Mikka 431 Napisano Novembar 15, 2009 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Video sam vas oko 9i20 na Ibarskoj, ali iz kombija , malo je reći da sam bio ljubomoran... i treba da ti bude krivo... da si isao sa nama lepo bi se proveo a i ja ne bi ovako neiskustan stradao ti bi se setio da treba da se cuvaju motori... ;D ;D ;D Use the source !!! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Novembar 15, 2009 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Mina, Mikula i Forest jos cute !? Drago mi je da smo se bar videli na OMV-u... Mi se nismo toliko slikali ko vi Vishe smo video snimali... Provozali se malo preko Divchibara uzduz i popreko, Kepo i Crven ban su bili extra vodichi Klopali i nazad za BG ... Evo sam par slika koje imamo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Novembar 15, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Samo malo nesigurni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Novembar 15, 2009 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Samo malo nesigurni Ma chak si i to profi odradio ! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedja dr 0 Napisano Novembar 15, 2009 U prolazu, 5 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Dr Big 800 Prijavi odgovor kao problematičan Prvi put sa BJB ekipom na voznji, pozdrav svima bilo je super, Rade jel sve uredu sa Afrikom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Novembar 15, 2009 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Evo sredih i ja fotkice... samo 180 com. Da ne gusim, pogledajte slideshow: http://s233.photobucket.com/albums/ee262/busman3/BJB%20voznje/Ostrvica%202009/?albumview=slideshow Sve je bilo za desetku! Ukrasmo od Novembra jos jedan lep suncan dan. Svi srecni i zadovoljni. Zao mi je samo sto je momak sa GPZ-om (ne znam mu nick) morao da odustane u startu zbog kvara. Prvi put sa BJB ekipom na voznji, pozdrav svima bilo je super, Rade jel sve uredu sa Afrikom. Sve je OK, nego HTZ-ovac pokusava da iskamci pobedu u vecitom derbiju. Africanci su uvek bili fer, pa tako i sada, te pocasna titula pripada S. Teneri i nasem dragom Popsy-ju. Da, Blondi se zapusio filter za gorivo. Benzinskoj pumpi smo lupilu dve-tri cvrge da se povrati i put nastavili bez problema. Hvala svima na strpljenu, brizi, pomoci i prijateljstvu. Darku i Aci dodjem 200 jura ( ;D) za novi Fradov filter koji ne propusta gorivo na slobodan pad, pa ako nekom treba za auto, da vratim dugove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 15, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Fotke su super... nista HTZovac nece da iskamci ;D ovaj put smo svi pobedili... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Novembar 15, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Auh... gledam slike i mrzim vas najstrašnije! ;D Sjajan provod, divno vreme, potpuno neubičajeno toplo za ovo doba godine.... SUPER! 5+ ! Divno je kada se kockice ovako super slože... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
šmizla 130 Napisano Novembar 15, 2009 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: beograd Motocikl: honda cbf 500 Prijavi odgovor kao problematičan super voznja, super dan, super ekipa i super provod...... a i fotke su super.... hvala svima i pozdrav veselom drushtvu :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svemirko 75 Napisano Novembar 15, 2009 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Beograd Motocikl: suzuki dr 650 rs, suzuki gs500e Prijavi odgovor kao problematičan Kakav dan ko da nije sredina novembra. Stvarno lepo sve je bilo lepo i cuvanje motora je bilo lepo i bezanje sa straze i to mi se svidelo ma SUPER. tenkju,tenkju,fantastik rajd (sto kaze Alonso kad pobedi) Izvinite sto sam morao prvi da zapalim znam da nije domacinski ali oprosticete mi sve jer niste vi Supermen-ovi ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 398 Napisano Novembar 15, 2009 Drug član, 1462 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Mina daj te snimke sa nase Ostrvice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalina 50 Napisano Novembar 16, 2009 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Super je bilo, lepo smo se navozali, krivine su bile uh uh neke nisam mogla u trecoj da prodjem :-[ prvi put sam "planinarila" i mogu da kazem da mi je prijalo... jedina zamerka - ostali smo bez rucka (dorucak se ne racuna), i to u Lalajkovoj voznji!!! ;D sledeci put nosim sendvice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Novembar 16, 2009 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Mina daj te snimke sa nase Ostrvice. Ma nema potrebe,mi smo samo vozili motore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Novembar 16, 2009 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da se oglasim... Na prvom mestu da bih vam se svima zahvalio... Meni je ovo bila prva duža vožnja i iskreno, utisci su mi samo pozitivni. Na skali zadovoljstva od 1 do 10 - ja sam na 11 ekipa sjajna. Pozzz svima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Novembar 16, 2009 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Milina. A i vreme vas bas posluzilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...