Jump to content

Moto Zajednica

Najbolja Integralna kaciga do 250e?

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 171 postova
  • Motocikl: XL 1000V

Drugar ja imam hjc fg15 i uzeo sam jos prosle godinei mislim da su preterali sa cenom.To ti je sve isto, fg15, zf9 i ostale.Isti kalup a druge sare i ventilacioni otvori, samo budzenje cene...Suomy ti je super a u Markos-u na AGV imas sada popuste...Pogledaj i tamo  :)  Mada iskreno, sacekaj zimu i sajam, bice dosta popusta.Pozzz

OGROMNA je razlika između FG-15 i ZF-9, pa čak i između FG-15 i FG-14, a sličniji su modeli. Ali verovatno za laika, sve su kacige iste  ;)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 599 postova

Shark RSI skylon ....  239e

Shark RSI titan ......  199e

Odlicne kacige,vadiva i periva unutrasnjost,viziri koji nikada ne magle,tezina 1400g, skoljka je mesavina ARAMIDA,CARBONA I FIBERGLASA. Imas ih u LOUISU na snizenju. Obicno sledi jos jedno snizenje u toku zime tako da zaista mozes da dobijes dobru kacigu za jeftine pare.

http://www.louis.de/_20b026d14e43aa1b643669070eeee9c1d9/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=150&wgr=837&list_total=9&anzeige=0&artnr_gr=215021

http://www.louis.de/_20b026d14e43aa1b643669070eeee9c1d9/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=150&wgr=837&list_total=9&anzeige=0&artnr_gr=203706

• Drug član, 4834 postova
  • Motocikl: enduro

Shark RSI skylon ....  239e

Shark RSI titan ......  199e

Odlicne kacige,vadiva i periva unutrasnjost,viziri koji nikada ne magle,tezina 1400g, skoljka je mesavina ARAMIDA,CARBONA I FIBERGLASA. Imas ih u LOUISU na snizenju. Obicno sledi jos jedno snizenje u toku zime tako da zaista mozes da dobijes dobru kacigu za jeftine pare.

http://www.louis.de/_20b026d14e43aa1b643669070eeee9c1d9/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=150&wgr=837&list_total=9&anzeige=0&artnr_gr=215021

http://www.louis.de/_20b026d14e43aa1b643669070eeee9c1d9/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=150&wgr=837&list_total=9&anzeige=0&artnr_gr=203706

Imam je vec jednu sezonu, i kaciga je fantasticna!!! Jos kada cena padne na 160-170 bice jos bolja.

• Drug član, 2422 postova
  • Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250

moj drugar prodaje nove SHOEI RF-1000 po 230e

Original?

naravno da je original

Daj neki kontakt od drugara. Cena je OK.

nemam broj...dolazi on skoro svaki dan kod nas u moto klub...videcu da uzmem broj i da vidimo koliko mu je jos ostalo kaciga

• Ne silazi, 5486 postova
  • Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS

Kad nabasam na nesto kvalitetno, tesko se odlucujem za promjenu, sada imam HJC FG-14, HJC kalup mi pase perfektno, viziri vise nego fenomenalni, lagana,unutrasnjost naravno moze da se skine i malte ne isti materijali kao u skupljim varijantama. Tako da ce sljedeci izbor da padne najvjerovatnije na FG-15.

• Zainteresovan, 984 postova
  • Motocikl: BMW R1250GSA

Drugar ja imam hjc fg15 i uzeo sam jos prosle godinei mislim da su preterali sa cenom.To ti je sve isto, fg15, zf9 i ostale.Isti kalup a druge sare i ventilacioni otvori, samo budzenje cene...Suomy ti je super a u Markos-u na AGV imas sada popuste...Pogledaj i tamo  :)  Mada iskreno, sacekaj zimu i sajam, bice dosta popusta.Pozzz

OGROMNA je razlika između FG-15 i ZF-9, pa čak i između FG-15 i FG-14, a sličniji su modeli. Ali verovatno za laika, sve su kacige iste  ;)

Nisam bukvalno rekao da su iste, ali ce kada ne daj Boze zatreba svaka uraditi ili ne, posao podjednako-sto je i osnovna funkcija kacige, naravno i udobnost.Ali da li cu dam 200e vise zbog one gore slicice SHOEI, (sto ne kazem da nije kvalitetnija) ali preterivanje sa cenom je svakako u igri.

• Svrati ponekad, 227 postova

Jako je tezak zadatak izabrati kacigu....toliko brand-ova i modela....

Hvala svima na savetima, sve predloge cu uzeti u obzir, a taman dok odlucim cene ce biti josh povoljnije...

Pozz.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja