Jump to content

Moto Zajednica

Jos jedan novajlija...

Recommended Posts

• U prolazu, 1 post

Pozdrav svima! Konacno sam se nakanio da se prijavim iako vec neko vreme provodim na sajtu...

Zovem se Petar Ugrin, iz Beograda sam, vozim Hondu, Afriku twin, moj dika i ponos!

Ja sam jedan od onih koji ne ide nesto preterano na skupove jer navodno "ne mogu da stignem", ni ja sam sebi ne verujem kada to kazem, nema razloga da mi ni vi poverujete... ;) Odnosno imam dobro opravdanje, igram fudbal u jednom amaterskom klubu i imamo obavezu da igramo svake nedelje...

Vozim motor od svoje 14-e ali zvanicno od kada sam polozio psp! ;):D ;D Tek 2006 sam, poceo da ostvarujem svoje snove, putovanja... te 2006 sam kupio afriku i otisao do Londona motorom, praveci drustvo svojoj sestri i njenom momku koji su bili na varaderu... Jedan od motiva za takvo putovanje je i bila da dokazemo, matorima koji su sa crvenim SFRJ pasosem putovali po evropi na svojim mz, java, vespama, itd., da to mozemo i mi bez ikakvih problema... ;) I zaista ispostavilo se da je najteze odluciti se na avanturu... sve ostalo je lako! ;)

toliko od mene za sada... ;D

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja