Laki TC 14 Napisano Novembar 14, 2009 Svrati ponekad, 308 postova Prijavi odgovor kao problematičan Motor je već bio u ponudi na ovom forumu, oglašavao sam ga za drugara, a sada ga prodajem lično ja, to jest motor je moj i ja sam vlasnik, i kako god već ko hoće. O motoru: Model iz naslova Godina 1994 Registrovan do 16. 03. 2010. Stanje: izvanredno, bez ijedne ogrebotine, čuvan, mažen, pažen, ko nađe manu ja odmah spuštam cenu za 100 evra bez obzira na manu da li košta 2 ili 202 evra. Svaka nalepnica na motoru je na svom mestu, čak i one na kojima pišu informacije vezane za motor. Kilometraža: 45000 Boja: crvena, fabrička neoštećena. Na motoru je urađeno sledeće: nove Dunlop Tailmax gume, lanac i lančanici Afam, ulje u motoru, u kočnicama, diskovi, pločice, antifriz, naštelovani i očišćeni karburatori, stavljen povišeni vizir od Ivana, stavljeno prerađeno sedište od Bobana, stavljeni mali žmigavci (lepše stoje), takoreći bez ikakvih ulaganja. Ima kofer od 48 litara. Uz motor dajem: stari tapacirung od sedišta (original neoštećen), stare original žmigavce i stari original vizir. Kupac može da dobije i stare diskove, ako mu trebaju za staro gvožđe. Slike neću postaviti još jer sedište i vizir nisu montirani, kada sve bude komplet slikaću ga i postaviti slike. Nije mi žurba da ga prodam, ali sa ozbiljnim kupcima ozbiljno i razgovaram po pitanju cene. Zamene me ne interesuju, osim za rd07 uz moju doplatu, što naravno niko neće ni ponuditi, stoga kao i da nema zamene. Cena je 2400 evra. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki TC 14 Napisano Novembar 14, 2009 Svrati ponekad, 308 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uskoro.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki TC 14 Napisano Novembar 15, 2009 Svrati ponekad, 308 postova Prijavi odgovor kao problematičan E baš ta. Ali prodavao sam dve na pošetku sezone, jednu belu sa crvenim nalepnicama, i ovu drugu crvenu u fabričkim bojama. Biće slike ovih dana... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Novembar 23, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Sta bi sa slikama ???? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...