CoPenbg 0 Napisano Novembar 17, 2009 U prolazu, 11 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Vecheras oko 20h sam se vracao iz grada, u ul. Jurija Gagarina kod Neptun-a sam video srebrni VW Golf 4 i neki crni motor (nisam prepoznao marku). Sudar je 100% chim je bilo policije. Motor je bio podignut sa asfalta ali je kaciga bila na tramvajskim shinama kao i par ljudi koji su razgovarali sa policijom. Nadam se da nije nishta ozbiljno, nisam uspeo da vidim nikakva oshtecenja na motoru, kao ni na kolima. Da li neko zna neshot vishe o ovome?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris_LION 1404 Napisano Novembar 18, 2009 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan drugar pozajmio motor drugaru i udario ga golf 4 .... ne znam jos detalje ... zavrsio na urgentnom sa ogrebotinama nista mu nije ... motor honda VFR ... otisle plastike ... svi zivi i zdravi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Novembar 19, 2009 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan eto pa nek pozajmljuje i dalje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 509 Napisano Novembar 19, 2009 Zainteresovan, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 (1979) Piaggio Beverly 250 (2005) Honda ADV 350 (2025) Prijavi odgovor kao problematičan Kako ono beše...Ženu, motor i (valjda) penkalo NE POZAJMLJIVATI! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...