MISIRAC 42 Napisano Januar 29, 2007 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: ŠABAC Motocikl: CBR 1000 F krmačica Prijavi odgovor kao problematičan E ovako postoji mogucnost da zamenim gromovitu macku za ovog italijana pa ko velim ako neko ima iskustva mogao bi da mi kaze neko svoje misljenje p.s. ne trebaju mi teh.karakteristike to je bar lako naci nego cisto iskustva i misljenje o ovom motoru hvala unapred Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony 1 Napisano Januar 29, 2007 U prolazu, 94 postova Lokacija: Budva - Rezevici Prijavi odgovor kao problematičan Letos mi le drug iz Slovenije pokazivao slike Capanorda koji je udario u parkirano vozilo sa 40-50km/h, viljuska i tocak su bili ok ali je ram pukao kod drzaca trouglova ,motor je bio bukvalno prepolovljen!Postoji mogucnost da je taj motor imao gresku i varu rama ili jednostavno ne moze primaci GS-u i V-stromu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1750 Napisano Januar 29, 2007 Drug član, 1693 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan mogao bih još svašta napisati o tom Caponord-u.... da je to bio takoreèi nov motor sa preðenih oko 18000 kilometara, pa smo mu prvi dan menjali prednje ležajeve u toèku....treèi dan poèelo mu ispuštati hidraulièko ulje za kvaèilo......o potrošnji ulja radije ne bih..... inaèe brzina sudara nije bila viša od 20 km/h, tako da je prednji kraj bio potpuno èitav (nisu pukle èak ni plastike ), dok se ram doslovno prepolovio na dva dela....da sam imao pri ruci klješta da pokidam sajle i creva, imali bi dva dela motora....prednji i zadnji kraj......ironija je, da na ramu stoji fabrièka nalepnica "double welded".... vlasnik je odma po dolasku u sloveniju kupio drugu marku motora.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Januar 29, 2007 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Motopuls test : http://www.motopuls.com/index.php/content/view/433/44/ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Januar 29, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan bio sam prosle godine u milanu na moto sajmu i bas sam sjedio na tom motoru. sve stima,sve to jako lijepo izgleda,ali samo za oko. ako moram birati izmedju talijana i japanca ili njemca-talijana necu nikada kupiti Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mad_max0204 100 Napisano Januar 30, 2007 Svrati ponekad, 419 postova Lokacija: San Jose, CA Motocikl: BMW S1000XR '16, BMW R1250GS HP ADV '19 Prijavi odgovor kao problematičan ili jednostavno ne moze primaci GS-u i V-stromu. A svi zajedno Varaderu Koliko sam citao sta ljudi pisu Capponord nije losa masina ali ne hvale je nesto. Ima dosta tema o kvarovima i losoj izradi. Gledaj da uzmes japanca. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Januar 30, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan znam da caponord ima jedan lik u kragujevcu,kupio ga je novog i vozi ga vec negdje oko godinu dana pa ako znas nekoga iz kragujevca da te poveze s njim... zaboravio sam kako se zove,znam da ima dugu kosu,nizak,nabijen...ako ti to moze pomoci Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 599 Napisano Januar 30, 2007 Drug član, 1363 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan E ovako postoji mogucnost da zamenim gromovitu macku za ovog italijana pa ko velim ako neko ima iskustva mogao bi da mi kaze neko svoje misljenje p.s. ne trebaju mi teh.karakteristike to je bar lako naci nego cisto iskustva i misljenje o ovom motoru hvala unapred Ja ga ne bih uzeo pored npr. Stroma. Vozio sam ga nekoliko puta, ide odlièno i solidno se ponaša, imali ga nekoliko prijatelja - ni jedan nije odradio posao bez nekog stupidnog kvara, npr. pukne klema na accu, gasi se display, regler ga zafrkava... Inaèe sam putovao dva puta u društvu prijatelja koji je vozio CN, jednom u Alpe drugi put na Korziku. Taj friend sada vozi KTM Adv 990. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Januar 30, 2007 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Inaèe sam putovao dva puta udruštvu prijatelja koji je vozio CN' date=' jednom u Alpe drugi put na Korziku. Izvinjavam se za off... :oops: Korzika... Moram je videti i doživeti... :wink: AnteK, ako ima nekih slika, podeli sa nama! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zuty13 12 Napisano Januar 30, 2007 U prolazu, 26 postova Lokacija: Skopje, Makedonija Motocikl: GPZ1100B2, TDM900A Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelj mi popravlja makine... Caponord su skidali sa planine na rukama, jer mu rikle bobine(namotaji) posle 5000km... :shock: :shock: :?: Kvalitet izrade nije u rangu Japanaca....njegovo mishljenje.