odelo, jer bio goretex ili hidratex, spoljasnji deo jakne bi se natopio bez mogucnosti da se osusi. Za sada ovo radi odlicno, a i jeste alternativa za dosta manje para. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Novembar 18, 2009 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Dare, da li ima taj model jakne da se kupi kod nas ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano Novembar 19, 2009 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Dare, da li ima taj model jakne da se kupi kod nas ? Najblize u Ljubljani, TC Motoshop. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1956 Napisano Novembar 19, 2009 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li BMW Rally Pro jakna alternativu? Znaci da ima Goretex sloj u sebi i da je enduro jakna. Moslim da je ovo slicnog kvaliteta, koliko sam mogao da procitam. http://www.aerostich.com/aerostich-suits/darien/darien-jacket.html Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markes 3 Napisano Novembar 19, 2009 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj na netu Rukka, Alpinestars, Dainese.... Svaki ozbiljniji proizvodjac ima i tu kolekciju. Samo je pitanje gde mozes da nadjes i na koji nacin da dopremis. Po meni je rukka mnogo bolja od bmw RP2, ali je i skuplja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Novembar 19, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se sa Doktorom da ako putujes ceo dan pod kisom, obavezno kisno odelo ma kakva god bila jakna. Za prolazne pljuskove i sitnu kisicu je dovoljno samo jakna sa goratexom ili nekom drugom membranom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-ns 96 Napisano Novembar 19, 2009 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: trenutno bez Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je smisao goretexa da propusta isparavanja tela van, a ne propusta vetar unutra. Bar je tako u teoriji, ne znam da li je i u praksi. Najjeftinija Dainese goretex jakna je, cini mi se, oko 500 eur Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikes 5 Napisano Decembar 8, 2009 U prolazu, 46 postova Lokacija: palic Prijavi odgovor kao problematičan Ne razumem se mnogo, ali pogledajte ovo; http://www.hein-gericke.co.uk/shop/product_info.php/cPath/1_15_7/products_id/4863 a imaju jos modela. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Decembar 8, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Samo do broja 60... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 18011 Napisano Decembar 9, 2009 Integrisan, 8414 postova Prijavi odgovor kao problematičan Samo do broja 60... Buduci da imam isto Revit odelo (kao doktor) - tacno je: za tebe ne postiji broj. Revit i inace ima dosta uske krojeve. Inace, posto sam ovo odelo sada vec nosio od +2C do +40C mogu jednostavno da kazem: odusevljen sam! Sa dve postave na +2c ne osecam ni najmanje hladnocu. Na +40C kada se skinu postave i bocne stranice na jakni, jeste malo vruce, ali ipak nije neugodno. Fantasticno all-round odelo. Problem je sto Revit nema kod nas, a najblize radnje su TC Motoshop u Ljubljani i radnja sa moto opremom u Sistiani (kod Trsta). Bolji je TC Motoshop. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Decembar 12, 2009 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan Ima pomenuto odelo i u polu na snizenju http://www.polo-motorrad.de/L/0/Suche.448.0.html?tx_indexedsearch[pointer]=0&tx_indexedsearch[results]=12&dmc_mb3_search_pi1[searchstring]=rev%60it&searchType=0 Doktore evo uspeo sam da se i ja ponovim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Decembar 12, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Zaista lepa jakna, ali bih ja voleo veliku, produzenu enduro jaknu sa Gore-tex-om. Sem BMW-ove jakne nesto slab izbor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Decembar 12, 2009 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Evo prijatelju nesto do broja 64. Cini se i lepa cena ! http://www.customlids.co.uk/index.php/shop/product/TEXTILES-Dane/EpADVxo08QjE7GDi/0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano Decembar 14, 2009 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ima pomenuto odelo i u polu na snizenju http://www.polo-motorrad.de/L/0/Suche.448.0.html?tx_indexedsearch[pointer]=0&tx_indexedsearch[results]=12&dmc_mb3_search_pi1[searchstring]=rev%60it&searchType=0 Doktore evo uspeo sam da se i ja ponovim. Do 00! Uklapa ti se boja sa zekanom! ;D U zdravlju da ga nosis! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Decembar 16, 2009 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan 299..fer ponuda, s obzirom na cene koje inace prate ovaj brand...samo ne vidim dal ima ledjni? http://www.louis.de/_20f3575fabe5efdf23ed6bab6b2da90a88/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=110&wgr=870&list_total=68&anzeige=0&page=1&artnr_gr=205859 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Decembar 16, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Jeste lepa, ali samo do brojeva 58. Za nas koji nosimo 64 slaba vajda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano Decembar 16, 2009 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan Ova Dane jakna sto je Ribolovac postavio link ekstra izgleda, jos ako moze da se dobije povrat poreza... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...