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 599 Napisano Januar 30, 2007 Drug član, 1363 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Korzika... Moram je videti i doživeti... :wink:AnteK' date=' ako ima nekih slika, podeli sa nama! [/quote'] Evo na ovom linku imaš dosta putopisa èlanova foruma motori.hr , ukljuèujuæi i moju Korziku izmeðu ostalog. To je zaista lijep otok, izrazito planinski, sa najvišim vrhom Mt.Cinto 2707 mnv direkt iznad mora. http://www.motori.hr/forum/index.php/topic,31451.0.html Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Januar 30, 2007 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Korzika... Moram je videti i doživeti... :wink:AnteK' date=' ako ima nekih slika, podeli sa nama! [/quote'] Evo na ovom linku imaš dosta putopisa èlanova foruma motori.hr , ukljuèujuæi i moju Korziku izmeðu ostalog. To je zaista lijep otok, izrazito planinski, sa najvišim vrhom Mt.Cinto 2707 mnv direkt iznad mora. http://www.motori.hr/forum/index.php/topic,31451.0.html Hvala! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Januar 30, 2007 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim ja da ovde ima puno rekla kazala, da ja ne bih puno pricao o Apriliji i njenom V990 motoru koliko je izdrzljiv, pouzdan itd najbolje je da lepo pogledas http://www.apriliaforum.com/forums/forumdisplay.php?f=15 i lepo se ispricas sa ljudima i sam doneses odluku. Ono sto ja znam o CN je da ima problem sa punjenjem akumulatora, to imaju sve Aprilije od 98 do sad. Problem je vrlo jednostavan ilako ga je resiti. Ovaj problem onda izaziva da se gasi tj risetuje instrument tabla. Za problem u ramu nisam cuo pa necu da komentarisem, na forumu ima puno slika slupanih CN pa sam izvedi zakljucak. Sto se lezaja u tocku tice, ja sa tim nemam problema niti sam ikada cuo da je neko imao problem. Ja obozavam Apriliju (trenitno sam na trecoj) ali je u Srbiji nebih kupio zbog manjka kvalitetnog servisa i zbog specificnog spskog "firmiranog" trzista. Problem sa Aprilijom je u dostavi delova, ako ti trebaju delovi onda ces se nacekati dok ih dobijes. Srecom skoro svi delovi se mogu naci na drugim mestima i kod drugih proizvidjaca. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Januar 30, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Imaš u komšiluku u Loznici predivnu Ariliu Caponord,momak je vozi cijelu zimu,pa je najbolje da odeš, pogledaš,opipaš i odvagaš sam šta ti je èiniti. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Januar 31, 2007 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Imaš u komšiluku u Loznici predivnu Ariliu Caponord' date='momak je vozi cijelu zimu,pa je najbolje da odeš, pogledaš,opipaš i odvagaš sam šta ti je èiniti.[/quote'] mislim da sam je video letos u Sabcu, ali Rally Raid model... Izgleda hebeno dobro... Ostalo, nemam pojma... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssaallee 8 Napisano Januar 31, 2007 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Bulldog 1100 Prijavi odgovor kao problematičan znam da caponord ima jedan lik u kragujevcu' date='kupio ga je novog i vozi ga vec negdje oko godinu dana pa ako znas nekoga iz kragujevca da te poveze s njim... zaboravio sam kako se zove,znam da ima dugu kosu,nizak,nabijen...ako ti to moze pomoci[/quote'] Tako je Sale!Moj ortak Bojan INTERAGENT od skora clan MK ARHANGEL je kupio na sajmu i bukvalno ne silazi sa nje! Mala ispravka visok je oko 190 i tezak daleko preko 100 kg a motor i dalje razvaljuje od brzine.Cak je i na forumu ali se nije odavno kacio! 064 64 00 543 Njegov broj pa ga slobodno pozovi! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Februar 1, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan znam da caponord ima jedan lik u kragujevcu' date='kupio ga je novog i vozi ga vec negdje oko godinu dana pa ako znas nekoga iz kragujevca da te poveze s njim... zaboravio sam kako se zove,znam da ima dugu kosu,nizak,nabijen...ako ti to moze pomoci[/quote'] Tako je Sale!Moj ortak Bojan INTERAGENT od skora clan MK ARHANGEL je kupio na sajmu i bukvalno ne silazi sa nje! Mala ispravka visok je oko 190 i tezak daleko preko 100 kg a motor i dalje razvaljuje od brzine.Cak je i na forumu ali se nije odavno kacio! 064 64 00 543 Njegov broj pa ga slobodno pozovi! ubacio sam njegovu sliku zajedno samnom u mojoj licnoj galeriji tako da se zna o kome se radi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MISIRAC 42 Napisano Februar 1, 2007 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: ŠABAC Motocikl: CBR 1000 F krmačica Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na savetima oko Caponorda ,elem stigla je danas ali ni blizu u stanju kako mi je prvobitno receno ,udarena napred iskrivljen korman upali na pet sekundi pa se ugasi i kjuc koji je zalomljen u bravi blus razbijen displej na tabli do daljnjeg nema nista od Caponorda pa bi tema mogla i da se zakljuca ,a o promeni neki drugi put Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Februar 1, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na savetima oko Caponorda ' date='elem stigla je danas ali ni blizu u stanju kako mi je prvobitno receno ,udarena napred iskrivljen korman upali na pet sekundi pa se ugasi i kjuc koji je zalomljen u bravi blus razbijen displej na tabli do daljnjeg nema nista od Caponorda pa bi tema mogla i da se zakljuca ,a o promeni neki drugi put[/quote'] Ne reèe cenu... :twisted: Mogla bi proæi za koju hiljadarku... :twisted: :wink: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...